Banner

Pályán az utánpótlás - labdarúgás

Szerző: objektív | 2019-10-21 20:33:00

Az elmúlt hétvégén a DVTK utánpótlás labdarúgó csapatai az alábbi eredményeket érték el a különböző korosztályos bajnokságokban.

U19: ZTE - DVTK 0-1 (0-1)
Az U19 II. osztályú bajnokság 9. fordulójában Zalaegerszegre utazott a DVTK U19-es együttese. Vincze Richárd csapata Kacsó Botond találatával szerezte meg a három pontot.

U17: DVTK - KTE 3-0 (1-0)
Magabiztos, háromgólos győzelmet aratott hazai pályán a bajnokság 9. fordulójában a DVTK U17-es csapata. Zsivoczky Gyula együttese Dunai Zsolt, Csatári Gergő és Dankó Nándor találatával gyűjtötték be a három pontot a Kecskemét ellen.

  • U16: DVTK - KTE 3-2 (2-2)
    Fordulatos, az utolsó pillanatig kiélezett mérkőzést nyert meg a hétvégén emberhátrányban a DVTK U16-os gárdája. Bém Gábor együttese az utolsó percekben szerzett győztes góllal győzte le a harmadik helyezett Kecskemét csapatát. Nahaj Norbert duplázott, mellette Balázs Patrik talált még a kecskeméti kapuba.
  • A DVTK U15 és a DVTK U14 október 22-én, kedden lép pályára Szombathelyen, az Illés Akadémia-Haladás korosztályos együtteseinek vendégeként.
  • U13: Tarpa - DVTK 0-2 (0-1)
    Idegenben szerzett három pontot a DVTK U13-as együttese. Kiser László tanítványai a Tarpa SC vendégeként arattak 2-0-ás győzelmet Juhász Kristóf és Jecs Martin találatával.
  • U12: Tarpa - DVTK 2-6 (1-2)
    Gólzáporos mérkőzésen aratott győzelmet a DVTK U12-es gárdája a bajnokság 7. fordulójában. Sipos Gergő csapata 6-2-re győzött a Tarpa SC vendégeként.
  • U11 Bozsik Torna (Kecskemét)
    Kecskemét - DVTK 2-1
    DVTK - Szolnok 8-0
    DVTK - DLA 1-5
    Békéscsaba - DVTK 0-3
    Nyíregyháza - DVTK 4-3
  • U10 Bozsik Torna (Kecskemét)
    DVTK - Kecskemét 4-1
    DVTK - Szolnok 2-4
    DVTK - Debrecen 0-2
    DVTK - Békéscsaba 2-0
    DVTK - Nyíregyháza 2-1

