Banner

OTP Bank Liga - tippjáték - 2. forduló

Szerző: objektív | 2019-08-09 11:21:00

Csak összegyűlt az első forduló előtt egy jó kis brigád, ugyanis több, mint 400 regisztrált játékos vesz részt eddig a tippjátékban. Hála a felajánlóknak, a nyerhető ajándékok össz. értéke most is 300 ezer forint felé kúszott, és eddig 34 biztos nyertes lehet a játékban. Jó látni az ismerős neveket, de azt kevésbé - legalábbis számomra - hogy igen magasra tették ezúttal is a lécet. Többen az 5 lejátszott mérkőzésből 2-3-at eltaláltak rögtön a nyitó fordulóban, így azt kell mondjam, nem lesz könnyű a nyeremények közelébe férkőzni senkinek. Viszont hosszú a szezon, várjuk továbbra is a játékosokat, még bőven bekapcsolódhat az, aki az első körről lemaradt..

Jeleztetek nekünk egy problémát, amit továbbítok az üzemeltető oldal felé. A már leadott tippeket ha át akarjátok írni, az automatikusan nem jelenik meg rögtön az átírás pillanatában, ezért hihetjük azt is, hogy a módosítás nem sikerült. Viszont ha a módosítás után ráfrissít a felhasználó az oldalra, akkor már az átírt eredményt látja viszont. Picit zavaró, ez tény, de remélem, mihamarabb kiküszöbölik ezt a hibát. 'Suki' szurkolótársunk visszajelzése alapján exploreren nem tapasztalható ez a jelenség, ott működik a rendszer. (Köszönjük a visszajelzést - a szerk.)

A táblázatok végén van két opció, amire nem kap pontot a tippelő, a játékot úgy állítottam be, hogy azokra ne lehessen pontozni a rendszernek. Bár a rendszer megjeleníti azokat a találatokat, pontokat nem számít fel érte.

Ahogyan az előző játékban, idén is várjuk azokat a további felajánlásokat cégektől vagy magánemberektől, melyeket nyereményként lehet kiosztani a legjobban tippelők között A felajánlók egy éven keresztül minden játékhéten láthatók lesznek az aktuális cikkben a nevükkel. Ha weboldallal rendelkeznek, arra hiperhivatkozással mutatunk majd. Ezzel együtt köszönjük a tavalyi felajánlóknak, hogy most újra a kezdeményezés mögé álltak és felajánlásaik révén nem csak eszmei értéke lesz egy jó helyezésnek.



Eddig felajánlott nyeremények ~320.000 Ft értékben:

  • amigeleken.hu: Egy éves bérlet az ultra-szektorba a 2020-2021-es idényre ~20.000 Ft.
  • amigeleken.hu: Egy DVTK mez ~15.000 Ft.
  • autoberlesmiskolc.hu: a Blue-Car Autóbérlés 3 nyertesnek 1-1 napra ingyen bocsátja rendelkezésére egyik 9 személyes kisbuszát -60.000 Ft.
  • Defincsi-Sarok: 10 db 5000 forintos utalvány, ami a Defincsi-Sarok gyorséttermében fogyasztható le a József A. úti Auchan áruház ételudvarában -50.000 Ft.
  • Bükk Autóház: Olajcsere az autódon ~20.000 Ft.
  • Vapiano Étterem: Egy étkezés a budapesti Vapiano Étteremben attila10 szurkolótársunk felajánlásaként -10.000 Ft.
  • Poroszkai Étterem: Egy kétszemélyes vacsora a gesztelyi Poroszkai Étterem és Pizzériában -10.000 Ft
  • Miskolci Turisztikai Kft.: 5 db családi Barlangfürdő belépő (2 felnőtt és 1 gyerek részére) 8.100 Ft / db, összesen -40.500 Ft..
  • Pannon Kávé Kft: Egy hat darabos DVTK kávéskészlet és egy kiló Perla kávé ~15.000 Ft.
  • Öreg Miskolcz Hotel és Étterem: egy 5 alkalmas szauna bérlet
  • Avas Market: 1 db 5000 Ft-os vásárlási utalvány -5.000 Ft.
  • Adidas Márkaboltb: 1 darab 10.000 Ft-os vásárlási utalvány, Az egykori DVTK labdarúgó, Szűcs Lajos felajánlása. - 10.000 Ft.
  • 101b.hu: 6 nyertesnek ajánlanak fel termékeket. A konkrétumok egyelőre még megbeszélés alatt állnak.
  • Végállomás Bistorant : Egy 10.000 forintos utalvány, mely étkezésre váltható be a Végállomás Bistorantban -10.000 Ft.

Nyertesek száma:

Eddig 34 nyereményről tudjuk biztosan, hogy kiosztásra kerül. A nyeremények száma nőni fog, több vállalkozással is egyeztetés alatt áll a dolog. Jelen pillanatban az első 30 helyezett kap díjat, illetve a forduló játékban a legtöbb pontot beszedő játékost jutalmazzuk.


