Banner

Stadionbúcsúztató felvételről

Szerző: Jáborcsik András | 2016-10-26 17:51:00

Derült égből villámcsapásként érkezett ma a hír, hogy a DVTK-FTC mérkőzés helyett a Vasas-Videoton meccset közvetíti élőben az M4 Sport csatorna szombaton.

Egy héttel ezelőtt még arról olvashattunk, hogy az M4 Sport televízió kérésére a stadionbúcsúztató DVTK - FTC mérkőzés az eredetileg meghirdetett 18 órás időponttal szemben, fél órával korábban, 17 óra 30 perckor kezdődik. Egy hete még azt kérték, hogy kezdődjön korábban a meccs, ma pedig egy tollvonással megváltoztatták a közvetítések rendjét, így a stadionbúcsúztatónkat kizárólag interneten követhetik majd élőben azok, akik nem jutottak belépőhöz.

Köszönjük MLSZ! Következetes döntés volt, amihez hozzájárult a DVTK vezetése is.


A ma napvilágot látott hír szerint a DVTK stadion helyett az Illovszky Rudolf stadiont búcsúztathatják élőben az M4 Sport és az m4sport.hu nézői


Az MLSZ versenybizottságának határozata szerint, a Diósgyőr és a Ferencváros labdarúgócsapata, valamint a szövetség is hozzájárult ahhoz, hogy az OTP Bank Liga 14. fordulójából korábban kijelölt DVTK-FTC mérkőzés helyett a bajnokságot ötpontos előnnyel vezető Vasas FC és a második helyen álló Videoton FC összecsapása kerüljön élőben az M4 Sport képernyőjére, amely találkozó szombaton 17:45-től lesz látható. Ezen a találkozón búcsúztatják a jelenlegi Illovszky Stadiont, mely stadionrekonstrukció miatt 2018 tavaszáig nem áll majd a listavezető Vasas rendelkezésére.


A DVTK-FTC meccset, amely szintén stadionbúcsúztató, szombaton 21:45-től felvételről láthatják nézőink. A kettő között a Mexikói Forma 1-es Nagydíj időmérője megy majd élőben.

A Vasas SC –Videoton FC és a Diósgyőri VTK-Ferencvárosi TC találkozó csakúgy, mint a Mexikói Nagydíj időmérője, az m4sport.hu-n is látható lesz.


forrás: m4sport.hu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.