Banner

Sörrel és kolbásszal várják a debreceni hokidrukkereket a DVTK elleni mérkőzésen

Szerző: walaki | 2016-10-26 08:01:00

A bajnokot fogadják hazai pályán a debreceni hokisok. Az első száz szurkoló debreceni páros kolbászt és sört kap ajándékba.

Több szempontból is izgalmas, érdekes jégkorong meccs lesz október utolsó vasárnapján Debrecenben – a MOL Ligás együttes a DVTK Jegesmedvék csapatával találkozik. A papírforma szerint a helyzet rendkívül egyszerű: a bajnokcsapat – idegenben ugyan – a középmezőny végén található együttessel találkozik, így a borsodiak a meccs esélyesei. A papírforma azonban a világon semmit sem jelent a MOL Liga idei sorozatában. Ráadásul a DHK október közepén veszített utoljára hazai jégen, azóta két győzelem és 11-1-es gólkülönbség az itthoni mérleg.

A keleti régió két meghatározó klubcsapatának találkozójában – a bajnoki tabellán elfoglalt helyezésüktől függetlenül – mindig benne van a kiélezett presztízscsata lehetősége, nem csupán a felnőttek, hanem a korosztályos együttesek szintjén is.

A két egyesület a versengés közepette egyre szorosabbra fűzi kapcsolatait; a debreceni és a miskolci juniorok, valamint az ifik közös csapattal vesznek részt az osztrák bajnokságban.

Összességében nyugodtan kijelenthető, hogy rangadó, szomszédvárak csatája várható, jégen és jégen kívül. A miskolci szurkolók bizonyára mindent elkövetnek majd, hogy csapatuk hazai pályán érezze magát, a debreceni drukkerek viszont biztosan felkészülnek a vasárnapi hangpárbaj megnyerésére.

A házigazdák számos más módon is igyekeznek a mérkőzést emlékezetessé tenni; Cívis-Borsod Rangadót szerveznek, az első száz darab teljes árú felnőtt belépő tulajdonosa debreceni páros kolbászt és Borsodi sört kap ajándékba.

A CLUB kártyával rendelkező szurkolók és a Debreceni Egyetem hallgatói számára a belépőjegy árából biztosított 50 százalékos kedvezmény, illetve a “Díjazzuk a hűséged!” promóció által nyújtott kedvezmény erre a mérkőzésre nem érvényes!

A Debreceni Jégcsarnok 16 órakor nyitja meg kapuit a vendégek előtt, a mérkőzés 17 órakor kezdődik. A kedvezmény kizárólag a mérkőzés előtt a pénztárnál megváltott, teljes árú belépőjeggyel vagy bérlettel rendelkező vendégek számára vehető igénybe!


forrás: dehir.hu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.