Banner

Változatlan bérletárak a DVTK Jegesmedvék mérkőzéseire

Szerző: amigeleken.hu | 2017-07-31 13:12:00

A DVTK Jegesmedvék meghatározta a 2017/2018-es idényre vonatkozó hazai jegy-, és bérletárakat. A háromszoros MOL Liga győztes mérkőzéseire a bérletárak változatlanok maradnak, az egy mérkőzésre szóló belépők árai kis mértékben változnak az előző évadhoz képest.


Bérletek

A bérletek a tavalyi szezonhoz hasonlóan érvényesek az összes hazai pályán játszott ERSTE Liga mérkőzésre. Ez minimum 28, maximum 35 hazai játszott mérkőzést jelent. A bérlet érvényes továbbá a Magyar Kupa-, illetve a Visegrád Kupa rájátszás meccsekre.

A bérletértékesítés augusztus 14-én kezdődik, és első körben a leghűségesebb szurkolóinknak lesz lehetősége meglévő bérleteiket megújítani, egészen augusztus 21-ig. Ezután kezdődik majd az értékesítés mindenki számára, amely előreláthatólag szeptember 30-ig tart.

Palánk jegy

A tavalyi playoff-ban felállított kapu mögötti lelátó idén egész szezonban használható, ezekre a helyekre palánk-bérlet váltható.

Az idei szezontól lehetőség lesz online jegyvásárlásra is. Az új rendszerre való átállás miatt az augusztusban sorra kerülő három felkészülési és két Visegrád Kupa meccsre a jegyeket a helyszínen, 500 forintos egységáron lehet megvásárolni. Ezekre a mérkőzésekre jegyvásárláskor a tavalyi bérlet felmutatásával tudjuk a bérletes helyeket garantálni. Az online jegyértékesítésről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A bérletértékesítés az alábbi helyszíneken és időpontokban történik:

Augusztus 14-től 18-ig reggel 8 órától 16 óráig a Jégcsarnok 123-as irodájában, délután 16 órától 19 óráig a Jégcsarnok jegypénztárában lesz lehetőség a tavalyi bérletek megújítására. Fontos, hogy aki igényt tart a tavalyi helyére, hozza magával régi bérletét.

Augusztus 21-től reggel 8 órától 16 óráig a Jégcsarnok 123-as irodájában, minden hétfőn és szerdán délután 16 órától 19 óráig a Jégcsarnok jegyirodájában lesz lehetőség új bérletek vásárlására, elővételes jegyvásárlásra az augusztusi mérkőzésekre, illetve egyesületi tagdíj befizetésére is.

A tavalyihoz hasonló módon idén is 5 ezer forint foglaló ellenében lesz lehetőség lefoglalni a bérleteket, amelyeket elkészültük után ugyanitt lehet majd személyesen átvenni.

Alább a 2017/2018-as szezonra érvényes jegy- és bérletárak:



forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...