Újra együtt a fantasztikus négyes

Szerző: Jáborcsik András | 2018-01-24 10:29:00

Sajnálattal, de egyben örömmel is közöljük a hírt, hogy több regisztrációt nem tudunk fogadni, mert a terem megtelt az előzetesen regisztrálókkal.


Január 25-én folytatódik a Nyitva van a pálya – Történetek a DVTK legendás évtizedeiből című beszélgetéssorozat. A szervező Herman Ottó Múzeum, az amigeleken.hu és az Észak-Keleti Átjáró Egyesület eredetileg négy részesre tervezte a sorozatot, de a szurkolók érdeklődése arra ösztönzött minket, hogy 2018-ban is folytatódjon a beszélgetéssorozat. A folytatásnak az is lökést adott, hogy a Múzeum Papszer utcai épületében látogatható Volt egyszer egy stadion kiállítás sem zárt be az eredetileg tervezett december 31.-i időpontban és továbbra is várja az érdeklődőket.


Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az immár ötödik beszélgetésre elfogadta invitálásunkat a DVTK négy élő kapuslegendája, Hódi Zoltán, Tamás Gyula, Veréb György és Szabó László.Négy nagyon sikeres ember, négy páratlanul izgalmas pályafutást, számtalan emlékezetes mérkőzést maga mögött tudó egykori hálóőr lesz tehát a vendégünk a Herman Ottó Múzeum Papszer utcai épületében, amelynek Szemere Szalonja várja az érdeklődőket január 25-én, csütörtökön 17 órakor.

Négy nagyszerű játékos, négy nagyszerű ember, akiknek szakmai tapasztalatára, pedagógia érzékére a kapuskesztyű szögre akasztását követően is évtizedekig igényt tartottak és tartanak a mai napig nevelőegyesületeik, de más klubok, sőt válogatottak is.

A négy játékos különböző pályát futott be. Jellemző mindannyiukra, hogy nagyon fiatalon mutatkoztak be az élvonalban, olyan fiatalon, ami manapság szinte már-már elképzelhetetlennek tűnik. Hárman közülük a korosztályos válogatottakba is meghívást kaptak, de érdekesség, hogy mégis az futotta be közülük a legsikeresebb pályát, aki nem volt korosztályos, hanem „csak” felnőtt válogatott.


A képeken balról jobbra Hódi Zoltán, Tamás Gyula, Veréb György és Szabó László


Ha találkozni szeretnél ezzel a négy rendkívüli sportemberrel, akkor gyere el a Herman Ottó Múzeum Papszer épületében január 25-én 17 órai kezdettel megrendezésre kerülő beszélgetésre, ahol korabeli videók és fotók segítségével, na meg természetesen személyes élménybeszámolóik alapján végigkövetheted legendás kapusaink izgalmas pályafutását.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a beszélgetésen! A rendezvényre a belépőjegy ára felnőttek számára 600 Ft, diákok és nyugdíjasok részére pedig 300 Ft.

A Szemere Szalon korlátozott befogadóképessége miatt arra kérjük szurkolótársainkat, hogy a [email protected] e-mail címre eljuttatott üzenetükben vagy a 346-875-ös telefonszám hívásával jelezzék részvételi szándékukat!

Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
4. betyarok |Válasz erre: 1. Pele1958
2018-01-16 22:08:31
Irtam privátban!
3. colombuslaci |Válasz erre: 2. vebgy
2018-01-16 20:20:19
ITT VAGYOK! :)
2. vebgy
2018-01-16 19:41:44
Csak egy Szabó Lacink lenne ma...!
1. Pele1958
2018-01-16 12:34:29
Jáborcsik úrnak cimezve:Megkérdezné a Tamás Gyuszit,hogy Szucsányi Bandival miért nem kellett egy idő után bemenniük a "munkahelyükre"?
Aztán egy napra miért kellett újra ott megjelenniük?
Az irodájuk festése, új függöny-új szőnyeg ,hogy került az irodába?
Ha érdekel András szivesen átadom a történeteket melyeket még anno kedves barátom Szucsányi Bandi mesélte el
Üdv: Pelé
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...