Banner

Szurkoljuk az NBI-be a röplabdás Lányokat!

Szerző: walaki | 2017-05-03 08:39:00

Szurkoljuk az NBI-be a röplabdás Lányokat!

Miskolcon legtöbbünk jár mérkőzésekre. Te is, kedves olvasó rendszeres látogatója vagy a foci-, kosárlabda-, jégkorongmérkőzéseknek. Vagy egyiknek, vagy másiknak, vagy mindháromnak. De van itt még egy sport, ami feledésbe merült az elmúlt időszakban a szurkolók részéről is. Ez a röplabdamérkőzés! Pedig jó játékból, csinos lányokból nincs hiány!

Szurkoló vagy? Szereted a sportot? El tudsz képzelni mérkőzést Miskolcon hangulat nélkül? Ugye nem!

Akkor most kérlek téged és barátaidat arra, hogy gyertek dobbal, teli torokkal, és zengjen fel a két dob egy taps a röplabdás lányoknak is! Az összefogás nálunk menni szokott! Ugye most is menni fog!

A Lányok bajnokok lettek az NB II Keleti csoportjában és a Nyugati csoport győztesével mérik össze erejüket a döntőben.


A döntő első mérkőzése:

MVSC - MVSI - Haladás VSE Sportiskola

2017. május 7. vasárnap 16:00

Herman Ottó Gimnázium tornaterme

Miskolc, Tizeshonvéd utca 21.

A belépés díjtalan, de muníciót hozzatok!

Ne hagyjuk cserben Őket, érezzék a Szurkolók támogatását, mint 7. játékos a pályán!

Bízunk abban, hogy ott lesztek! Bízunk benne, hogy hangulatot csináltok!

Bízunk benne, hogy együtt leszünk és győzni fogunk!

Szerző és fotók: vnagye

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

14. Krapulax |Válasz erre: 7. grosser
2017-05-05 11:41:54 Piros öves, Őstag
Mert a korábbi kormányok idején bezzeg nagyon támogatták a röplabdát, igaz?
Elmondom, hogy le se szarták, vagy 30 éve vegetál ez a sport Magyarországon, ezt hülyeség Orbánra fogni.
13. toki* |Válasz erre: 12. grosser
2017-05-03 13:14:29 Fekete öves, Veterán
Ne idegeskedj, apai ágon bodrogközi vagyok, egy ottani nekem nagy városból egyébként 1 kis faluból származom, de a lényeg állítólag a falut az én leszármazottam tette naggyá valamikor XVII. század környékén csak még nem tudtam bebizonyítani mert leégett a református templom. Ja, és ő is Kárpátaljai volt, Munkács vagy Ungvár környékéről jött. Valamelyik Rákóczinak volt a jobb keze, mint II. R. Ferencnek Esze Tamás, vagy Ocskai László (Jókai: Szeretve mind a vérpadig című műve)! Úgyhogy ne foglalkozz vele mikor jöttél!
12. grosser |Válasz erre: 11. toki
2017-05-03 12:14:36 Piros öves, Veterán
Lehet, hogy igazad van, amit a második mondatodban írtál, de hát ilyen vagyok, megváltozni már ebben a korban nehéz, de ígérem, hogy visszafogom magam abban a témában, amennyire csak tudom, az első mondatodat meg köszönöm szépen!
És vedd figyelembe, hogy nem is vagyok született miskolci, "csak" 25 éve (július 7-én lesz 25 éve) élek Miskolcon!
11. toki* |Válasz erre: 10. grosser
2017-05-03 12:06:39 Fekete öves, Veterán
Csípem ahogy a sporthoz, minden sporthoz hozzáállsz, ami nálunk zajlik, pláne, hogy ahova tudsz oda elmész drukkolni, a szememben ez tényleg példaértékű! Viszont a politikai hozzászólásaidat inkább kihagyom, azokat már el sem olvasom, csak a sporttal kapcsolatos témáidat.
10. grosser |Válasz erre: 8. hrabal-tamas
2017-05-03 11:23:35 Piros öves, Veterán
De ő általuk is került ki a röplabda a látványsportágak közül, akkor ez mi, megint s.gget csinálnak a szájukból?
2017-05-03 11:07:37 Zöld öves, Lelkes újonc
Dr. Kovács Ferenc, a Magyar Röplabda Szövetség elnöke közleményben reagált a röplabda látvány-csapatsportágak közé való bekerülésére. Az alábbiakban ezt adjuk közzé, változtatás nélkül.