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

15. Dr.Red
2019-10-25 15:55:26 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Jön valaki holnap Paksra,vagy ketten leszünk?
14. Kezdökör |Válasz erre: 12. CLIPNOH
2019-10-25 15:03:42 Piros öves, Őstag
Én ennyire nem vagyok benne a zöldek dolgaiban, de kb 3 hete összefutottam pesten G. Andrással(XVI) és én is oda pirítottam neki a zágrábi bonyhás fotót az ő drappjukkal közösen. Nem foglalkoznak a hülyegyerekkel (gondolom most a kubatovi megbékélés időszaka van) és a szünetben odaállt pózolni. A fradibusz üzlet, VTamást ki akarták golyózni más szállítóval, de a vidéki szurkerek azt nem vették igénybe így VT cége csinálja tovább. Ha jól tudom a zöldek most saját útjukat járják ezért is nem vesznek részt semmin illetve maguk szervezik és nem közösködnek. Splitben is voltak csak nem „szervezett” formában saját drapi alatt. Hazafiasságukat meg Wroclawban bizonyították mert a Slask meccsen egy nagyon klassz 56-os élőképet finanszíroztak meg. Félre ne értsd én nem védem őket.
13. Sickunt |Válasz erre: 12. CLIPNOH
2019-10-25 14:57:41 Barna öves, Tag
Aki nincs annyira ebbe benne az is látja ezt a folyamatot. Régen mi volt? Akár 10éve is ha valami nem tetszett a fradi tábornak akkor ott félbe szakadt a meccs pl ellenünk az (1:3). Ez már nem az a brigád az biztos. Ha azt mondja kubatov h nincs piro a kovi meccsen akkor ők ki írják Fb-re h tilos a pirotechnika a következő meccsen. Szívtől égig ugyan ez. A tökös huligánok itt már kihaltak. Levski brigádja mit művelt az angolok ellen? Vagy a szerbek az albánok ellen? Régen a Ferencváros is ezt képviselte.
12. CLIPNOH |Válasz erre: 10. Kezdökör
2019-10-25 14:31:50 Piros öves, Fanatikus tag
Nyilván! De én nem erről beszélek. Mondok egy példát. Egyik tavalyi meccsükön az AG drapiját nem engedték be (talán az MTK-nál voltak) a "rejtett" kelta kereszt miatt. Ilyen esetben régen minden csoportjuk odaállt volna melléjük, és senki sem megy be, tavaly ennek épp az ellenkezője történt. Ez nyilván az ő belső ügyük, de szerintem nagyon rossz irányba viszik a magyar mozgalmat mentalitás terén. Mivel ők a legerősebb és legnagyobb tábor, fényévekkel a többiek előtt, ezért igenis nagy a felelősségük, és jelentős hatással vannak az emberekre, különösen az interneten nevelkedett fiatal generációra. Az AG az ország egyetlen nyíltan nemzeti radikális szurkolói csoportja, erre az értékeik képviselése helyett félresöprik azokat. Lásd: idén már új drapijuk van... de ugyanez játszódott le nagyban a szkenneres sztorival. A magyarságtudat részhez annyit, hogy nyilván nemzeti érzelmű emberekről van szó, de én úgy látom, hogy a hazafiasság mára sokadrangú vezérelv lett a táborukon belül. Pedig ennek kéne az elsőnek lenni mindenhol! Mi, mármint diósgyőriek voltunk például az egyetlenek, akik elmentek Úzvölgyébe a temetőgyalázás óta, és vittek pár szál virágot meg koszorút. Tavaly Budapesten kívül egyedül Miskolcon volt légió hungáriás 56-os megemlékezés, mert összefogtunk velük és megszerveztük. Ebben az évben mondjuk nem volt semmi, de pár ember képviselte a tábort a pesti megemlékezésen. Mi ezek mellett kiállunk nyilvánosan, Facebookra is általában kikerül minden. Fradisták meg? Tízszer annyian vannak, és sehol semmi. Bonyhával halálos ellenségek voltak, késelés meg balhé a visszatéréskor 2017-ben, erre most Zágrábban Bonyha ott állt a XVI-os mellett. Kíváncsi lennék, mit szól ehhez az a 30 ember, akik másfél évig járkáltak bíróságra az ügy miatt. Páran letöltendőt is kaptak. De a biznisz, úgy látszik, fontosabb az elveknél. Fradibuszos társaságról is lenne pár jó sztorim, hogy milyen szinten meggazdagodtak ebből az egészből. Na mindegy, nem akarok ilyen szinten offolni, de az én szememben hiába hoznak top szintet a lelátón, ha elvtelenség (minden téren) vezetett hozzá. A másik bohóc társaság meg a fehérvári ördögök, akik abban mérik a sikert, hogy mekkora internetes rajongóbázist tudnak felépíteni 10-14 éves gyerekekből. Én tényleg csak azt kívánom ezeknek az embereknek, hogy egyszer zárják el a közpénzcsapot, és tapasztalják meg a saját bőrükön azt pár évig, amit mi. Mindjárt nem lenne negyed ekkora arcuk sem.
11. Sickunt |Válasz erre: 8. CLIPNOH
2019-10-25 14:30:34 Barna öves, Tag
Jaj az rbd-n még fel is idegesítem magam. Rajtunk röhögnek meg a Kispestieken mikor 6/6 győzelem után 3500as átlagnézőszámuk van. Lemennek Podgoricába 25en? Fradi tábor legalább hozza a létszámot meg a hangerőt. Ha a régiónkat nézzük akkor a nemzetközi porondon szereplő csapatok közül csak a ludogoretsnek van a vidinél gyengébb brigádja.
10. Kezdökör |Válasz erre: 8. CLIPNOH
2019-10-25 13:24:08 Piros öves, Őstag
Nem szeretnék az ördög ügyvédje lenni, de az azért szerintem túlzás, hogy a XVI szektor vagy az UG magyarságtudatát fel adta volna. El kel ismerni, hogy azért ők nem csak a lelátón hanem az utcán is már többször bizonyítottak klub és válogatott mérkőzések alkalmával és nem csak a szél fújta össze őket.
9. betyarok |Válasz erre: 3. johny
2019-10-25 11:56:34 Fekete öves, Őstag
Sajnálom az erős szavakat, de ez a véleményem! Régebben el nem tudtam volna képzelni, hogy ne a magyar csapatnak szurkoljak, mint ahogy akár a fradinak a BL-ben, a Videotonnak a menetelései során. De ezt hozta ki belőlem a mai magyar (futball) közeg, ide jutottam. Ez a válaszom arra az arrogáns, magát mindenek fölé helyező, gőgös kinyilatkoztatásra, amivel nap mint nap találkozom. Ahogy CLIPNOH is irja, régen volt tisztelet, volt tartalom. Most én ezt nem tudom a magyarságommal azonositani és azt is vállalom, hogy ezzel hibázom.
Bocsánatot kérek az utánpótlástól, hogy ide irtam a hozzászólást.
8. CLIPNOH
2019-10-25 11:37:59 Piros öves, Fanatikus tag
A válogatott meccseken lévő összefogás és a nemzetközi klubmeccsek két teljesen különböző kategória az én szememben. Én egyetlen másodpercig sem fogok szurkolni olyan hányinger csapatoknak (és az őket kísérő hányinger táboroknak), mint a Videoton vagy a Ferencváros. Az említett derbis kiírás pedig no comment kategória. Zöld barátaink képtelen voltak megjelenni Splitben (ez egy dolog), de még Nagyszombaton is (ami ellenben az év legfontosabb meccse volt nekünk), a megjelenőket pedig fikázzák. Nyilván régen is megvolt a rivalizálás, a gyűlölet egymás között, de a tisztelet is. A mostani B-Közepet azonban semmilyen értelemben nem lehet tisztelni. Hiába a jó túrák és a látványok, nincs mögöttük eszmei tartalom. Megalkuvó, gerinctelen, egyes esetekben fizetett emberek, sok drog, biznisz, felsőbbrendűségi komplexus, magyarságtudat feladása. Ezek ők ma. A csapatuk pedig közpénzen felhízlalt hányinger.
7. Sickunt
2019-10-25 08:58:19 Barna öves, Tag
.
6. Sickunt
2019-10-25 08:58:17 Barna öves, Tag
Szerintem sokan hajlamosak elfelejteni ,hogy elsősorban magyarok vagyunk és csak utána Diósgyőriek vagy Fradisták. Ezért volt nagy öngól mindenki szerint a derbin a fradi kiirása miszerint Dvtk Újpest barátság seggből szájba... szinte az egyetlen nemzet vagyunk akik válogatott meccsen össze tudnak fogni és ez így jó. Én szurkolok a fradinak miért ne tenném? Jelenleg ők képviselik Magyarországot európában és én magyar vagyok.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...