Banner

Semleges térfél - tesztadás

Szerző: dfcwolf | 2017-01-15 10:13:00

Az amigeleken.hu folyamatosan keresi a kapcsolatot más csapatok táboraival, mert meggyőződésünk, hogy a szurkolói egységet erősíteni kell és közösen lehet fellépni a futballunkat markukban tartó élősködők ellen. A szurkolói kultúrát életben kell tartani akkor is, ha a stadionokból megpróbálják kiűzni.


A Cközép szurkolói oldal kért fel minket, hogy legyünk partnerek egy új kezdeményezés létrehozásában és mi örömmel csatlakoztunk. Elképzeléseink szerint a bajnoki fordulók után egy élő, interaktív online műsor keretein belül beszéljük ki az eseményeket. Természetesen a nézők kérdezhetnek a műsor folyamán és hozzá is szólhatnak a témához.

A műsorban lesznek állandó szereplők és meghívott vendégek is. A folyamatosságot a Gólterápia rádióműsor szerkesztője és vezetője, Bíró Dávid garantálja majd.


Következzék az első tesztműsor. Sokat segítene, ha leírnátok a véleményeteket és segítenétek a munkánkat, hogy ez tényleg olyan legyen, amilyennek szeretnétek.


A műsor Facebook oldalát itt találjátok: Semleges Térfél


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

31. pe-pe
2017-01-17 17:36:51 Lila öves, Tag
Technikáról nem ejtenék szót mert az úgy is fejlődni fog.
Az adás ideje viszont hosszú, annak ellenére, hogy végig érdekes beszélgetések, véleményeket hallottam.
Elég lenne 3 négy témára szűkíteni a társalgást.
Ami engem érdekel az a bajnokság folyamán a csapatok játékának játékosainak az elemzése, véleményezése.
2017-01-16 19:34:05 Fekete öves, Veterán
Végig hallgattam....tetszik, már eleve az, hogy képesek még emberek egymással leülni és megvitatni kérdéseket, jó a kezdeményezés.
A szidalmazásról: nálam a buzizás kicsit gáz, a Cr homosexual is akkor kezdett anno felhangzani a Népstadionban, mikor végképp kiderült, hogy nyerni fognak....erre meg azt mondjuk, hogy te meg buzi vagy? Ez nálam kicsit óvodás tempó, picit szégyenkeztem portugál barátaim előtt, mikor rákérdeztek, hogy ennyit tudtok? :-)
Az emeleszt sem buzizom....arra ott van a XARHÁZY, ideális, pláne, ha a két szurkoló tábor felváltva nyomja. :-)
Ráadásul a xarházy egy szép magyar szó, jobban tetszik a b.zizásnál.
29. tabak |Válasz erre: 27. tb
2017-01-16 16:39:44 Piros öves, Őstag
Melyik oldalon álltak akkor?
Mikor?
Melyiken?
Mikor melyiken!
28. korxi |Válasz erre: 19. tb
2017-01-16 16:27:25 Piros öves, Veterán
Egy "Aki nem ugrál, fradista" skandálásért biztosan nem büntetnének...
Ezért itt sem büntetnek. Minket azért büntettek meg, mert a népligeti szatírként ismert egykori ferencvárosi játékos, ma MLSZ ellenőr azt hazudta a jelentésében, hogy a "Ki nem ugrál szar fradista" rigmus szólt.
27. tb |Válasz erre: 26. tabak
2017-01-16 16:17:09 Piros öves, Őstag
Ja, csak hogy ha mondjuk parasztozunk, akkor a földművesek diszkriminációja miatt büntethetnének. :)

Az ultra veszélyes is minden hatalom számára, mivel kritikus, szervezett csoportokról beszélünk. 2006-ban látszott is, hogy adott esetben az országos nagypolitikában is tényezővé lehet tenni őket.
26. tabak |Válasz erre: 19. tb
2017-01-16 16:13:58 Piros öves, Őstag
Ja a nálunk szokásos cigányok, valamint buzi MLSZ rigmusok rasszizmusnak, megkülönböztetésnek számítanak.
Onnan fentről az ultra veszélyesnek látszhat, de azt inkább szélsőjobb vonulatának gondolhatják, azt a liberális elit sem tolerálja, sőt!
25. toki*
2017-01-16 14:04:59 Fekete öves, Veterán
Erre a csúnya beszédre 1 vicc jut az eszembe.
Az egyik újság riportere a mezőn kapáló Jani bácsit megszólítja: Jani bá, azt beszélik a rossz nyelvek, hogy nagyon visszaesett a szó kincse.
A FASZT! :))))))
24. toki*
2017-01-16 14:02:01 Fekete öves, Veterán
Ez a trágárkodás is hozzáállás kérdése! Nekünk a magyar nyelv szépsége miatt, elég változatos a csúnya beszédünk. De megint más a trágár beszéd, valamint ahogy többen írtátok már a rasszista megnyilvánulások bekiabálása (amit úgy gondolom, hogy teljesen jogosan ítél el az UEFA/FIFA). A BMLSZ már túlkombinálja ezeket, hogy véletlenül se kelljen egy esetleges UEFA/FIFA levélre érdemben válaszolniuk, hanem csak annyit, hogy kivizsgáltuk, megbüntettük az adott, és ennyi. Az, hogy a magyar drukkerek mellett kiálljanak, azt el kell felejteni.
23. tb |Válasz erre: 22. Bobák Kornél
2017-01-16 13:49:22 Piros öves, Őstag
Rasszizmusra és homofóbiára különösen háklisak. A játékvezető szidása, a szövetség elnökének szidása, ellenfél zrikálása belefér. Nálunk utóbbiak nem.
(Valószínűleg az sem egyszerű történet, hogy a magyar nyelvben a szitokszavak többsége az első kategóriába esik, így a "Cigányok, cigányok!", vagy "Cristiano homosexual" rigmusok miatt (súlyosan) büntet az UEFA, míg az angolok, németek, olaszok legtöbb trágárkodása enyhébb elbírálás alá esik.)
22. Bobák Kornél* |Válasz erre: 19. tb
2017-01-16 13:12:08 Fekete öves, Veterán
Szerintem is. Sőt, a játékvezető szidásáért sem adnak büntetést, Sergio Ramos vagy CR kifütyüléséért, vagy szövegek bekiabálásáért sem tudok büntetésekről. Más kérdés a rasszizmus, mert azt az UEFA is bünteti.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...