Banner

Völgyi Péter az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója

Szerző: objektív | 2018-06-11 14:04:00

A női és férfi vonalon is sikeres edző, a magyar leány U18-as kosárlabda válogatott szövetségi kapitánya, Völgyi Péter lett az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója.

Völgyi Péter Pécsett kezdte edzői pályafutását, majd nevelő egyesületébe visszatérve 2010-ben duplázott a ZTE férficsapatával, megnyerték a bajnokságot és a Magyar Kupát is. Ezt követően dolgozott Pakson szintén férfiak mellett, majd ismét Zalaegerszegen. Irányította a férfi U20-as válogatottat, és dolgozott a felnőtt női válogatott mellett is. 2014-től idén tavaszig vezette a győri csapatot, akikkel bajnoki döntőbe jutott 2016-ban, 2015-ben pedig bronzérmet szerzett, emellett éveken keresztül szerepelt az Európa Kupában és az Euroligában is.

Tavaly ősszel vette át a magyar U18-as kosárlabda válogatott szövetségi kapitányi posztját, amelyet diósgyőri munkája mellett is folytat.

Völgyi Péter az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatójaként első sorban az első csapat eredményességéért felel, de feladata a saját nevelésű játékosok élvonalbeli szintre történő eljuttatása is.

Hétfőn sajtótájékoztató keretében mutatkozott be Völgyi Péter, az ott elhangzottakról hamarosan beszámolunk.

Elolvasom a teljes cikket >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

22. burritos
2018-06-14 06:38:42 Zöld öves, Fanatikus tag
Medgyessy Dóri - ha jön - bármennyire unszimpatikus volt ellenfélként, vele irányítóposzton nem gyengülünk. Cziczás Laci remélem, ha igazak a pletykák, hoz még magával játékost: Kányási Veronika nagyon tehetséges és a fiatalszabálynak is megfeleltethető! + ha Dorci és Raksányi Győrbe megy, ott még a lelátón is válogatott játékos fog ülni, így lehetne onnan elhozni létszámfölöttivé vált játékost, pl. Varga Zsófit!
+ egy Engelman szerű 2-es poszton bevethető és 3 fő Mokango posztján játszó és szintű külföldi kell még, amiből Cziczás Laci olyan csapatot csinálna, hogy besza-behu!
Bogi valószínűleg attól fél és kivár, hogy a fiatalszabály alól kikerülve fog-e játéklehetőséget kapni, de az ő mentalitásával nem félnék, Cziczásnak is szimpatikus lenne a hozzáállása. Remélem marad, mert szeretem/szeretjük a játékát!
2018-06-12 21:16:09 Narancs öves, Lelkes újonc
Nekem a következő a PROBLÉMÁM:

1. Szabo Tamás állitolag a háttérben dolgoó "klub-menedzser"
Akkor miért rugja ki a cseh edzőt 2 hétte la bajnokság előtt?
Mit bábáskodik itt ?

2014 telétől a DVTK ügyvezetője.
Azóta nem sikerült egy normális szakmai igazgatót találni a focicsapatnak ( Árkit, s Benczést nem nevezném annak... )
A kosárlabda-csapat szintén...
Most 4.5 év után olvasva a boon-t , pl: Salloi cikkjét eljut eddig.....

