Banner

Újra dupla mérkőzés lesz a Diósgyőri Stadionban

Szerző: Jáborcsik András | 2018-05-16 19:25:00

A DVTK női labdarúgó csapata a JET-SOL Liga Női NB I. felsőházi rájátszásának harmadik helyén zárt, így az egyik fél két győzelméig tartó bronzcsatát hazai pályán kezdheti meg az ETO FC Győr ellen. Az első mérkőzést szombaton este, az OTP Bank Liga 31. fordulójának mérkőzése, a DVTK - Paks mérkőzés után játsszák a csapatok az újjáépített Diósgyőri Stadionban.


- Nagy megtisztetetés számunkra, hogy szombaton első alkalommal kapunk lehetőséget arra, hogy az újjáépített Diósgyőri Stadionban lépjünk pályára - kezdte Fórizs Sándor, a DVTK női labdarúgó csapatának vezetőedzője. - Bízom abban, hogy a DVTK - Paks mérkőzés jó alapot fog teremteni a mi összecsapásunkra, és sok szurkoló marad majd a lelátón, hogy bíztasson minket a bronzcsata első találkozóján. Köszönjük a győrieknek, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen körülmények között tudjuk lejátszani ezt a mérkőzést. Ismerjük az ETO együttesét, tudjuk mit játszanak, és sikerült már legyőzni őket, így ismerjük a receptet. Bízom abban, hogy sikerül megvalósítani a pályán szombaton este azt, amit a héten gyakoroltunk, és egy színvonalas mérkőzést játszunk az ETO ellen sok néző előtt. Szeretnénk, hogy azok a szurkolók, akik megtekintik a női bajnokit is, boldogan és pozitív gondolatokkal térjenek haza.


A mérkőzésen utoljára lép pályára hazai környezetben a DVTK-ban az aktív játáktól visszavonuló Bukovszki Mónika.


A JET-SOL Liga Női NB I. harmadik helyért zajló csatája az egyik fél két győzelméig tart. Amennyiben egy mérkőzés döntetlenre végződik, hosszabbítás nélkül, egyből büntetőrúgásokkal döntik el a találkozót a csapatok.

A DVTK - Paks találkozóra szóló belépőjeggyel ingyenesen tekinthető meg a női bajnoki mérkőzés is.

JET-SOL Liga Női NB I. 3. helyért, 1. mérkőzés

2018. május 19., szombat (Helyszín: Miskolc, Diósgyőri Stadion)
19:05 DVTK - ETO FC Győr


forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...