Banner

Tajti József távozását követően Benczés Miklós lett az új sportigazgató

Szerző: Jáborcsik András | 2019-09-11 19:04:00

Benczés Miklós veszi át Tajti József posztját, mától ő a DVTK sportigazgatója. A szakember legutóbb regionális igazgatóként dolgozott a klubban, a mai nappal regionális igazgatói pozíciója kibővül sportigazgatói feladatokkal is.


Benczés Miklóst minden DVTK-szurkoló jól ismerheti, hiszen hét éven keresztül dolgozott a diósgyőri utánpótlásban, majd egy fél évtizeden keresztül az egymást váltó vezetőedzők stábjában, mígnem 2010-ben az ő vezetésével jutott vissza az élvonalba a DVTK. Később úgyszintén vezetőedzőként irányította a felcsúti és a mezőkövesdi csapatot, összesen 103 alkalommal ült a kispadon az élvonalban. A legújabb feladat sem ismeretlen számára, hiszen 2016-2017-ben már betöltötte ezt a posztot Diósgyőrben.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

88. MertAkiDiósgyőőőri* |Válasz erre: 87. DVTKfun
2019-09-14 07:23:47 Fekete öves, Veterán
Van egy emlékem Benéről.
Egyszer egy U21-es meccsen kint voltunk a tribünön. Ő is kint volt, a tribünön. Onnan nézte a meccset és folyamatosan jegyzetelt.
Engem annyira nem izgatott, de haverom mindenáron aláírást meg közös képet akart vele. Így hát oda ment hozzá. Első kérésre aláírt meg fotózhatott vele.
Ezt csak azért írom mert kíváncsi lennék melyik edző merné a szurkolók közül nézni a meccset.
87. DVTKfun |Válasz erre: 83. pala17
2019-09-14 07:10:45 Fehér öves, Lelkes újonc
Hagyjuk már, Bene az első hívő szóra csapot-papot itthagyva rohant Gyirmótra edzősködni, ha jól emlékszem. Pont lef.osta mi lesz utána Diósgyőrben. Vitya egészen más “tészta”, én is örülnék ha visszajönne.
86. pala17 |Válasz erre: 85. Sickunt
2019-09-13 20:59:49 Piros öves, Fanatikus tag
Debrecenből meg nem mennek el...Amint utaltam rá, máshol ennyi merítési lehetőségből felnőtt válogatottakat állítanak ki. Amíg itt nem lesz UP,addig semmi sem lesz. Az,hogy a tehetséges fiatalokat elviszik az van, volt és lesz is. De emellet a többivel (Ha lennének) simán hozni kellene egy 5-8 helyet. Nyilván még a Barca is igazol, csak nem mind1 ,hogy egy egész csapatot vagy csak 1-2 embert. De itt meg semmi nincs, addig amíg a gyökerek nem egészségesek nem fog normális fa nőni.... Tíz év alatt ilyen merítési lehetőségből egy darab NB1 játékost nem tudni felmutatni, ez sajnos mindent elmond. (És a határon túli részeket még nem is vettem bele)
85. Sickunt |Válasz erre: 83. pala17
2019-09-13 19:48:46 Barna öves, Tag
Az up-ból az ügyesebbek 13-5éves koruk környékén elmennek Puskásba Mtkba vagy honvédba. Pl: Kundrák. Van még rajta kívül nem egy csak ki emlékszik már arra,hogy hol játszott 15éves kora elött. Gazdag Nyíregybe volt 14-5éves koráig most mindenki úgy gondol rá Honvéd nevelés, 23évesen felnőtt válogatott. Akik itt maradnak általába és végigjárják a szamárlétrát nem a legtehetségesebbek a korosztályukból.
84. kovik |Válasz erre: 83. pala17
2019-09-13 19:47:17 Narancs öves, Lelkes újonc
Én még egy embert visszahoznék, mégpedig Vityát. Benével ők jól tudtak együtt dolgozni és jobban is működött mint most. Azt pedig szégyenletesnek tartom, hogy Vityát most a nagy átalakulás során sem hívták még vissza az up. élére, úgy, hogy közben akár vihetné az Nb3 - as csapatot is. Jelenleg akadémia vezetőnek ő lenne a legalkalmasabb szakmailag és emberileg is. A gyerekek pedig biztos, hogy felnéznének rá, mert csak egy legenda a szemükben. Az ha Bene is visszajönne az a hab lenne a tortán.
83. pala17 |Válasz erre: 74. zaphod
2019-09-13 16:46:21 Piros öves, Fanatikus tag
Sztem,meg a legnagyobb probléma,hogy megy az UP képzés kb már vagy 10 éve mióta LT itt van,Miki volt már Akadémia vezető,Regionális UP igazgató,meg a fene tudja még mi,volt Ő gyerek edző is.Namármost az elmúlt időben(Korbélyban még nagyon reménykedem) senkit,de senkit nem tudtunk adni a magyar labdarúgásnak 10 év alatt!!!! egy mostmár fogalmam sincs,pontosan mekkora területből de valahol Izland és Montenegró lakossága között van,úgy,hogy ömlik a pénz a magyar fociba és az UP-ba is. Na ha ennyi idő alatt a világon semmi eredményt nem tudott egy ilyen közegben felmutatni-mert mint utaltam rá nem tudott- akkor aki bármilyen jellegű pozitiv irányú reménykedése van,az mondja már meg,miben bízik. OK,hogy mindig az első csapat a kirakat,de b@ssza már meg UP képzés nélkül mit akarunk??? Bezzeg a Debrecen meg évenként épít be min. 1 de inkább több játékost,néha elad egy Zsuzsit vagy Baloghot nem éppen bagóért.
A legfontosabb lenne sztem azon kívűl,hogy Mikit elzavarják,hogy Benét visszahozzák egy kb. 20 éves szerződéssel bebetonozva,mert Ő tényleg tenni akart valamit.
82. pala17 |Válasz erre: 81. zaphod
2019-09-13 16:36:55 Piros öves, Fanatikus tag
Ha már Liverpool:

https://eurosport.hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/premier-league-nemzetkozi-foci/alapjaiban-valtoztathatja-meg-a-futballt-a-liverpool-bl-gyozelme
81. zaphod |Válasz erre: 79. norbi
2019-09-13 13:18:09 Fekete öves, Őstag
A Liverpoolt is érdemes lehet tanulmányozni, az elmúlt évek nagy pénzes igazolásai szinte kivétel nélkül beváltak.
De nálunk egyelőre nem tanulmányozni kellene, hogy mit csinálnak a nagyok, hanem úgy általában kiépíteni az egészet, és meghatározni a működés kereteit. Mert ez sincs meg. Jelenleg úgy igazolunk, hogy:
- menedzsere beajánlotta, edzésen jól mozgott, nem kér sokat: igazoljuk le.
- volt három éve öt jó meccse, magyar, szabadon igazolható: igazoljuk le.
- NB2-ben sok gólt lőtt: igazoljuk le.
- (a fiam: igazoljuk le) - ez már lezárult.
80. zaphod |Válasz erre: 77. MertAkiDiósgyőőőri
2019-09-13 13:14:33 Fekete öves, Őstag
Velánál ráhibázott, mindkettejüket menedzser ajánlotta be. Időnként vakon is össze lehet hozni jó igazolásokat. Nono-t nem mondanám remek igazolásnak, a hozzáállása miatt. Plusz, az a vonal azóta már nem él, valszeg nem ok nélkül.
79. norbi |Válasz erre: 76. antiabs
2019-09-13 13:05:57 Kék öves, Tag
Monchihoz semmiképp ne menjen tanulni. Én már most látok hasonlóságot Monchi és általánosságban a diósgyőri sportigazgatók átigazolási politikája között. Ő ugyanis minden nyári átigazolási ablakban igazol 10+ játékost, akik között vannak idősebbek és fiatalabbak és utána gyakorlatilag reménykednek abban, hogy lesz köztük 1-2 kiemelkedő. Ez amúgy a Sevillánál lehet működött és most újra működni fog, de a Románál egyáltalán nem így élték meg és ki is rúgták a tavalyi szezon közben.

Ha valakitől igazán tanulhatnának valamit a magyar sportigazgatók vagy scoutok az Sven Mislintat, őt nem hiába becézik Diamond Eyenak.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...