16:
Igen lehet neki gratuálni Sz.T. urnak !..
főleg ha 4.5 évvel ezelőtt elindult volna, hogy talál egy normalis szakmai vezetőt a focicspaatnak + kosarlabda-csapatnak.. az milyen szuper lett volna :)
De nem baj, fizették neki a nagy lovettat, autot, TB-t , majdnem sikerült az Aluinvent-nek megcsinalni a stadion tetejet:)) Hiba egy szál sem...
20. fezo.ferenczi |Válasz erre: 19. Csubakka
2018-06-12 13:21:19 Citromsárga öves, Tag
Régóta rebesgetik különböző fórumokon hogy majdnem a teljes Cegléd edzőstől DVTK lesz szóval nem arra gondoltam hogy miért nem csináltak kerethirdetést is hanem hogy van 3 játékos akik közül Bach 3 évet lehúzott a DVTK-ban. Róluk szó sem esett hogy ők sem maradnak vagy tárgyalunk velük. Ez tisztelet és odafigyelés kérdése. A foci és a kosárlabda főleg állami és önkormányzati pénzből működik. Azoknak a cégeknek meg akik saját nyereségükből költségkeretükből támogatják hogy meglegyen a club költségvetése azoknak illene megköszönni. Ez tisztelet és odafigyelés kérdése szintén. Mert ha pl eljön az idő hogy nem a társasági adóból meg önkormányzati támogatásból élnek a csapatok akkor jó lesz úgy odamenni valami céghez hogy a reklám kereted nekem adjad már lécci mert milyen normális voltam veled korábban.
19. Csubakka
2018-06-12 08:53:53 Lila öves, Tag
Neked semmi se jó? Ez nem kerethirdetés volt, hanem a szakmai igazgató bemutatkozása, amin elhangzottak információk néhány játékosról is. Völgyi az egyik legjobb hazai szakember, sokat erősödött vele a DVTK. A klubvezetés meg szidhatod, de nélkülük már nem létezne érdemi női kosárlabda Miskolcon.
2018-06-12 07:49:40 Citromsárga öves, Tag
Ha tényleg ő és az aktuális vezetőedző fog játékosokat szerződtetni akkor jól is kijöhet a club a dologból. Pár dolgot megjegyeznék pl azt hogy Bach Aldazabal és Vukov is a csapat játékosai voltak és róluk is ejthetett volna 1 mondatot SzT. A másik az hogy lehetett látni pl a feszbukon képeket hogy a jégkorongban Egri István foglalkozik a szponzoraival is. Tájékoztatja őket megköszöni a segítségüket partneri találkozón. Se kosárlabdában se fociban nem látni ilyet. Ebben is tanulhatna SzT és SG úr. Panaszkodhat Leisztinger úr hogy kevés a szponzor meg a városvezetéssel rossz a viszony. De még a meglévő támogatók irányába sincs meg a tisztelet...
17. toki*
2018-06-12 07:28:30 Fekete öves, Veterán
Isten hozta! Sok sikert!
16. piros79
2018-06-11 17:59:48 Lila öves, Fanatikus tag
Nagyszerű hír! Gratulálok Szabó Tamásnak! Végre elindultunk ebbe az irányba, kell egy szakmai igazgató! A neveken lehet vitatkozni, de kétségtelen, hogy Völgyi már letett ezt-azt az asztalra, szóval meg kell neki adni a bizalmat! Sok sikert Völgyi Péter, hajrá! Sok múlik rajtad, mindent bele!
Sajnálom a távozó játékosokat, akkor lesz jó csapat, ha az értékeket meg tudjuk tartani. Újra fel kell építeni az első csapatot és a klub imázsát. Ugyanakkor úgy érzem, a költségvetés is megcsappanhatott, így az újjáépülés nem lesz egyszerű. Nagyon fontos, hogy jó edzőt találjanak, ez lesz a kulcs!
15. Csubakka |Válasz erre: 13. Karpfen
2018-06-11 17:24:54 Lila öves, Tag
Kapnak összesen kb 100 milliót alapból az ottani önkormányzattól, amit muszáj elkölteni :)
14. lnorbi |Válasz erre: 12. Karpfen
2018-06-11 17:12:45 Kék öves, Fanatikus tag
Igen,már eléggé ki voltam éhezve.Zalaegerszegen már teljes keret van itt meg várnunk kell.
13. Karpfen |Válasz erre: 10. Csubakka
2018-06-11 17:12:39 Barna öves, Veterán
Ott kinek csinálnak csapatot? Családtagoknak, barátoknak?

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...