Banner

Semleges Térfél

Szerző: dfcwolf | 2017-01-22 18:43:00

Ma útjára indítjuk a Semleges Térfél című műsorunkat, ahol szurkolók beszélgetnek a magyar foci történéseiről. Adásunkat a Youtube csatornánkon kommentelhetitek. Várjuk észrevételeiteket és kommentjeiteket!

Témáink:

1.Kleinheisler hazaigazolása, és általában a külföldről hazatérő magyar játékosok

2.A világbajnoki döntő létszámának bővítése

3.Az a bizonyos levél vagy felmérés a szurkolók felé

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfMcND8evCyeHNHI…/viewform…

http://www.hatharom.com/…/hulye-vagy-te-hogy-meccsre-akarsz…

4.Doll 2 milliós büntetése


Kezdés: 20:00


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

16. bloodmage |Válasz erre: 15. portugal
2017-01-23 23:06:03 Barna öves, Fanatikus tag
Sajnálom teljesen igazat tudok adni neked!
15. portugal
2017-01-23 12:41:29 Barna öves, Őstag
K onkrétan nem érzem magam jól egy meccsen. Elindulok otthonról, eleve minden szuka morog.Az mindegy. Beülünk az Öntödébe pl,na menjünk. Ha valami komolyabb meccs van,lezárják a strekket. Ott kell bizonygatni,hogy csak a penny-be megyünk.Legtöbbször meggyőzzük a közeget.Vagy hatszor igazoltatnak, elkoboznak minden piát, nem lehet cigizni már a kapunktól lassan, legutóbb egy haverról levetettek egy dzsekit,mert nem nem tetszett a felirat a túltanult őrnek.Még be se mentünk,már ideges vagyok, és még csak akkor jön a meccs.Tiszta vicc. A fazekason szabadabban mozogsz. Már kurva anyázni se lehet, meg nem sorolom, gyakorlatilag semmit sem mondhatsz
14. portugal
2017-01-23 12:26:41 Barna öves, Őstag
Én meg azért nem járok meccsre, mert egyszer azt igértem valakinek. Persze sunyiban azért el-el megyek. De igazság szerint annyit vagyok mindenhol, hogy nincs időm meccsre járni. Nagyritkán pont összejönne, de akkor meg valaki(valamelyik nő) bekavar.Akkikkel jártam, egytől-egyig kint vannak valahol.Ilyen vándorbanda lettünk. Ha kilóméterszámlálót hordanák, minden világcsúcsot megdöntenék. De amúgy,másokkal ellentétben, engem nem igazán érdekel a színvonal.Már hozzászoktam a semmihez. De pl engem igenis visszatart a sok ökörség,amit bevezettek. Az egész lényegét elvették
13. toki*
2017-01-23 11:46:05 Fekete öves, Veterán
Ez egyébként nem lehet kérdés, hogy mit választok, hogy ki megyek a csapatom meccsére vagy mondjuk megnézek 1 el Classzico-t? Evidens, hogy a csapatom (pláne, hogy az el-Classico-t úgy is ismétlik vagy kétszer tuti). De Tabaknak abban igaza van, hogy a focink felemelkedése elengedhetetlen, hogy többen járjanak meccsre, mert nem mindenki olyan mint mi, de attól még persze szeretik a csapatot.
12. bloodmage
2017-01-23 11:45:08 Barna öves, Fanatikus tag
Én csupán azért járok meccsre mert évtizedek óta az életem része.Erőt ad már az is hogy meccs napon mindenki piros fehérbe öltözik. Itt születtem itt halok diósgyőri gyerek vagyok!
11. tabak |Válasz erre: 9. tb
2017-01-23 10:56:41 Piros öves, Őstag
Azért hasonlítunk is, én is azért járok még, mert jó a társaság, a hangulat is olykor, meg gyerekkorom óta járok, ez a csapatom. Ezért mondtam egyik szurkolótársunknak, hogy én egyik külföldi csapatot sem utálom, mert egyiknek sem szurkolok, legfeljebb figyelemmel kísérem egyiket-másikat a taktikája, játéka miatt. Most éppen angol focit nézek, a spanyol mellett, abból "okosodom". :)
És igen, a magyar focinak is kutya kötelessége fejlődni, és ebben mindenkinek van felelőssége, nekünk is. Kis türelmet még talán megérdemelnek. :)
10. tabak |Válasz erre: 8. toki
2017-01-23 10:42:02 Piros öves, Őstag
Nagyon tetszett, amikor Zoli mondta, hogy Szarka persze nálunk nulláról indul, bármi is történt a DAC ultra és közötte, az elmúlt időszakban, de nem úgy Busai!!! :)))
9. tb |Válasz erre: 5. tabak
2017-01-23 10:36:51 Piros öves, Őstag
Ez is egy bizonyíték, hogy mennyire mások vagyunk, más a motiváció. :)
Persze, én is nézem a külföldi meccseket (főleg PL, spanyol bajnokik), de én nem a hasonló élmény miatt járok ki a Diósgyőr és a válogatott meccseire. Nekem az identitásom része, így elsősorban a közösségi élmény miatt, barátokkal, ritkán látott ismerősökkel való találkozás terepe. Nem mellesleg a hangulat, a lokálpatriotizmus, emiatt engem főleg a bmlsz intézkedései az, ami távol tart, nem a tévé. Szóval, ha választani kell, hogy utazok-e egész nap egy hazai, jó hangulatú Diósgyőr-meccsre, vagy megnézek 2 PL és 2 spanyol bajnokit, nálam az előbbi a nyerő. Sajnos, előbbiből már egyre kevesebb van.
(Ettől abban teljesen igazad van, hogy a színvonalnak is emelkednie kell, de nálam ez más téma.)
8. toki* |Válasz erre: 7. tabak
2017-01-23 10:30:06 Fekete öves, Veterán
Való igaz! Nagyon jó mondod.
7. tabak |Válasz erre: 6. KáGábor
2017-01-23 09:53:07 Piros öves, Őstag
Nem feltétlenül lehet párhuzamot vonni, az két különböző sport. De igenis van az a réteg, aki a fociért megy ki és ha az szar, nyomokban sem hasonlít pl. az Eibar játékára, akkor ezt a réteget nem érdekli, nem jön ki. Bennem is megvan az igény a minőségi focira, de egyelőre kinn tart a hangulat, a barátok, a várakozás a szép stadionra. De a színvonalnak változnia kell! Ha nem változik, akkor végérvényesen lemaradunk. A magyar játékos is tud taktikailag fegyelmezett lenni, ezt Storck bebizonyította, van benne igény, képes megtanulni a modern focit, nyitott a tanulásra. Már amelyik. Amelyik meg nem, annak meszeltek. És annak a szakembernek is, aki ezt nem tudja leoktatni...

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...