Banner

Asmir Suljić: Soha nem adjuk fel

Szerző: Jáborcsik András | 2021-04-20 16:13:00

Asmir Suljić két góljával győzött a DVTK Budafokon, életben tartva ezzel a DVTK bennmaradási esélyeit.


Asmir Suljić két góljával győzött a DVTK Budafokon, életben tartva ezzel a DVTK bennmaradási esélyeit. A bosnyák-magyar kettős állampolgárságú támadó a dvtk.eu-nak nyilatkozott. Ebből idézünk:


Mi volt a budafoki győzelem kulcsa?

A mérkőzés előtt úgy éreztük, Miskolcon kívül már mindenhol leírtak minket, rajtunk kívül senki nem hisz a bennmaradásban. Péntek este megmutattuk, itt vagyunk, hiszünk magunkban, és soha nem adjuk fel, bármi is történik. Van még lehetőség pontot szerezni, és megvan a minőség is a csapatban, hogy bebizonyítsuk, helyünk van az élvonalban.

Milyen volt belülről a találkozó?

Legyőztük idegenben az FTC-t és a Fehérvárt is, mégis azt mondom, véleményem szerint ezen a mérkőzésen játszottunk a legjobban. Egyrészt rengeteg helyzetet alakítottunk ki - talán többet, mint korábban 3-4 találkozón együttvéve -, és ha kicsit pontosabbak vagyunk, akkor sokkal korábban lezárhattuk volna a találkozót. Ebben az esetben a BMTE nem játszhatott volna a lefújás előtt arra, hogy egy előre ívelt labda után bármi megtörténhet a kapu előterében. Másrészt a BMTE közvetlen vetélytársunk, ők is a bennmaradásért küzdenek, és ahogy a mérkőzés mutatta, tényleg küzdöttek az utolsó leheletükig, mégis mi győztünk.

A két góloddal hatalmas részt vállaltál a győzelemből, de a fejeseddel sok mindenkit megleptél.


Azt hiszem, mindenkit megleptem, mert nem jellemző rám, hogy fejjel szerzem a gólokat. És igazából inkább az előkészítés az erősségem, a befejezést pedig meghagyom annak, akinek ez a specialitása. Persze, ha gólhelyzetbe kerülök, akkor igyekszem kihasználni, és boldog is vagyok a találatok miatt, de még inkább azért, mert jól játszott, és nyert a DVTK. Kár lenne tagadni, jó érzés gólt, gólokat szerezni, különösen olyanokat, ami három pontot ér. Ám, ha jól játszik a csapat, és gyűjtjük a pontokat, akkor igazából másodlagos is, ki szerzi a gólokat.



Ide kattintva elolvashatod a teljes interjút a dvtk.eu-n >>>>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. Izsák20
2021-04-20 16:48:51 Piros öves, Őstag
Oki.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...