Banner

Vízilabda rangadó Miskolcon

Szerző: objektív | 2020-02-24 20:32:00

Aki még nem tette eddig, most jó alkalmat találhat arra, hogy kilátogasson a Kemény Dénes Városi Sportuszodába szerdán 19:30-kor, ahol a 3. helyen álló miskolciak a listavezető Ferencváros csapatát fogadják.

Többek között mi is elmegyünk a mérkőzésre, és annyiban tudunk segíteni a kíváncsiskodóknak vagy szurkolni vágyóknak, hogy egy ingyen belépővel lepjük meg őket, ha tudják a választ az alábbi kérdésre:

Ki az MLVC sportigazgatója? A válaszokat az info@amigeleken.hu címre küldjétek névvel és telefonszámmal, hogy felvehessük veletek a kapcsolatot és biztosítani tudjuk a belépést. A válaszokat szerda délig várjuk és a nyerteseket ezt követően e-mailben értesítjük. A megfejtéseket csak azok küldjék el, akik be szeretnének jutni velünk a mérkőzésre.

Ha egyáltalán nem vagy képben a klub dolgaival, a honlapjukon, az mlvc.hu oldalon olvashatsz róluk. Rövid bemutatás az említett weboldalról:

A klub sikerei a 2014-es évben kezdtek markánsan mutatkozni, első állomás az utánpótlás Komjádi kupa döntője volt, mely 2014 decemberében zajlott le, ahol a PannErgy MVLC csapata ezüstérmes lett, majd a csapat menetelése az OB I/B-ben az első osztályig való feljutásig folytatódott. Második élvonalbeli szezonjában máris megszerezte az 5. helyet a csapat. Az első Európa Kupában való indulásunk alkalmával pedig egészen az elődöntőig jutott a PannErgy-MVLC

A klub a Facebook oldaláról:

Szerdán érkezik a Ferencváros!

A bajnokságot veretlenül vezető, a Bajnokok Ligája csoportjában éllovas és az EB-győztes csapatba is 7 játékost adó FTC az ellenfél szerda este.

A mérkőzés 19:30-kor kezdődik a Kemény Dénes Városi Sportuszodában.

fotó: mlvc.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. fd96
2020-02-26 08:12:45 Fehér öves, Újonc
Nem ingyen volt eddig?
Amúgy meg kosár van...
1. toki*
2020-02-25 07:02:00 Fekete öves, Veterán
Kemény dió lesz, az biztos!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...