Banner

Veszprém-DVTK 0-3 (0-2)

Szerző: objektív | 2017-09-19 12:45:00

Mai napon 15 órától lép pályára a DVTK labdarúgó csapata Veszprémben.

A Magyar Kupa 6. fordulóját játssza ma az NB III-ban szereplő Veszprém és a DVTK csapata. A mérkőzést a legjobb 64 közé jutásért rendezik. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Döntetlen esetén 2x15 perc hosszabbítás, ha akkor sem születik döntés, tizenegyespárbaj következik.

A Veszprémbe látogatók itt olvashatják Szabó József előrejelzéseit, már ami az időjárást illeti.

Nem lehet kérdés a DVTK stábjának, játékosainak egyértelmű célja, hogy a győzelmet magabiztos játékkal megszerezve jussanak tovább a kupában.

VLS Veszprém - Diósgyőri VTK 0-3 (0-2)

Veszprém, Egyetemi Városi Stadion, 200 néző. Játékvezető: Dr. Kovács Gergely (Király Krisztián, Bognár László).
Veszprém: Mikler - Gulyás, Felber, Dobsa, Gunther - Kocsis, Boromisza - Bene, Bognár B., Kókány - Irmes. Vezetőedző: Orbán Tamás.
DVTK: Radoš - Nagy T., Kocsis, Oláh B., Bárdos - Eperjesi, Tóth B., Kitl M., Forgács - Szarka, Makrai. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Csere: Gunther helyett Szabó B. és Bognár B. helyett Polareczki a 46., Kocsis Gergő (Veszprém) helyett Reinzinger a 60., Makrai helyett Ternován P. a 64., Tóth B. helyett Tucsa a 84., Kitl M. helyett Ivánka a 88. percben.
Sárga lap: Oláh B. a 37., Szabó B. a 72. percben.
Gólszerző: Szarka (0-1) a 6., Forgács (0-2) a 10., Ivánka (0-3) a 89. percben

Kulcspillanatok

6. perc: Eperjesi óriási bedobását Szarka Ákos továbbcsúsztatta, majd a védőkről visszapattanó labdát 9 méterről a bal alsó sarokba lőtte, 0-1

10. erc: Eperjesi jobb oldali beadása után a jól érkező Forgács Dávid a kapu torkából lőtt a hálóba, 0-2

89. perc: Bal oldali szabadrúgás a 16-os mellől, Forgács beadását a középen legmagasabbra emelkedő Ivánka Patrik fejelte közelről a kapuba, 0-3

Bódog Tamás: - Abszolút úgy nézett ki ez a mérkőzés, ahogy elterveztük. Megnyertük a mérkőzést, látszott az osztálykülönbség, a játékosok hozzáállása szenzációs volt. Aktívak voltunk, a három gól mellett jó néhány helyzetet alakítottunk ki, és ami legalább ennyire fontos: nem kaptunk gólt.

