Banner

Semleges Térfél [ VLOG ] - Közönség találkoztunk

Szerző: dfcwolf | 2019-06-25 22:27:00

2017. január 14. volt az a nap, amikor a Semleges Térfél első adása felkerült az Internetre. Az még nem élóben ment és csak egy kísérlet volt arra, hogy működhet-e egy szurkolói kibeszélő műsor. Az volt a kérdés, hogy meg tudjuk-e egymást érteni és képesek vagyunk-e korrekt módon beszélgetni a magyar fociról úgy, hogy közben tiszteljük a másikat? Hamar kiderült, hogy igen. Persze, még nagyon kezdetleges volt a technika és akadozott a beszélgetés, de valami beindult.

Elkezdtük felkutatni a lehetséges szereplőket és óriási szerencsére sikerült olyan embereket behozni a műsorba , akik nem csak szurkolók, de képben vannak a saját csapataikkal és az egész NB1-el kapcsolatban is. Egy kísérletnek indult és talán mi sem gondoltuk, hogy ez sikeres lesz. Az lett.

Persze, nem versenyezhetünk még a felkapott video csatornákkal és megélni sem fogunk belőle, de nem is ez a cél. Fura ez, de a foci népszerűsítése lenne a cél és egy másik nagy álom megvalósítása, hogy a különböző szurkolók tudjanak egymással beszélgetni a meccsekről. Az élő műsorok alatt már szép számmal jönnek a kommentek és jó látni, hogy rivális táborok képviselői is tudnak egymással beszélni és nem az acsarkodás megy.

Ennek a folyamatnak volt a következő lépcsője ez a közönségtalálkozó, amit szombaton tartottunk Budapesten. Mi is ritkán találkozunk és a nézöinkkel is csak spontán futottunk eddig össze. Ez most egy kicsit szervezettebb volt, de azért nem túl szervezett. Az alábbi videók megmutatják milyen is volt ez a találkozó.


Köszönöm, hogy minket néztek!




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. Füles1
2019-06-26 20:52:10 Lila öves, Tag
Kicsit OFF de talán nem annyira,hiszen az ST-ben is esik arról szó h a futballpályákon büntetik az üzengetéseket, ha ezeket a linkben szerepló leányzókat nem tiltják el akkor újfent bebizonyosodik a kettős mérce, miszerint a libsiknek mindent lehet a többieknek kuss.

https://szegedma.hu/2019/06/abortuszparti-megnyilvanulasok-miatt-maradt-el-vatikan-noi-focicsapatanak-meccse
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...