Banner

Strenk Hunor: Időnként tekintgetünk egy kicsit magunk elé is

Szerző: Jáborcsik András | 2018-12-06 11:24:00

Időnként tekintgetünk egy kicsit magunk elé is címmel olvasható interjú a jegkorongblog.hu-n a DVTK Jegesmedvék csapatának másodedzőjével, Strenk Hunorral.

Ebből idézünk:


Egyre jobban megy a miskolciaknak az Extraligában, négymeccses nyerő szériában vannak, stabilan 8.-ak.

Strenk Hunor, a csapat másodedzője szerint a szemmel látható fejlődésnek több sarokpontja van.

“A játékunkban és az eredményességünkben alapvető változást hozott Vay Ádám leigazolása. Ő olyan biztos hátteret nyújt, amelyre nagy szükségünk van, és 95,2 százalékos védési hatékonysága az egész ligában a legjobb. Ez persze új helyzetet teremtett Adorján Attila számára, mivel Ádám lett az első számú kapus. Attila azonban egy nagyon tehetséges fiatal kapus, akinek most az jelenti a kihívást, hogy amikor megkapja a lehetőséget, akkor készen álljon, és megfelelő teljesítményt nyújtson. Eddig úgy tűnik, hogy tudja kezelni a szituációt, hiszen amikor ő állt a kapuba, akkor két topcsapatot is meg tudtunk verni. Farkas Tamásnál nem is lehetne jobb kezekben, aki nagyon sokat foglalkozik vele, hogy még feljebb tudjon lépni.”


Az elmúlt hetek sikersorozata azonban nem vezethető vissza csupán a javuló kapusteljesítményre.

“Glen Hanlon vezetőedző már az elején megmondta a srácoknak: szükség lesz 25-30 mérkőzésre ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjunk a sokkal magasabb színvonalhoz. Most már sokkal jobban ismerjük az ellenfeleket, a körülményeket, a jégpályákat, így nagy meglepetések nem nagyon érhetnek bennünket. Nem szeretném újra elismételni a sebességről szóló, már sokszor elhangzott mondatokat, de tény, hogy mostanra tudtuk felvenni a versenyt ezen a téren akár még az élcsapatokkal is. Azt is el kell ismernem, Magosi Bálintnak igaza volt a legutóbbi interjújában abban, hogy most a szerencsefaktor is mellénk állt, ami a hokiban elég jelentős tényező tud lenni.”


Elolvasom a teljes interjút a jegkorongblog.hu-n >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2018-12-07 08:55:13 Zöld öves, Tag
Mi csak jól jártunk azzal, hogy nem vállalta itt tovább az edzősködést. Hanlon mester azért más kávéház.
2. abori
2018-12-06 21:27:44 Lila öves, Fanatikus tag
Szerintem közelebb van az asszony, Gyergyószentmiklós jobb hely mint Miskolc és szebb a jégcsarnok is, szóval jobbak a feltételek. Na jó, az az igazság, hogy már kurtára unom a kamu dolgokat.:(
1. korxi
2018-12-06 20:42:17 Piros öves, Veterán
Hát ez meg mi:

http://www.jegkorongblog.hu/2018/12/05/mikael-tisell-a-gyergyoi-hk-vezetoedzoje/#post-264647
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...