Banner

Szemeteket nyugatra vessétek!

Szerző: amigeleken.hu | 2018-05-22 15:00:00

Horti Gábor entertéjnőr-interpretőr a BlogGÓL, avagy minden a Kígyó térről oldalán intézett keresetlen szavakat a diósgyőri labdarúgók felé:


Tényleg az utolsó dolgozat a Diósgyőr végvitézeiről! Nem érdemelnek több említést, még így sem, hogy az új góré a nagy lazaságot érezteti velük, tehát az van, amit a papír kistigrisek akarnak! Mert a munka undi! Amúgy aztán jó lenne, ha a hapekok bekapnák az izgulás elleni tablettát!

Kicsit nézzenek nyugatra, ahogyan a nagyfiúk játszanak! Ott komoly tétre, erős közönség előtt labdáznak, ott csak úgy menekülhetnek a nép haragjától, ha meghalnak a pályán! Nem pedig nagykarú biztonsági őrök védik őket.

Németország egy híres klubja, a Hamburger SV a Bundesliga alapítása óta tagja volt a nagy elitnek. Hozzájuk hasonló történelmű klub alig található Germániában. Rengetegen figyelik a csapatot. Nélkülük a Liga halkabb lenne, hatalmas tradíció, emlékezetes, gyönyörű sikerek, felejthetetlen nagy csata részesei! A szurkolóik tök őszintén jelzik a barátságot, ám a bosszúságát szépen is kiadják, ha olyan a csapat játéka! Az örök küzdő németek, köztük a hamburgi nézők, az utolsó pillanatig kitartottak kedvenceik mellett! A bennmaradásról döntő utolsó meccs előtti edzésen is ezrek bíztatták a HSV labdarúgóit: gyerünk srácok, mindent bele, az nem lehet, hogy ne sikerüljön a lehetetlen!

A fordulóban ugyan nyert a Hamburg, csakhogy az eredmények alakulása miatt kiestek a Bundesligából! Hiába a győzelem mámora, a vadak annyira kikészültek, bedobáltak mindent, ami tiltott! Rengeteg tüzes eszköz repült a pályára, fekete füst lepte el a gyepet, állt is a játék vagy 20 percet! A futballisták az öltözőben vacogtak: mi lesz most a kis szerződésükkel, ki védi meg őket a dühös népektől?

A nagy tüzeskedést látva zsaruk, ottani nyelven policájok bevonulta a pályára. Még a lovas szakasz is fellépett, boldogságot okozva a paripáknak, az epsomi Derby gyepszőnyeg hasonmásával! Rövid nadrágos kis macskák elbújva, rendőrök vigyázó lesben, teljes anarchia! A kis kiesés miatt!

Idehaza komplett véderők demonstrálnak a bűnös labdarúgókat takargatva, csak magában puffog a többség, miközben a felelősségre vonást közös akarat lenne!

Ha nem is ilyen keményen, de jelezni kellene a séró bárókkal: hé, srácok, valami rosszul van bennetek összerakva!



Tovább a bloggol.hu oldalra >>>>>


forrás: bloggol.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

12. toki* |Válasz erre: 10. jaborcsik-andras
2018-05-23 08:04:20 Fekete öves, Veterán
+++++1000
11. vebgy*
2018-05-22 20:36:40 Fekete öves, Veterán
Séróbárók...telitalálat !
10. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 9. piros79
2018-05-22 20:30:59 Fekete öves, Veterán
Természetesen, tiszteletben tartom a véleményed, de én most még abban az állapotban vagyok, hogy nem tudom megbocsájtani a tulajdonosunknak és a játékosainknak, hogy eltávolították azt az embert a DVTK-tól, aki nekem oly sok év után reményt mutatott arra, hogy elinduljunk a fejlődés útján.
9. piros79 |Válasz erre: 6. jaborcsik-andras
2018-05-22 20:11:01 Lila öves, Fanatikus tag
Ok, elnézést kérek!

