Banner

Villáminterjú - Jose Luque

Szerző: dfcwolf | 2017-01-12 19:51:00

Néhány nappal ezelőtt villáminterjút készítettünk a Kapitánnyal. Jose Luque örömmel válaszolt a kérdéseinkre.


Szia Kapitány! Köszönjük, hogy válaszolsz a kérdéseinkre! Először azt kérdezzük, mi a helyzet veled? Mivel foglalkozol?
Sziasztok! Mindenekelőtt szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy interjút készítetek velem. Mindig jól esik, ha nem felejtenek el. Hála Istennek, jól vagyok és is és a családom is. Miután befejeztem a labdarúgó pályafutásomat, az edzősködésre készülök. Most éppen a Pro licensz van terítéken, amit, ha megszerzek, bármilyen osztályú csapatot edzhetek. A napokban ezeket a változásokat élem, délelőtt bővítem az ismereteim, tanulok, délután pedig két csapattal is foglalkozok: Capi iskolájában az U14-et edzem, a másik klub, ahol dolgozok, pedig Sergio Ramosé.

Tartod a kapcsolatot Pacoval és Fernandoval?
Fernandoval ritkán beszélek, de Pacoval szoros a kapcsolatunk, gyakran beszélünk, hiszen egy városban is élünk. Ő a Sevilla FC-nél dolgozik, valamint tagja az Andalúz Labdarúgó Szövetségnek (Real Federación Andaluza de Fútbol). Jelenleg az egyik legígéretesebb edzőnek tartják, sokat nőtt az értéke az elmúlt hónapokban, köszönhetően eddigi pályafutásának trénerként. Érdekesség, hogy bár a Sevilla alkalmazottja, szerződésében rögzítette, hogy amennyiben a DVTK hívja, elengedik – de csakis ebben az esetben.

Figyelemmel követed a DVTK szereplését?
Természetesen igen, hogyne követném a csapatomat?! Nagyon szeretnék közelebb lenni, hogy első kézből láthassam, mi történik a klub körül. Egyébként nem csak az egyesület érdekel, a várossal kapcsolatos híreket is követem.

Mit érzel, amikor kieső helyen látod a csapatot?
Ahogy senkinek, így nekem sem jó látni ezt… Most kell igazán segíteni és támogatni a csapatot, a klubot, hogy feljebb lépjünk, és minél hamarabb túl legyünk ezen a nehéz időszakon.

Mi a véleményed a játékunkról? Te miben látod a sikertelenség okát?
Nem szeretnék értékelésekbe bocsátkozni anélkül, hogy belülről ismerném a részleteket. Remélem, minél hamarabb elkezdi a csapat gyűjteni a győzelmeket. Hiszem, hogy a kulcsszó a munka, munka és a munka.

Úgy hallottuk, hogy eljuttattatok egy tervet a klubunkhoz, hogyan segítenétek a DVTK fejlődését. Igaz ez a hír?
Elismerem, igen, igaz. Ez egy rendkívül ambiciózus és nagyon fontos projekt, Sok mindent tartalmaz, elég részletes. A lényeg, hogy rövid-, közép- és hosszútávú fejlesztési lehetőségeket vázolunk benne, az akadémiától az első csapatig, de a klub iránti tisztelet miatt nem mondanék erről többet.

Milyen eredményt lehetne elérni a segítségetekkel?
Elsősorban világos identitást adna a klubnak. Nem mindig örömteli a folyamat, nem könnyű, de célt tűz ki, sok munkával és azzal a büszkeséggel, hogy megvédhetjük a DVTK színeit, hogy, úgy legyünk részesei a klubnak, mintha a saját családunk lenne.

Köszönjük a válaszaidat és Boldog Új évet kívánunk neked!
Örülök, hogy beszéltünk! Rajtatok keresztül üdvözlöm a szurkolókat és sikeres, boldog új évet kívánok nektek!


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

20. mcmMasters |Válasz erre: 11. KáGábor
2017-01-15 21:08:49 Citromsárga öves, Tag
Több mint érdekesség !!!
19. toki*
2017-01-13 17:55:09 Fekete öves, Veterán
Na ez mindent felülmúl, amit a spanyolok miattunk tesznek/akarnak tenni!!!! Annyit tudok mondani, köszönjük!
18. pacofan |Válasz erre: 12. KáGábor
2017-01-13 15:23:58 Fehér öves, Újonc
Ezt nem tudom,de anno Javi Reyes kérte pl. a megfelelő szakmai munkához a kondicionáló termet.Segítségük (szakmai tervük) biztos hasznára válna a klubnak.Nagy tisztelet a két ikonnak,Pacot meg isten éltesse!
17. tabak
2017-01-13 11:36:07 Piros öves, Őstag
A Busai-ügy kapcsán azt mondtam Zolinak, hogy José Luque a picsából jött ide, nem beszélt semmilyen nyelvet a sajátján kívül szinte, de minden rezdülésünket érezte, minden szívdobbanásunkat meghallotta, minden egyes szavunkat értette, míg a mieinktől nem várhatunk semmit.
16. fules1
2017-01-13 10:18:35 Piros öves, Őstag
Én személy szerint szeretettel vár(ná)om a spanyolokat,nagy segítségünkre lennének,főleg az utánpótlásban. De az sem lenne baj ha spanyol vezetőedzőnk lenne.
15. tb
2017-01-13 10:10:53 Piros öves, Őstag
Ha valami jó történt a Diósgyőrrel az utóbbi évtizedben, az ezekhez az emberekhez köthető. Benczés Miki játékosai voltak, aki most pozícióban van, minden téren. Tegye már meg azt az első lépést!
2017-01-13 09:18:31 Lila öves, Tag
Az embernek tényleg könny szökik a szemébe....
13. bloodmage
2017-01-13 08:27:04 Barna öves, Fanatikus tag
Látjátok itt lehet érezni hogy a Diósgyőr mi vagyunk mi szurkolók! Szeretném ha itt lennének mert ők azok akikért érdemes szurkolóknak lenni! Aikor visszakapjuk a szeretetett az a legcsodálatosabb érzés!
12. KáGábor*
2017-01-13 07:51:31 Fekete öves, Veterán
Részlete terveket küldtek a klubnak a fejlesztési lehetőségekről? Fantasztikus, hogy ennyire segíteni akarják a klubot. Lehet, hogy bizonyos változások ennek is köszönhetőek? Pl orvosi központ?
11. KáGábor*
2017-01-13 07:45:33 Fekete öves, Veterán
Nem olvastam még végig, ennél a mondatnál megakadtam, és majdnem megkönnyeztem:
Érdekesség, hogy bár a Sevilla alkalmazottja, szerződésében rögzítette, hogy amennyiben a DVTK hívja, elengedik – de csakis ebben az esetben.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...