Banner

DVTK Jegesmedvék - FTC-Telekom 0-1

Szerző: amigeleken.hu | 2022-09-30 17:09:00

Erste Liga 4. forduló


DVTK Jegesmedvék - FTC-Telekom 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)

Miskolci Jégcsarnok, 905 néző, játékvezetők: Németh Márton, Máhr-Stumpf Bonifác, Váczi Dávid, Fényi S. Barnabás

DVTK Jegesmedvék: Voris (Kiss B.) - Ilvessuo, Shkrabov, Mattyasovszky, Lövei, Galajda - Vojtkó, Szirányi, Farkas, Blasko, Páterka, Kiss R., Illés, Miskolczi, Razumnyak, Kuleshov - Jombik, Pecsét, Vas, Ritó, vezetőedző: Tokaji Viktor

FTC-Telekom: Arany (Nagy) - Marva, Nilsson, Betteridge, Kaijser, Low, Boros, Sorokin, Kestila, Kulmala, Nagy, Karmeniemi, Seregély, Kozma, Kreisz, Tóth, Komáromy, Kucsma, Bán, Galántai, Tóth, vezetőedző: Fodor Szabolcs

0-1 26:23 Nagy G. (Tóth, Seregély)


Értékelés

Tokaji Viktor: Büszke vagyok a csapatra, 60 percen keresztül strukturáltak voltunk, odafigyeltünk, odaadó volt a játékunk, blokkoltuk a lövéseket és még sorolhatnám, de az emberelőnyeinket nem tudtuk gólra váltani. Ezen kívül viszont büszke vagyok a srácokra, ezt el is mondtam nekik. Jó jel, hogy a magyar bajnok ellen tudtunk dominálni és ez egy jó visszajelzés számunkra. A mai meccs nekem kifejezetten tetszett, magas energiaszinttel játszottunk és túl sok mindent nem adtunk a Ferencvárosnak. Nincs könnyű dolgunk, most elmegyünk Erdélybe, de ha ezzel a mentalitással fogunk ott jégre lépni, akkor győzelmekkel jöhetünk haza, és az a célunk, hogy pontokat hozzunk haza.

Fodor Szabolcs: Ki kell emelnem, hogy jó úgy meccset játszani, hogy jó hangulat van a csarnokban és van egy abszolút ki-ki meccs, amihez persze kell egy ellenfél is. Mind a két csapat elképesztően keményen dolgozott. Nem biztos, hogy mindig szép volt a meccs, de néha vannak ilyen találkozók. Nagyon örülök, hogy a mi csapatunk így beleállt ebbe a mai meccsbe – ez volt amit az előző vereségnél kicsit hiányoltunk – azt beszéltünk a csapattal, hogy egy győzelemért ilyen keményen kell beleállni a meccsbe, a Fradiban pedig az a minimum, hogy valaki minden egyes másodpercben küzd a jégen, ez ma megvolt. Ennek nagyon örülök és nagyön büszke vagyok a srácokra. Emberhátrányba emberfelettit dolgoztunk.


Statisztika

Kapura lövések (6:10, 9:13, 14:9) 29:32

Védések (10:6, 12:9, 9:14) 31:29 / 96.88% : 100.00%

Kiállítás percek (0:2, 4:6, 0:6) 4:14


A forduló további eredményei

Budapest Jégkorong Akadémia HC - FEHA19 6-0



Szurkolj a góloknak, vásárolj mezt kedvezményesen

A szezon elején mindig nagy a kereslet az új mezeinkre, most pedig a csapat segítségével egy különleges akció keretén belül akár féláron is megvásárolhatod. A pénteki, FTC-Telekom elleni hazai meccsen a lőtt góljaink után +10% kedvezményt adunk, amit a találkozó lefújását követően a helyszíni szurkolói boltunkban lehet beváltani, egészen 50%-ig. Szurkolj kettőzött erővel a góljainknak és rendelj mezt akár saját névvel és számmal ellátva. 1 lőtt gól: 10%, 2 lőtt gól: 20%, 3 lőtt gól: 30%, 4 lőtt gól: 40%, 5 vagy annál több lőtt gól: 50% kedvezmény. Az idei mezek már kaphatók webshopunkban is.


Segíts, hogy segíthessünk!

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően ismét gyűjtést szervez az Állatok Világnapja alkalmából a DVTK-család. Mivel a menhelyeken sok kölyökkutya és kiscica is van, valamint sok sérült és beteg állatot gondoznak, ezért arra kérjük szurkolóinkat, ha tehetik, akkor szenzitív és kölykök számára megfelelő tápot és konzerveket is hozzanak, hiszen a menhelyek munkatársainak elmondása alapján ezekből mindig hiány van náluk. A felajánlott adományokat az FTC-Telekom elleni mérkőzés előtt a főbejáratnál kialakított adománygyűjtő ponton is átvesszük, majd eljuttatjuk a megfelelő helyekre.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2022-09-30 20:51:26 Piros öves, Őstag
Pozitív, hogy kevés gólt kaptunk. Ez jó hír. A mezek sajnos drágák maradtak...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...