Banner

Sajtótájékoztató a Ferencváros elleni mérkőzés előtt

Szerző: objektív | 2017-09-21 20:38:00

A 10. forduló következik az OTP Bank Ligában. A szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Bódog Tamás és Nikolaos Ioannidis válaszolt az újságírók által feltett kérdésekre.


DVTK TV

amigeleken.hu: Nikos, az elején nem voltál 100%-os formában, de ahogy jöttek a mérkőzések, kezdtél belelendülni. Az utóbbi mérkőzéseken egy jobb Nikost lehetett látni, egy fejlődő tendenciát mutat a játékod. Miért van ez? Visszanyerted az ideális erőállapotod, vagy most tudtál kellőképpen akklimatizálódni?

Nikos: Egyértelműen a fizikai állapotom volt az akadálya annak, hogy jó teljesítményt nyújtsak. De keményen edzettem, és ez most már rendben van. A csapat is nagyon sokat segített nekem. Most már lehet számítani arra, hogy mérkőzésről mérkőzésre még jobb leszek.

amigeleken.hu: Tamás, a bírókérdést nem akarom most feszegetni, hogy mit szólsz hozzá. De kanyarodjunk mégis vissza rájuk. Volt 3 mérkőzés, amin tagadhatatlanul pontokat vettek el tőlünk. Ez lehet 3 pont, lehet 7 pont. Ami szemmel látható, az a tabellán elfoglalt helyezés. Mi van azzal, amit nem látunk? Mi van most a te, vagy a játékosok lelkében? Hogyan viselitek ezt?

Bódog: Úgy érzed, hogy mindent megteszel a pályán, és mégsem tudsz nyerni. Ez így alakult. Továbbléptünk. Bízunk benne, hogy a következő fordulókban ezt meg tudjuk változtatni. Nagyon nehéz a helyzet, mert azokat a mérkőzéseket nem sikerült a magunk javára fordítanunk, ahol nagyobb esély lett volna. De ez a csapat bőven képes és alkalmas arra, hogy bármelyik csapat ellen eredményes tudjon lenni. Nehezebb lesz, de meg fogjuk tudni oldani.

amigeleken.hu: Nikos, egy játékos hogy teszi túl magát az ilyen pontvesztéseken?

Nikos: Ez az a szituáció, amihez semmi közünk nincs, nem tudunk hatással lenni rá. Ez egy olyan mérkőzés volt, ahol jobban játszottunk, gólokat szereztünk, ha mi szerezzük a 3. gólt, akkor egy új mérkőzés kezdődik. A szurkolók is láthatták, hogy jól játszottunk. Több gólt kell rúgni. Ez a megoldás.

amigeleken.hu: A helyzetkihasználásról az elmúlt időkben sokat beszéltünk. Most már lényegesen több helyzetet dolgozunk ki, mint tavaly, de ezeknek a helyzeteknek még mindig csak egy kis százalékát értékesítjük. Most is azt kérdezem… Mi az, amivel ezt javítani lehet? Hogy a tiszta helyzetből 5-7 méterre a kaputól be tudjuk azt venni?

Bódog: Én mindenképpen úgy gondolom, hogy ebben azért előreléptünk. Előtte még csak a lehetőségek voltak meg. Jól játszottunk, de nem jutottunk el a helyzetekig. Most már azért helyzetekig eljutottunk. Ezt kell konzerválni, hogy ha a lehetőségeket kialakítottuk, akkor rúgjuk is be a többségét. Bennem abszolút nincs egy félsz, hogy nem fogjuk berúgni. kerüljünk oda minél többször, és biztos vagyok benne, hogy bárkit meg tudunk szórni, ha kijönnek a helyzetek.

amigeleken.hu: Tehát ennek egyszerűen csak át kell billenni? Egy rossz szériában vagyunk, amikor minden kifele pattan?