Mint arról már Önök is értesülhettek a híradásokból mindannyiunk nagy örömére az elmúlt hónapok munkájának következtében sikerült elérnünk, hogy sportágunk bekerüljön a látvány-csapatsportágak közé. A TAO támogatás lehetőségeinek felhasználásával a küszöbén állunk annak, hogy a korábbiaknál jóval nagyobb lépésekben fejlődhessen a magyar röplabdázás egésze, az utánpótlásképzéstől kezdve egészen a nemzeti válogatottak versenyeztetési körülményeinek biztosításáig.

A hivatalos döntést a sportág csatlakozásáról a kormány előterjesztésére a Parlament hozza meg. A végső döntést megelőzve, tekintettel az egyre komolyabb államigazgatási intézkedésekre, megkezdtük a TAO támogatás felhasználását szabályozó kézikönyv kidolgozását, és egyéb háttérdokumentációk előkészítését. Elképzeléseink szerint a törvényi rendelkezések megváltoztatásakor rendelkezni fogunk közép- és hosszútávú stratégiával, illetve olyan teljeskörű tájékoztató füzettel, amelyből a klubok minden információt megkapnak az eljárás rendjét és részleteit illetően. Mindaddig, míg ezek a lépések nem történnek meg arra biztatom Önöket, hogy készüljenek saját programokkal, álljanak készen a majdani elszámolási kihívásokra.

A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége, felkészülve az előttünk álló kihívásokra előzetesen megbízta a röplabdázás TAO támogatási feladatainak előkészítésére dr. Tamás Henriette Brigitte úrhölgyet, aki a TAO támogatási programok indulásától dolgozott annak rendszerében, mind projekt oldalon mind az NSI főigazgató-helyetteseként irányítási, felügyeleti oldalon, majd az EMMI-ben szakmai főtanácsadóként tevékenykedett a TAO főosztályon. Kérdés, észrevétel, egyéb információ esetén felé fordulhatnak bizalommal a taoinfo@hunvolley. hu e-mail címen.

Bízom abban, hogy a következő években bebizonyítjuk majd, hogy az Önök által irányított klubok és a Magyar Röplabda Szövetség élni tud azzal a bizalommal, amelyet megszereztünk a Magyar Kormánytól, és együtt a minket megillető helyre tudjuk vezényelni a MAGYAR RÖPLABDÁZÁST!
8. hrabal-tamas |Válasz erre: 7. grosser
2017-05-03 11:03:18 Zöld öves, Lelkes újonc
Tévedsz. Drága kormányunknak köszönhetően éppen most kerülnek be a látvány sportágak közé, milliárdos támogatással.
7. grosser
2017-05-03 10:57:37 Piros öves, Veterán
Hogy miért ilyen "elfeledett" mostoha sportág lett kishazánkban a röplabda? Egyszerű a válasz, mert "drága" kormányunknak köszönhetően kikerültek a látványsportágak közül, de hogy ennek mi értelme volt?
6. grosser
2017-05-03 10:55:32 Piros öves, Veterán
Jelenleg a Békéscsaba a legerősebb a női mezőnyben, adta is a tévé pár meccsüket, hát igen, látványnak se volt rossz látni a csajokat abban a pink szoknyácskában! :))))
2017-05-03 10:54:26 Barna öves, Tag
Itt is van a meccsek végén mezcsere? :)

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...