Banner

Szirányi: a légióskodás szóba sem jöhetett

Szerző: Jáborcsik András | 2018-05-16 19:51:00

Immár bizonyos: Kocsis Ferenc, Vincze Péter, Szaller Márk és Kiss Zsombor után Rajna Miklós és Szirányi Bence sem a Fehérvár AV19 csapatában folytatja a pályafutását – azaz újabb magyar játékosok távoznak az egyetlen magyar EBEL-együttestől - adta hírül a nemzetisport.hu.


„Pénteken találkoztam a klubvezetőséggel, leültünk egymással beszélgetni, és ez alapján egyértelművé vált: ők sem velem képzelték el a folytatást, és én sem feltétlenül szerettem volna maradni. Tulajdonképpen közös megegyezéssel távozom, senkiben sincs tüske, harag vagy bármiféle rossz érzés – mondta a nemzetisport.hu-nak a hat világbajnokságot megjáró, rutinos harmincesztendős Szirányi Bence, aki a Székesfehérváron eltöltött öt idénye alatt a csapat és a válogatott egyik oszlopává nőtte ki magát. – Persze a váltás mindig nehéz, főleg egy ilyen hosszú időszak után, de szerencsére a családom és mindenki támogat, így azért lényegesen egyszerűbb a helyzet. Szerettem Fehérváron játszani, beleadtam apait-anyait, és nagyon élveztem a hokit, főleg ahogy elkezdtem öregedni és érni. Abban az értelemben van bennem egy kis hiányérzet, hogy nagyon szerettem volna olyan Volánban jégkorongozni, amely nagyon sikeres. Az első két évemben nem is voltunk rosszak, ám utána sajnos nem úgy sikerültek a dolgaink, ahogy szerettük volna."



Hogy Szirányi hol folytatja, egyelőre titok, annyi biztos, hogy országon belül vált („Mivel augusztusban születik a harmadik gyermekem, a légióskodás szóba sem jöhetett" – mondta) – talán a szlovák Extraligába igyekvő DVTK, MAC kettős egyikénél köt majd ki.


Elolvasom a teljes cikket a nemzetisport.hu-n >>>>>>


forrás: nemzetisport.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. Szabó József* |Válasz erre: 2. ropek
2018-05-16 20:49:47 Fekete öves, Veterán
Úgy legyen!
Szép lassan utolérjük a Volánt. :)
Mivel az extraliga és a miskolci közeg együttesen igen vonzó tényező.
2. ropek |Válasz erre: 1. Szabó József
2018-05-16 20:31:39 Barna öves, Fanatikus tag
Idejon. Marmint Sziranyi.
2018-05-16 20:18:55 Fekete öves, Veterán
Ahogy a Vincze Péter ideigazolásáról szóló cikkben is írtam, most is: Felkészül Szirányi Bence?
A Volán igen veretes távozólistájáról Manavian nagy fogás lenne, ám Ő lehet túl nagy hal ide, mindenesetre nagyon örülnék neki.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...