Banner

Sokkal olcsóbb lett a kijevi jégkorong vb-bérlet

Szerző: amigeleken.hu | 2017-01-18 08:47:00

Bizonyára sok Jegesmedve rajongó érdeklődésére tarthat számot a jegkorongblog.hu-n olvasható hír, miszerint a február 15-ig tartó elővételi akció keretében sokkal olcsóbban vásárolhatják meg a jégkorong szerelmesei az ukrajnai divízió 1/A csoportos világbajnokságra szóló bérleteket.


Az ukrán szövetség elnézést kér mindenkitől, mert szombaton rossz áron kerültek ki a bérletek az online jegyértékesítő rendszerbe. Heorhij Zubko, az ukrajnai divízió 1/A csoportos világbajnokság szervezőbizottságának elnöke hétfőn nyilatkozott az ukrán szövetség hivatalos honlapján. Örömmel jelentette be, hogy múlt hét vége óta a vb minden meccsére kaphatók a jegyek és a különböző bérletkonstrukciók. Egyben bocsánatot kért mindenkitől, aki már megvásárolta a bérletét vagy a jegyét. Mint elmondta, a rendszerben kommunikációs hiba miatt túl korán emelték meg az árakat.


A szervezők döntése értelmében február 15-ig elővételi időszakot tartanak, addig jelentős kedvezménnyel árusítják a belépőket.


Szombaton arról számoltunk be, hogy a meccsjegyek 100-400 hrivnyába kerülnek majd, a VIP pedig 1000-be, ezzel szemben hétfő reggeltől február közepéig 50-100 hrivnya egy belépő. A 8-as szektorba szóló, mind az 5 magyar mérkőzésre érvényes bérlet pedig 1600 helyett 350 hrivnyába kerül. A forintra történő átszámoláshoz nagyjából 11-gyel érdemes szorozni.


Elolvasom a teljes cikket a jegkorongblog.hu-n >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. grosser
2017-01-18 13:31:59 Piros öves, Veterán
Nem drágák a jegyek/bérletek, bár mihez képest. Kijevbe azért el is kell jutni, a repülőjárat lehet, hogy kicsit drágább, de most arrafelé kockázatos egy kicsit, vonat meg hosszú út, de talán olcsóbb és kényelmesebb!
Egyszer voltam életemben Kijevben, talán '90 vagy '91-ben, még Munkácson éltem, és egy repülőgép-alkatrész gyárban dolgoztam, mint esztergályos, kitalálták páran, hogy menjünk el egy Dinamó Kijev - Barcelona KEK (talán negyeddöntő) meccsre BUSSZAL!
Munkács - Kijev kb. 800 km, mindenki gondolja át, hogy mennyi ideig tartott az az út, és milyen utakon mentünk, de odaértünk és haza is értünk, ha jól felejtek 4:3-ra nyert a Barca, tele volt a kijevi stadion, 100.000 néző, mi a kapu mögött kaptunk helyet, ketten szurkoltunk a Barcanak :-D
Az első gólnál a haver felugrott, mondom neki kussolj már, mert élve nem jutunk ki innen! :-) De kijutottunk!
Szép túra volt, jó visszaemlékezni!
És zárszóként, tényleg nem drágák a hoki VB belépői, legalábbis nekünk, akik ott élnek mást mondanak!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...