Banner

Sipeki István a DVTK U15-ös csapatának asszisztensedzője lett

Szerző: amigeleken.hu | 2021-01-07 11:42:00

Diósgyőrben jól cseng Sipeki István neve. A középpályás a kétezres évek közepén futballozott piros-fehér szerelésben, négy szezon alatt összesen tízszer volt eredményes. Azok az idők manapság már csupán nosztalgikus emlékként maradnak majd, Sipeki István azonban komoly tervekkel tért vissza Diósgyőrbe. Fiatal, tehetséges és jó futballistákat akar nevelni, a DVTK U15-ös együttesének asszisztensedzőjeként. A dvtk.eu-n erről nyilatkozott.


Valóban rég volt, amikor én itt játszottam, elég sok idő eltelt azóta. Abbahagytam a labdarúgást, majd elkezdtem edzőként dolgozni, hiszen mindig is a futball világában éreztem magam otthon - mondta a DVTK Labdarúgó Sportakadémián Sipeki István. - A kapcsolatfelvétel nyáron történt meg, már akkor szóba került, hogy esetleg csatlakozom az edzői kollektívához. Aztán az életem másképp alakult, de novemberben az akadémia igazgatója, Fogarasi Zoltán ismét megkeresett, hogy az U15-ös csapatnál lenne lehetőségem a bizonyításra. Ekkor már nem hezitáltam, elvállaltam a felkérést, mert Diósgyőrben dolgozni hatalmas megtiszteltetés. Az akadémiai körülmények nagyszerűek, szeretnék fejlődni, csak a labdarúgással foglalkozni. Ezért döntöttem úgy, hogy itt a helyem a DVTK-nál.



Sipeki István hozzátette: amikor Vácott futballozott az NB II.-ben, akkor már edzőként dolgozott a helyi utánpótlásban. Ez a párhuzamosság egészen mostanáig jellemezte az életét, hiszen ősszel még a megyei I. osztályban, Veresegyházon játszott, az aktív labdarúgást most hagyta abba. Innentől kezdve minden idegszálával a rá bízott feladatra akar koncentrálni.

Az elmúlt évtizedben hatalmas változások történtek Diósgyőrben. Nekem még nem adatott meg, hogy ilyen körülmények között játszhassak - tette hozzá Sipeki István. - Ettől függetlenül nagyon szép éveket töltöttem piros-fehérben, a DVTK infrastruktúrájára pedig nem most csodálkoztam rá, hiszen korábban is jártam már mérkőzéseken. A nosztalgia természetesen ilyenkor előjön az emberből, de nincs ebben semmi különös, így vagyunk összerakva. Az viszont már a múlt, a mában és a jelenben élünk, most az a legfontosabb, hogy a gyerekek minél jobbak, ügyesebbek legyenek.


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes cikkre >>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. makaó
2021-01-07 19:21:43 Barna öves, Fanatikus tag
A kedvencem voltár az akkori csapatban.
Sok sikert az edzői pályafutásodhoz.
2. toki*
2021-01-07 12:09:08 Fekete öves, Veterán
Pityukám! Isten hozott újra nálunk!
1. tarhinho
2021-01-07 11:51:23 Barna öves, Tag
Ez pozitív dolog! Reméljük tanul, fejleszti magát és növendékeit.
Üdv Sipi!

HAJRÁ DIÓSGYŐR!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...