Csatlakozás a játékhoz:

A csoporthoz való csatlakozást a tipper.io/hu teheted meg regisztráció után. Ha legutóbb regisztráltál, akkor azzal a névvel újra be tudsz lépni a csoportba. A csoport neve: Amigeleken.hu - tippjáték 2019-2020

Ide kattintva jelentkezni tudsz a játékba >>>>>


Szabályok:

Pontozás:

A mérkőzés pontos eredményének eltalálása 10 p
A csapatok által szerzett gólok különbségének eltalálása
(amennyiben a győztes helyesen lett megjelölve, vagy döntetlen lett)
6 p
Meccs kimenetelének eltalálása: A győztes csapat, vagy a döntletlen eltalálása 4 p
Egyik csapat góljainak pontos eltalálása 3 p
A részpontszámok összeadódnak. Legmagasabb szerezhető pontszám egy mérkőzésen: 23 pont

Részletes ismertetést itt találsz: https://tipper.io/hu/how-it-works

Egy ember egy regisztrációval játszhat!

Az előző játékban nem volt ilyen megkötés, most ezen változtatunk. A játék tisztasága érdekében, illetve hogy ne juthasson senki tisztességtelen előnyhöz - hiszen ez mégiscsak egy játék, még akkor is, ha értékes nyereményekért zajlik - megkérünk mindenkit, hogy egy névvel, egy regisztrációval szerepeljen. Ha valaki több névvel játszik, annak kizárással kell számolnia. Kérünk mindenkit, tartsa ezt szem előtt és legyen ez egy alap feltétele a részvételnek.

Idén is lesz "főjáték" és "forduló játék". A főjátékban a végső pontszámok a mérvadók, a forduló játékban azok nyerhetnek, akik egy forduló alatt a legtöbb pontot zsebelik be.

Minden olyan kérdésben, ami a tipper.hu szabályzatában és a leírásban nem szerepel, az amigeleken.hu szerkesztőinek döntése a mérvadó. Az amigeleken.hu egy külső, ingyenes alkalmazást használ a játék során, amit a tipper.io biztosít a felhasználóinak. Mivel a műszaki feltételrendszert nem mi biztosítjuk, így a használatból és esetleges meghibásodásokból adódó károkat nem vagyunk kötelesek megtéríteni.

Jó játékot, jó szórakozást mindenkinek!


A tippjáték támogatói:


101b.hu / Barlangfürdő


Bükk Autóház / Vapiano étterem


Poroszkai Étterem és Pizzéria / Öreg Miskolcz Hotel és Étterem


Pannon Kávé Kft.


Defincsi - Sarok


Blue Car Autóbérlés


Adidas Márkabolt Miskolc


Avas Market


Vágállomás Bistorant

Mutasd a teljes cikket
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

11. grosser
2019-08-10 17:57:07 Piros öves, Veterán
.
10. grosser
2019-08-10 17:57:06 Piros öves, Veterán
De fél nyolctól nem lehet kérdés, hogy ki nyer, ha tippelhettem volna 3-1 és ha bejön...........fejem verem a falba, márpedig be fog jönni, CSAK A DIÓÓSGYŐR!
9. grosser |Válasz erre: 8. johny
2019-08-10 17:54:42 Piros öves, Veterán
Köszi, azon vagyok most éppen, dolgozom rajta. De van ilyen, hogy valamit lehoz az ember és kapja mellé a nem kértet is, ez van.
8. johny* |Válasz erre: 7. grosser
2019-08-10 17:52:31 Fekete öves, Veterán
Távolítsd el a gépedről az Ask Toolbart. Valamit telepítettél, azzal együtt kerülhetett a gépedre. Semmi szükség rá.
7. grosser
2019-08-10 17:47:32 Piros öves, Veterán
Köszönöm a segítséget, de nem megy, valami blokkolja az oldalt, de csak azt, a többi oldal bejön, sejtem, hogy mi, valami Ask toolbar vagy mi a faszom, bejött a háttérbe, pedig nem kértem, és most azon vagyok, hogy kiiktassam, de ez a forduló nálam kimarad sajnos, és a befizetett 500 pénz valamelyik kollégámé lesz.
Mondom, öten fogtunk össze és tippelgetünk, persze, akit enged a rendszer tippelni, de egy kis játéknak elmegy :)
6. mr-d |Válasz erre: 1. grosser
2019-08-10 14:39:37 Fekete öves, Őstag
Firefoxszal nekem sem megy ez a forduló, de egyéni beállításaim vannak, meg reklámblokkoló is, lehet azért. Chromemal, alapbeállításokkal működik.
5. Füles1 |Válasz erre: 3. grosser
2019-08-10 14:13:34 Lila öves, Tag
Nálam az volt a probléma h mikor bejelentkeztem és tippelni akartam nem tudtam mert az oldalon nagy betűkkel a Tipper kiírás jelent meg. Ezt úgy oldottam meg h a böngészőben baloldalon az i(oldalinformációk megjelenítése) mellett van egy olyan h követési kísérletek blokkolása,erre rámentem és az engedélyezést választottam,azóta minden patentul működik. Próbáld meg hátha segít.
4. objektiv |Válasz erre: 3. grosser
2019-08-10 13:56:50 Fekete öves, Őstag
Működik a link. Illetve a hibákat is javították, ahogy látom.
3. grosser |Válasz erre: 2. johny
2019-08-10 11:30:02 Piros öves, Veterán
ez https://tipper.io/hu/
akkor ezek szerint nálam van a hiba, valami blokkolja az oldalt, mindegy, akkor ez a forduló kimarad :(
2. johny* |Válasz erre: 1. grosser
2019-08-10 11:20:39 Fekete öves, Veterán
Melyik link nem jön be? Nálam nincs gond egyikkel sem.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...