Bódog: Jó lenne, ha most azt mondhatnám, hogy minden labda befele fog pattanni… Persze, ezt gyakorolni kell, meg megfelelő döntést kell hozni, meg kell hozzá egy kis szerencse is. Mindenkinek sokat számít az, ha az első helyzetet berúgja, utána önbizalma van. Mi azon vagyunk, hogy ez így működjön mindig. Több-kevesebb sikerrel működött az elmúlt időszakban. Remélhetőleg hétvégétől ez változik.

Van olyan a meccsek során, Nikos, amikor minden befele vagy kifele pattan? Mi befolyásolja ezt? A gyakorlás, a munka, a rutin, az automatizmus?

Nikos: Egy megoldás van erre. Gyakorolni kell az edzéseken ugyanazt a szituációt. A mérkőzésen pedig megfelelően kell koncentrálni.
Minden játékosra igaz ez, hogy vannak időszakok, amikor bárhonnan lősz, gól lesz, máskor ezek nem mennek be. De nem egyénekről, hanem csapatról van most szó. Jobban kell koncentrálni a mérkőzéseken, gólokat kell rúgni és akkor nem fog elmaradni a győzelem sem.

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

25. dudik-attila |Válasz erre: 12. laszerda
2017-09-23 16:02:36 Piros öves, Őstag
Nálam lesz maximum 3hely
Priviben ment a telefon számom
24. korxi
2017-09-23 11:48:34 Piros öves, Veterán
És akkor most nem lesz rendőrséges bevezetés?
23. KáGábor* |Válasz erre: 19. szombatondelelott
2017-09-23 07:13:17 Fekete öves, Veterán
Ugyanígy érzek.
22. szombatondelelott* |Válasz erre: 20. zorba
2017-09-23 00:18:43 Fekete öves, Veterán
Most már nyerni szeretnék. :-)
2017-09-22 22:11:07 Kék öves, Tag
Józsikám ne haragudj rám...de csak egy nóta jut eszembe és elképzelem a vendégszektort, ahogy gyűlekezünk, MI a borsodi szurkolók. ;)
Barátság 90 +5 percre félretéve, mi ott leszünk, ahogy Tomi is mondta az interjúban!
https://www.youtube.com/watch?v=SfLViikW38I
20. zorba* |Válasz erre: 19. szombatondelelott
2017-09-22 22:01:15 Fekete öves, Veterán
Ha az előlcsíkos mezben jàtszunk holnap akkor nem kapunk ki. :-)

A jövő szezonra meg újra csinàljanak egy garnitúra fekete mezt is, mert az kemènyebb, cool-abb kinèzetet ad, slankít ès a (web)shopban többet lehet majd eladni belőle. Ès persze szerencsèt is hoz a csapatnak. Ennyi.
2017-09-22 21:45:20 Fekete öves, Veterán
Lehet, hogy egyesek itt kiröhögnek a véleményemért, különösen esetleg a meccs után, de évek óta először érzem azt, hogy a Fradi pályán is jó kezekben leszünk, függetlenül a múlt heti 2-4-től. Leszarom, bízok Tamásban....és ilyet nem írtam tavaly, a 3. forduló előtt, mikor két nyert meccsel indultunk neki a "nagy menetelésnek".
Csak a Diósgyőr!
Kedvelem és tisztelem Fradi Józsit, de nem bánnám, ha az eredmény miatt szomorúan jelentkezne be a következő Semleges Térfélben. :-)
18. szombatondelelott* |Válasz erre: 4. totario
2017-09-22 21:37:07 Fekete öves, Veterán
Itt nem feltétlenül nagy dolgokra kell gondolni....de pl. adott utána egy GÓLPASSZT, amit jobban vártam tőle, mint a gólt. Így juthatunk előre.
17. laszerda |Válasz erre: 15. samanhegy
2017-09-22 14:21:25 Fehér öves, Újonc
Bocs, hogy segitséget mertem kérni. Szerencsieket ismerek, fradistákat nem.
16. szaky |Válasz erre: 14. Balagan Joe
2017-09-22 10:58:45 Barna öves, Fanatikus tag
A bírói csalásokban nem vagyok biztos, hogy nem lesznek, szinte 100%-ban a kárunkra "tévednek" a fradi ellen.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...