beszámoló: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

86. gabeszba
2017-09-20 08:12:01 Piros öves, Őstag
Gratulálok a továbbjutáshoz!
Két észrevétel,amit mostanában hiányolok a csapat játékából.
Az egyik,hogy elmaradnak idén a szabadrugásokból,szögletekből fejelt gólok.
Ebben eddig mindig veszélyesek voltunk.Elfelejtettek fejelni a játékosaink?
A másik,hogy még mindig nem használjuk ki ,hogy a bedobásnál nincsen les.
Ezekben szerintem több veszély is lehetne,ha lennének beindulások!
85. gbacsi* |Válasz erre: 84. namajd79
2017-09-20 07:59:42 Fekete öves, Veterán
Érdekes meglátás, s talán van is benne valami.
84. namajd79
2017-09-19 21:36:21 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Remélem,Bódog végre kiveszi a féket a csapatból,Liptákot.Aki már a tavalyi idény végén is cserbenhagyta a csapatot,oktalan kirohanásával a kiesés elleni harcban.Sőt egyes pletykák szerint a kövesdi öltöző leamortizálása a kiállítás után eredményezte azt,hogy nincs helyünk Mezőkövesden.
Liptáknak idén volt egy jó meccse,Mezőkövesd ellen,a többi erős homály.Meccsenként 4-5 durva hiba.
Nem a kapussal és a fiatalokkal van baj,hanem inkább vele.
Csapatkapitány létére,tapasztalata dacára,6 milliós fizetése ellenére szinte minden meccsen a leggyengébb teljesítményt nyújtók között van idén.Lassú,rendszeresen alászalad a labdáknak,sok gólt kaptunk középről az ötös környékéről,mindig egy csatár volt csak, 3-4 védő dacára,mégis belőtték,sok veszélyes szabadrúgást köszönhetünk az ő
szabálytalanságainak a 16-s környékéről.
Érdekes H.F. idejében szinte mindig ő volt a legjobb,most sehol sincs.
Mintha,nem igazán szeretne folyamatosan sprintelni....
Szerintem Kocsis vagy Tamás sokkal jobb lenne helyette.Nem véletlen,hogy eddig a legjobb védelmi teljesítmény a csapatban a Vasas ellen volt,ahol Lipták el volt tiltva.
83. bohumil-stejskal |Válasz erre: 77. mr-d
2017-09-19 21:21:22 Fekete öves, Őstag
Elfogadom, hogy próbálja az mlsz védeni a bíróit, de mégis az ilyen kapitális bírói hibákra van valami gyógyírja egy edzőnek? Gyanítom nincs... akkor mi más tud tenni ez ellen, mint nyílvánosan kritizálni.
82. tb
2017-09-19 21:02:14 Piros öves, Őstag
Na, ott voltunk, nem volt egy nagy élmény, de sima meccs volt. Kezdjük néhány reakcióval: Nem volt a lelátón senki elázva, néha szurkoltunk is, kb annyit, amennyit a csapat játszott (na jó, annál kicsivel többet). Bódog nagyszerű húzással nem ültetett még a cserepadra sem az első csapat alapjátékosaiból, ezzel is üzenve a fiataloknak: "Ezt nektek kell megoldanotok!". Az eleje álomkezdés volt, utána visszavettek a srácok, igaz, ez az időjárás, és a pálya sem adott többet. A Veszprém egy nagyon szimpatikus csapat benyomását keltette, volt kemény összecsapás jópár, de nem volt durvaság, még véletlen sem nagyon. Makrai a helyzeténél ha leadja, akkor mennybe mennek, így volt egy ronda durrantása. Hátul nagyon stabilak voltunk, elől van még mit összerakni, de ez tényleg nagyon B csapat volt, és tényleg így tétmeccsen még nem játszottak együtt.
Le a kalappal Bódog Tamás pedagógiai érzéke előtt, ez - a mutatott játéktól függetlenül - jól sült el. Arról pedig ne feledkezzünk el, hogy más bajnokságokban is elő szokott fordulni, hogy a nagy csapatok megszenvednek a kicsik ellen. Ez a meccs pedig sima volt.
81. szombatondelelott* |Válasz erre: 80. janika
2017-09-19 20:10:08 Fekete öves, Veterán
Bizonyára azok lennének,a zemelesszel :D
80. janika |Válasz erre: 75. szombatondelelott
2017-09-19 20:08:29 Citromsárga öves, Tag
Nem a Tesora gondoltam :) Bár ha korrektek felölem :)
2017-09-19 20:07:46 Fekete öves, Veterán
A lényeget elfelejtettem Bódog büntetése tükrében:
Grat a csapatnak, még csak most indultak el a kupa-úton, ez az!
78. Pozsi
2017-09-19 19:50:22 Narancs öves, Tag
Érdekes, hogy Bacsa ebbe a csapatba sem fért be - még a kispadra sem. Ideje lesz neki valami szakmát tanulni, mert úgy tűnik futballista már nem lesz belőle... :(
77. mr-d
2017-09-19 19:49:44 Fekete öves, Őstag
Pár éve az mlsz körlevélben hívta fel az egyesületek figyelmét, hogy ne bírálják nyilvánosan a játékvezetők tevékenységét, sőt a közvetítő riportereket is erre utasították. Nagyon elharapódzott az utóbbi időben a játékvezetők bírálata, ezért várható, hogy a feb a jövőben is szigorúan szankcionálni fogja az ilyen nyilatkozatokat. Nem tudom mi a megoldás, nagy a nyomás a bírókon, de a szarra nem lehet azt mondani, hogy palacsinta. Legfeljebb, hogy pogácsa. Egyék meg.......

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...