Banner

Sajtótájékoztató a Debrecen elleni mérkőzés előtt

Szerző: objektív | 2018-08-04 06:26:00

Megtartotta szokásos meccs előtti sajtótájékoztatóját a DVTK pénteken, ahol Fernando válaszolt az újságírók kérdéseire. Alább a DVTK TV videóját láthatjátok, lejjebb az amigeleken.hu kérdéseit tudjátok elolvasni.

Amigeleken.hu: (Arra a kijelentésre, hogy uraltuk a Puskás elleni meccset) A Puskás ellen volt egy első 20-30 perc is, amikor nem tudtuk, hogy hol van a labda. Kaptunk két gólt, illetve volt két nagy helyzete is a Puskásnak. Ebben az időszakban nem éreztem azt, hogy uraltuk volna a mérkőzést.

Fernando: Igazad van. Valóban voltak problémáink az első 20 percben, csakúgy, mint a Ferencváros ellen a mérkőzés elején. Rosszul kezdtük a meccset. Nagyon nehéz volt játszani a Puskás Akadémia ellen, de a csapat megoldotta a problémát és vissza tudott jönni a mérkőzésbe. Csapatként tudtunk szerezni egy pontot, most csak ennyi járt érte. A 11-essel lehetőség lett volna a 3 pontot itthon tartani, de ez kimaradt sajnos.

amigeleken.hu: Említetted meccs után, hogy Bárdos hibáiból kaptuk a két gólt. Nem érzed azt, hogy felmented a csapatot azzal, hogy a két gól rá lett húzva a srácra? Nem túl mély víz ez a közeg neki? Úgy, hogy az első meccsen is be lett téve, ahol az ellenfél játékosai nem éppen önbizalmat adtak neki…

Fernando: Az edzők is tudnak hibázni. Szükség van arra, hogy Bárdos tanuljon, fejlődjön. Ebben az országban a legjobb balhátvéd lehet, hiszen nagyon jó adottságai vannak. Erőteljes, gyors, jó bal lába van. Nagyon értékes játékosa a Diósgyőrnek.

amigeleken.hu: Shestakov miért nem kap lehetőséget?

Fernando: Rajta kívül van még 23-24 játékosunk. Mindig a legjobb formában lévő játékosok alkotják a keretet. Elégedett vagyok a játékával, a hozzáállásával és az edzésmunkájával is. Ha úgy dolgozik, ahogy a napokban tette, akkor sokat fog játszani.

amigeleken.hu: Lipták mellőzésének okára vagyok még kíváncsi, illetve hogy Karan sérülésével mi a helyzet?

Fernando: Lipivel kapcsolatban semmilyen magatartásbeli vagy más probléma nem volt. Más játékosokkal oldottam meg a belső védő szerepkörét. Lipi az egyik legértékesebb játékosa a csapatnak egy hihetetlen nagy karrierrel. Ha edzőként dolgozol, akkor csak 11 játékost tudsz a pályára küldeni. Hozni kell egy döntést, választani kell a játékosok között, hogy éppen ki kezdjen. Karan sérüléssel bajlódott az előszezonban, illetve családi ügy miatt hazament, gyermeke született. Azon a poszton, belső védő poszton, ahol Karan is játszik, azt kell mondjam, jól állunk. Tamás Márktól kezdve Lipit is idevéve. Mindig a legjobb lehetőséget próbálom kiválasztani.

amigeleken.hu: Az első forduló előtt Fernando azt mondta, nem fogunk igazolni játékost, most mégis újra megkérdezem, lesz igazolás, vagy ezt a témát lezárhatjuk még a felvetések szintjén is?

Fernando: Úgy néz ki, hogy a csapat átigazolási politikája lezárult. Ezekkel a játékosokkal dolgozunk, akikkel eddig is dolgoztunk. A sportigazgató dolga, hogy dolgozzon azért, hogy új játékos jöjjön, de ahhoz kell, hogy menjenek is játékosok. Akkor fogunk tudni igazolni. A klub helyzete úgy áll, hogy jelenleg nem tudunk más játékost igazolni. Az előző években a futball sok pénzt elköltött. Ebben az évben isszuk ennek a levét gyakorlatilag. A csapat zárt és úgy gondolom, nem fog több játékos érkezni.

fotó: dvtk.eu

SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

94. vebgy |Válasz erre: 84. Krapulax
2018-08-08 17:23:45
Hát szimpla pólóból sincs méretválaszték sokszor...
93. toki
2018-08-08 09:44:27
Érdekes, akiket megkérdeztetek azok közül 2 kezdőként (Lipi, Shestakov), Bárdos csereként játszott. Lehet ha a mötökö ellen megemlítitek azt a kezdő 11-et, amit ti szeretnétek látni a pályán, és lehet azok fognak kezdeni. ;)))
92. Krapulax
2018-08-06 12:06:41
"Lipi az egyik legértékesebb játékosa a csapatnak egy hihetetlen nagy karrierrel."

Lefosom a bokámat ettől a hihetetlen nagy karriertől, komolyan egy vicc ez a Fernando is...
91. sadab1
2018-08-06 12:02:35
A shoppal kapcsolatosan egyetértek! Szar a klub merchandising politikája, bár tudnák mi az!!!
Nekem nagyon tetszik, bármily drága is, a Nike téli hosszú kabátja, mondjuk feketében, amiben télen a futballedzők álldigálnak a pálya mellett. Ha egy ilyen klub, ahol ekkora stadion és a 2. legnagyobb szurkerhad van valamint szerződésben áll egy ilyen márkával, szerintem nem egy-két mérettelen cuccnak, meg köcsögöcskének kellene lennie egy shopban!!!!!!!!!!! Legalább rendelni lehetne, de megkockáztatom, a shop raktárjában is lenni kellene, legalább évszaknak megfelelően!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amatőrizmus és azt kell gondoljam, hogy direkt beleszarás van itt a klubnál, no meg hazudozás, hozzá nem értés!!!!!!!!!!
90. zorba |Válasz erre: 87. Bobák Kornél
2018-08-06 11:56:55
Fröccsöt is lehet belőle inni. ;-)
89. Bobák Kornél |Válasz erre: 88. toki
2018-08-06 11:53:13
Fő a pozitív gondolkodás. :)
88. toki |Válasz erre: 86. zorba
2018-08-06 11:21:01
Nézd a jó oldalát, az újra matricázás már nem lesz olyan drága.
87. Bobák Kornél |Válasz erre: 86. zorba
2018-08-06 11:12:24
Minek iszol annyi sört? :)
86. zorba |Válasz erre: 84. Krapulax
2018-08-06 11:03:37
Kb. egy éve vettem pl. DVTK Söröskorsó szettet, darabja 3.490.-Ft-ért. Pár mosogatás után elkezdett róluk leválni a matrica, aztán utána szép lassan le is jött teljesen. Tökre "megérte".

85. Krapulax
2018-08-06 10:06:29
Akkor az átigazolási rovatot lehet is törölni.
Ennyi volt.
Mert hogy eladni ebből a keretből játékost nem fogunk, az tuti.
Maradnak a Nagytibik, Tamásmárkok, egyéb kerékkötők, akiktől már rég meg kellett volna szabadulni.
Bár igazoltunk is, Tajti remek kapcsolatai révén, a spanyol negyedosztály bajnokától!
Negyedosztályú edzőhöz negyedosztályú játékost.
Bár mint tudjuk, a legfontosabbak a családi kapcsolatok...

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Mégsem


Üzenet küldése...