Banner

Üljünk fel együtt a hullámvasútra

Szerző: dfcwolf | 2016-10-22 11:05:00

Gondolkodtam azon, hogy lehet-e annál nagyobb sikere egy beharangozónak, mint hogy azzal kezdődjön egy országos közvetítés, hogy idézik a szavaimat. Ilyenkor azt gondolom, hogy áment az üzenet. Arra jutottam, hogy egy dolog lehet talán még nagyobb elismerés, hogy egy játékos mondja azt: tetszett. Voltam a héten az edzőközpontban, mert egy fiatal játékosunkkal készítettem riportot és jó hangulat vett körül. Jó volt látni, hogy a játékosok jókedvűek, barátságosak. Biztos vagyok benne, hogy sokat merítettek a győzelemből!

Mindenki azt szeretné, hogy a Vidi elleni meccs ne csak egyszeri fellángolás legyen és a lendület ne törjön meg egy jó darabig. Abban reménykedem én is, hogy a játékosokkal és a stábbal együtt egy hullámvasútra vettünk jegyet, ami a hosszú lejtmenetből most erőt merítve kilő velünk az ég felé.

Lehetne talán könnyebb ellenfél is a következő meccsre, de most ezt kell megoldanunk. Mindig elmondom, hogy az Újpest ellen jó meccseket szoktunk játszani és nem számítok másra most sem. Nekik sem megy igazán, ezt mutatja az összegyűjtött 16 pontjuk is, ami nem egy veretes teljesítmény. Ráadásul az utolsó hét meccsükből egyet tudtak megnyerni és kettő vereség van a számlájukon. Sok a döntetlen.

A hazai pályát is nélkülözniük kell majd, de azért olyan nagy utat nem kell sem nekik, sem a szurkolóiknak megtenniük. A mieinknek azért megint kemény száz kilométereket kell utazni, hogy láthassák és buzdíthassák a csapatot, de biztos vagyok benne, hogy sokan ellátogatnak majd ennek ellenére is a mérkőzésre.

A csapatunkról nehéz bármit is mondani. Nagyon tetszett, amit a legutóbbi meccsen mutattak. Megmutatták, hogy tudnak profik lenni és tudnak úgy küzdeni, ahogy itt elvárják a szurkolók. Mindenki kitette a szívét a pályára és bebizonyosodott, hogy nem véletlenül emlegetjük ezt állandóan. Ez is kell a győzelemhez.

Nagyon bízom bennük, hogy megmaradnak ilyen harcosnak! Mi újra szurkolni fogunk nekik és ott állunk majd mögöttük a lelátón. Ha esetleg fáradnának, csak nézzenek ki ránk. Merítsenek erőt belőlünk.

Azt gondolom, hogy az utolsó meccs előtt nem szabad kikapnunk. Legalább egy pont kel a mostani meccsen.

Tippem:1-1

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.