Banner

Szíve a döntőig repítette az újoncot

Szerző: dfcwolf | 2018-07-17 10:05:00

A diósgyőri stadionban megrendezett versenyen volt néhány meglepetés, és egy újonc ismét hatalmasat játszott, hogy a döntőbe kerülhessen.


A Diósgyőri VTK felújított stadionjában rendezte meg a sportklub a legelső FIFA versenyét, a nevezett játékosok pedig a World Cup módban elérhető válogatottak közül választhattak maguknak csapatot és küzdhettek meg. Első körben a negyven játékos csoportokba lettek beosztva, az így kialakult nyolc csoportból pedig az első két helyezett jutott tovább. A legjobb 16 között már oda-visszavágós rendszerben ment tovább az egyenes kieséses szakasz. Négy sportklub is képviseltette magát, jelen voltak az FTC, Honvéd, MTK és természetesen a DVTK játékosai is.

A legjobb négyig Gabinho mellett egy DVTK-s játékos, Kazinczy-Nagy Ferenc, egy újonc, Bakó Botond, és az MTK válogató versenyét tavaly ősszel megnyerő Gódor Donát - aki időközben a budapesti klub e-sportolója lett - jutott. Óriási meglepetésre Botond, igaz az összesített állást tekintve csak egy góllal, de legyőzte és kiejtette a V4 Future Sports Festival aranyérmesét, Gabinhot. A másik ágon Donát megállíthatatlan volt, sőt ezt a higgadt és remek játékát a fináléra is megtartotta, így második, stadionban rendezett tornáját is behúzta. A csoda elmaradt tehát, de ettől függetlenül a másik döntős játékos sem csüggedt. A PS4-es offline rendezvény végeredménye:

  1. Gódor Donát – MTK
  2. Bakó Botond
  3. Szirtesi Gábor (Gabinho)
  4. Kazinczy-Nagy Ferenc – DVTK

Az első hely 100 ezer forintot és egy Acer Predator fülest ért, de a második (50 ezer forint), illetve a harmadik (25 ezer forint) helyezett sem ment haza üres kézzel.



ELOLVASOM A TELJES CIKKET>>>


forrás: esport1.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. wilson
2018-07-17 11:23:15 Narancs öves, Lelkes újonc
Grat a győztesnek, de ezért kár volt azt a böhöm nagy stadiont felépíteni…
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...