Banner

Péchy Tibor emlékére jótékonysági focitornát szervezünk

Szerző: Jáborcsik András | 2016-12-09 15:32:00

2016 feruár 2.-án megrendülve értesültünk halálhíréről. Már temetése előtt elhatároztuk, hogy minden évben megemlékezünk róla és az év végi, immár hagyományossá váló jótékonysági tornánk névadója lesz.


Az amigeleken.hu vasárnap délelőtt rendezi meg az 1. Péchy Tibor jótékonysági emléktornát. Ezzel emlékezünk Tibi bácsira, aki az amigeleken.hu fórumának egyik, ha nem a legszínesebb egyénisége volt. Mindannyiunknak nagyon hiányoznak a hozzászólásai, amelyek mindig gondolatokat ébresztettek a fórumtársainkban. Nagyon sokan szerették a hozzászólásait, de legalább ennyien rendre vitába is szálltak vele. Ki ne emlékezne a legendássá vált méhraj alakzatára. Hozzászólásaiból nem lehetett nem észrevenni, hogy milyen rajongással volt a klub iránt és minden szavát a féltés, a segíteni akarás hatotta át.

Tibor nagyon közel állt hozzánk, nagy tisztelet övezte a körünkben. A 2013-as DVTK Családi Napon a főzőversenyen a főszakácsunk volt és megtisztelt minket a Fórumfoci Családi Napunkon is.

2012-től, az első jótékonysági tornánktól kezdődően minden évben nagyon erős csapatot verbuvált össze. Nagyon várta a tornákat, már hetekkel előtte érdeklődött, hogy mikor kerül megrendezésre, hány csapat lesz és kinek gyűjtünk. Mindig hatalmas hévvel, lelkesedéssel irányította, buzdította csapatát, hihetetlen győzni akarás jellemezte.


Az 1. Péchy Tibor jótékonysági emléktornára 2016. december 11-én, vasárnap délelőtt kerül sor a Szabó Lőrinc Általános Iskola tornatermében, amely a Vörösmarty utca 76. alatt, a COOP ABC mögött található.


A tornán 6 csapat vesz részt, akiket két hármas csoportba soroltunk.

A. csoport: Korzó Boys, Czevaro Team, Fórumfoci Team

B. csoport: Rakaczki Team, Sajóvámosi öregfiúk, MIVÍZ


A torna bevételét a Lórántffy Zsuzsanna Református Kismamaházért Alapítvány részére ajánljuk fel. Az általuk működtetett Maros utcai Kismamaházban szociálisan hátrányos helyzetbe került, otthonából menekülni kényszerült, krízishelyzetbe került anyáknak, gyermekeiknek és várandós anyáknak nyújtanak átmeneti segítséget. Adományunk révén az otthon lakóinak és gyermekeinek karácsonyát szeretnénk egy kicsit szebbé tenni. Az intézmény vezetője, Gálné Ács Mária, aki egyben az alapítvány kuratóriumának az elnöke is, nagy örömmel fogadta kezdeményezésünket.

Nagy köszönettel tartozunk az iskola fenntartójának, a Miskolci Közintézmény Működtető Központ igazgatójának, Borbélyné Bucskó Andreának, és az iskola igazgatónőjének, Mikitáné Újjobbágy Erzsébetnek, amiért térítésmentesen bocsátották rendelkezésünkre a tornatermet.

A tornán két játékvezető, Geró Gábor és Galamb József vezeti majd a mérkőzéseket, akik szívesen fogadták hívó szavunkat és közreműködnek majd a sikeres lebonyolítás érdekében. Köszönjük nekik is!


Várunk minden érdeklődőt! Aki szeretné támogatni kezdeményezésünket, kérjük jelezze szándékát az info@amigeleken.hu e-mail címen, illetve személyesen is elhozhatja adományát vasárnap délelőtt a torna helyszínére.


A torna sorsolása:




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

12. grosser
2016-12-12 20:08:34 Piros öves, Veterán
Az én részemről meg elnézésetek kérem, bejelentem itt nagy dirrel és durral, hogy mint néző oda megyek, ha már közel lakom, és nem tettem meg!
Felébredtem reggel fél tíz körül, lefőztem egy kávét, tettem vettem, ránéztem az órára, fél egy, akkor esett le, hogy jelenésem lett volna a Szabó Lőrinc iskolánál!
Nincs mentség, Cavinton!
11. lacitomi
2016-12-12 15:05:45 Fehér öves, Lelkes újonc
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SZERVEZŐKNEK,HOGY MEGSZÉPÍTETTÉK A VASÁRNAP DÉLELŐTTÖMET!!! öröm volt hogy részt vehettem a tornán mint LEGHŰSÉGESEBB SZURKOLÓ!!!!! öröm volt látni benneteket!!!
10. dfcwolf |Válasz erre: 9. grosser
2016-12-09 13:29:38 Fekete öves, Őstag
Bárki adakozhat. Majd Bandi gyűjti a pénzt. Szívesen látunk!
9. grosser
2016-12-09 12:46:28 Piros öves, Veterán


50 méterre lakom az iskolától, holnap megfőzöm a hétvégi kaját, így úgy tervezem, hogy kinézek én is, csak kérdezni szeretném, hogy a néző is adakozhat, lesz kirakva valahol gyűjtőláda?
8. toki*
2016-12-09 11:27:44 Fekete öves, Veterán
Gratula mindenkinek, aki ebben részt vett/vesz!!!
2016-12-09 10:13:04 Fekete öves, Veterán
Elismerésem!
6. objektiv
2016-12-09 10:02:47 Fekete öves, Őstag
Én kollégaként köszönöm meg a többieknek azt a munkát, ami által évről-évre létrejöhet egy ilyen mikulásnapi torna, emléktorna, különböző emberek, csoportok, intézmények megsegítésére.
Külön köszönet az intézményvezetőknek, igazgatóknak, akik partnerek a kezdeményezésben, és rendelkezésünkre bocsátják az ehhez szükséges feltételeket.
Nem utolsósorban köszönet a tornán résztvevő szurkolóknak, nézőknek, a segíteni vágyóknak, akik minden évben részesei ennek a nagyszerű érzésnek, hogy: ADNI JÓ!
5. zorba*
2016-12-09 09:33:48 Fekete öves, Veterán
Respect.
4. dfcwolf |Válasz erre: 3. samanhegy
2016-12-09 09:28:30 Fekete öves, Őstag
Van nevezési díj.
2016-12-09 08:45:56 Piros öves, Őstag
Jó, de mi az, hogy a "torna bevétele"?

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...