Banner

Vukov Szonja az Aluinvent DVTK játékosa

Szerző: objektív | 2017-10-10 16:56:00

Szezon közben erősített az Aluinvent DVTK női kosárlabda csapata. A hármas poszton bevethető, 23 esztendős Vukov Szonja Amerikából hazatérve lett az Aluinvent DVTK játékosa.

Legfrissebb igazolásunk Budapesten született, és a budapesti BSE csapatánál lett igazolt sportoló. A 185 centiméter magas játékos 2013-ban az MTK Budapest csapatához igazolt, ahol 2015-ig kosárlabdázott. 2015-ben Amerikába, a Kansas állambeli Highland Egyetem csapatához igazolt, és egyetemi tanulmányai mellett itt játszott egészen mostanáig. Szabó Fannival együtt évek óta stabil tagja a magyar Universiade válogatottnak.

Másfél hete készül az Aluinvent DVTK felnőtt csapatával, teljesítményével pedig meggyőzte a Stefan Švitek vezetőedzőt, így a hármas poszton bevethető játékos a jövőben az Aluinvent DVTK sikereiért harcol.

- Szonja két évig Amerikában játszott, biztos vagyok benne, hogy szeretné bebizonyítani, hogy a magyar mezőnyben is megállja a helyét - mondta Štefan Svitek az Aluinvent DVTK vezetőedzője. – Rövid időt töltött még csak velünk, de meggyőződésem, hogy tud majd segíteni a csapatnak a mindennapi munkában és a meccseken. Az átlagnál magasabb mezőnyjátékos, aki kintről is pontosan dob. Szerdán még nem léphet pályára, azon dolgozunk, hogy szombatra elkészüljön a játékengedélye.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. grosser |Válasz erre: 6. vebgy
2017-10-11 15:21:46 Piros öves, Veterán
Bár még csak a bajnokság elején járunk, de az eddig mutatott játék alapján én amondó lennék, hogy ennek a csapatnak a négy között a helye mind a bajnokságban és a kupában egyaránt. Döntőről még ne álmodozzunk, de mind a két helyről én egy éremben reménykedem, és akkor nagyon szép szezonunk lesz, nemzetköziben meg továbbjutást a csoportból, ott meg bármi lehet, sok függ, hogy a kieséses rendszerben kit kapunk, de hogy januárban is lesz minimum két EK-meccs, ebben biztos vagyok!
Sokunknak, köztük nekem is fenntartásaim voltak Pistával szemben, de be kell látnom, hogy tud valamit, érti a szakmáját, talán nem is kicsit jobban, mint a spanyol elődje. :)
Azok a játékosok, akik arra a hírre, hogy Svitek váltja Lopezt, szó szerint elmenekültek innen.............nem is tudom, minek nevezzem, persze sajnálom, hogy elmentek, legfőképpen Rasheed Ritát meg Szécsi Orsit, ide sorolhatnám Czank Timit és Horváth Bettit is, de utóbbi kettő az előző szezonban messze tudása alatt teljesített, hogy ennek mi volt az oka, nem tudom.
Viszont kaptunk helyettük egy Nagy Dorcit, aki nagyságrendekkel jobb irányító mindkettőnél, ráadásul miskolci a leányzó! :)
Az viszont nem jó, hogy egy szem klasszikus irányítóval vágtunk neki a szezonnak!
Ma kora este meg (17:30), aki szereti a kosárlabdát és ráér, MINDENKI A CSARNOKBA!!!! Utána 19:00 órától meg át lehet sétálni a jégcsarnokba, valaki írta, hogy miért nem lehetett megcsinálni azt, hogy kosaras-bérlettel lehessen hokimeccsre bemenni és fordítva, a gondolat nem rossz, hiszen mind a két szakosztály a DVTK-s, csak az a gyanúm, hogy ennek ellenére a jégkorong szakosztály külön kasszán üzemel.
6. vebgy*
2017-10-10 22:44:18 Fekete öves, Veterán
Télre kiderül mit ér ő és a csapat...
2017-10-10 19:29:11 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Nem volt régen egy Vukov nevű bíró?
4. Bobák Kornél* |Válasz erre: 3. korxi
2017-10-10 18:27:23 Fekete öves, Veterán
Köszi!
3. korxi |Válasz erre: 2. Bobák Kornél
2017-10-10 18:19:06 Piros öves, Veterán
Ő a 3-assal szimpla bedobó.
1-es az irányító, 2-es a védő aki általában irányítót is tud/szokott játszani, 3-as bedobó, 4-es erőcsatár vagy magasbedobó, aki jobb híján center(hez hasonló)funkciót is elláthat, ha az igazi center sérült/pihen/nincs, 5-ös a center.
2017-10-10 18:08:10 Fekete öves, Veterán
Segítsetek már, mit jelentenek az egyes számok, hogy melyik hányas posztot jelenti? Az én időmben még csak bal elől-, hátul, jobb elől-, hátul és közép volt szóhasználatban.
1. korxi
2017-10-10 18:05:53 Piros öves, Veterán
Nem KGB-s kém?
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...