Esetleg annyit javasolnék, válogatás nélkül nem érdemes minden hírt átvenni. Az én környezetemben is vannak olyan emberek, akik időnként számomra nem elfogadható módon viselkednek. (Mint számodra a labdarúgók.) De ha minden nap beszólok nekik, azzal nem leszünk beljebb. Az elmúlt három-négy hétben mindenki, szurkolótól kezdve, játékos legendán át újságíróig mindenki, mindennek lehordták a játékosokat. Nyilván nem teljesen alaptalanul. De kezd már egy kicsit unalmas lenni. Nem nagy kunszt beszólni valakinek. Meg nyilván segítség a klubnak. Szóval valaki írhatna már valami építő jellegűt is. Ha egy játékosról nem tud, akkor írjon Fernandoról. Ha róla se, akkor írjon a tavalyi bennmaradásunkról, vagy elemezzen statisztikát. Vagy számolja ki, hogy mennyi az esély a bentmaradásunkra az eddigi eredmények alapján. Persze, ez egy kicsit nehezebb... Csak ne az állandó siránkozás meg vádaskodás menjen már.
2018-05-22 19:24:55 Barna öves, Fanatikus tag
Ha a legsötétebb napokat is túl éltük majd csak túl leszünk ezen is!
7. bloodmage |Válasz erre: 6. jaborcsik-andras
2018-05-22 19:23:18 Barna öves, Fanatikus tag
Szerintem sokan így éreznek....Hozzáteszem volt már ilyesmiben részünk....
6. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 4. piros79
2018-05-22 18:39:13 Fekete öves, Veterán
Mi kezdettől fogva megjelentetünk minden hírt, ami a DVTK-val kapcsolatos. Az egyik hír az egyik szurkolónak tetszik, a másik a másiknak nem. Horti keményen fogalmaz, időnként túloz is, de rengeteg igazságot tartalmaz az írása.
Hogy ki fogja fennen hirdetni rendíthetetlen szurkolói múltját? Én például minden fórumon kifejezésre juttatom, hogy ezek a játékosok teljesen eljátszották a bizalmamat és én őket jelen pillanatban csak a DVTK megtestesítőjeként kezelem, ők nem az én játékosaim. Vérzik a szívem, de ezt érzem, sajnos!
2018-05-22 17:51:45 Piros öves, Fanatikus tag
Összefogás kellene,nem hangzatos szavak minden oldalról 5 perc bulvár hírnévért! A fehér lovon meg gyorsan el kellene lovagolni a naplementében,kedves cikkíró!
4. piros79
2018-05-22 17:45:28 Lila öves, Fanatikus tag
Ez a Horti Gábor annyira okos és mindent tud....

Most kb az történik, hogy mindenki belerúg egyet a diósgyőri labdarúgókba. Nagyszerű! Most ezzel lehet híveket szerezni. És mi van, ha Leisztinger csak bekamuzta, hogy a játékosok nem akartak vele dolgozni, hogy így védje az edzőváltást. Merthogy Bódog szerint meg nem a játékosok buktatták meg. Én inkább Bódognak hiszek.
Ennek a csapatnak az a baja, hogy nincs irányító játékosa. Ez miért egy védő vagy egy kapus hibája? Nono elküldése óta nem nyertünk meccset, kb. Az, hogy nincs épkézláb szakmai igazgató vagy irányvonal a tulaj sara.

Aztán ha meg majd lesz néhány jobb eredmény, akkor azok, akik most teret engednek mindenféle legalja írásnak, majd fennhangon hirdetik rendíthetetlen szurkolói múltjukat...

Hajrá diósgyőri labdarúgók!
3. Orseolo Péter |Válasz erre: 2. jgermeister
2018-05-22 16:53:26 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Nyilván elírtam, Wb- Köln-re gondoltam, a 70. percig 2:1 volt a hazaiaknak, ezután lőtték a harmadikat amivel végleg eldőlt, kb ekkor kezdődtek az incidensek Hamburgban, aminek ez lett a vége.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...