Banner

Ultrák a multicsarnokban!

Szerző: objektív | 2020-08-03 10:48:00

A DKSK Ultras szurkolói már hamarabb bejárhatták a csarnokot, mint az Aluinvent DVTK csapata.


A DKSK Ultras tagjait Szabó Tamás a DVTK főtitkára vezette körbe a multifunkciós sportcsarnokban. A szurkolók megtekinthették és körbejárhatták az egész sportlétesítményt, amely igaz még nincs kész, de egy kis fantáziával elképzelhették a pályákat, öltözőket, irodákat, a kihúzható lelátókat és az exkluzív VIP részleget.

- Köszönjük a lehetőséget, hogy elsők között látogathattuk meg az épülő multifunkciós sportcsarnokot. Nagyon tetszik az elrendezése, jó tágas lesz. A mi helyünk, azaz a lelátó még nincs kész, de nagyon várjuk már, hogy onnan szurkolhassunk a lányoknak - nyilatkozta Gábor, az egyik DKSK Ultras tag.

- Ez már nem egy általános iskolai tornaterem, sosem hittem volna, hogy egyszer egy ilyen multifunkciós csarnok lesz a miénk. A csarnok minden elvárásunknak és elképzelésünknek megfelel. Nagyon bízunk és szurkolunk a lányoknak. Mi mindig is itt voltunk és mindig is itt leszünk! Hajrá DVTK! - mondta el Csabi, a DKSK Ultras vezérszurkolója.

- Nagyon örülök, hogy az ultráink elégedettek és már bejárhatták a sportcsarnokot. Szeretnénk még több szurkolót fogadni, így terveink szerint a következő látogatás szeptemberben lesz, - melyre előzetes jelentkezés szükséges - hogy újabb látványos fázisában tekinthessék meg az érdeklődők az épülő multifunkciós sportcsarnokot - árulta el Szabó Tamás, a DVTK főtitkára.

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
5. UltrasDksk |Válasz erre: 3. grosser
2020-08-06 05:12:20 Fehér öves, Lelkes újonc
Nálunk biztos nem, majd a klub kiírja hol lehet jelentkezni. Mivel februári átadásról volt már szó, így valószínűleg lesz még pár bejárás.
4. korxi |Válasz erre: 3. grosser
2020-08-03 21:24:49 Piros öves, Veterán
Ja tényleg! Ezt már nem olvastam:)
3. grosser |Válasz erre: 2. korxi
2020-08-03 19:36:41 Piros öves, Veterán
Szerintem most te értetted félre a cikket, ez volt az első bejárás, de lesz következő is szeptemberben.
"Szeretnénk még több szurkolót fogadni, így terveink szerint a következő látogatás szeptemberben lesz, - melyre előzetes jelentkezés szükséges - hogy újabb látványos fázisában tekinthessék meg az érdeklődők az épülő multifunkciós sportcsarnokot - árulta el Szabó Tamás, a DVTK főtitkára."
Jelentkezni meg szerintem a DKSK Ultras facebook oldalán lehet majd, miután kirakják az időpontot.
2. korxi |Válasz erre: 1. makaó
2020-08-03 18:42:08 Piros öves, Veterán
Félreértetted a cikket (nem lehet jelentkezni, az esemény már megtörtént).
1. makaó
2020-08-03 17:20:30 Barna öves, Fanatikus tag
Hol lehet jelentkezni?
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...