Banner

Öt diósgyőrit szavazhatunk be az ősz NB-I-es válogatottjába

Szerző: Jáborcsik András | 2017-12-12 17:58:00

A Nemzeti Sport Online-on az idén is megszavazhatják az olvasók az ősz NB I-es válogatottját!

Az élvonalban gyakorinak számító 4–2–3–1-es hadrendben elképzelt csapatba posztonként választhatják be a legjobbakat őszi teljesítményük alapján. Posztonként 3–5 játékosra voksolhat, a jelölteket a Nemzeti Sport osztályzatátlagai, illetve a tudósítók véleménye alapján állították össze. Az edzők esetében mindegyik olyan szakemberre lehet szavazni, aki végigdolgozhatta az őszt az együttesénél, illetve jelenleg is alkalmazásban van.

A szavazatokat hétvégéig várják.


Az öt diósgyőri jelölt:

A legjobb jobb oldali belső védő kategóriában: Dejan Karan

A legjobb bal oldali belső védők között: Lipták Zoltán

A legjobb jobbszélsők versenyében: Diego Vela

A legjobb csatár címért versengők között: Ugrai Roland

Végül az edzők között: Bódog Tamás


Szavazz Te is, legyen minél több diósgyőri az ősz válogatottjában!


Leadom a szavazatom a diósgyőriekre a nemzetisport.hu-n >>>>>


forrás: nemzetisport.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

2017-12-17 15:26:17 Fekete öves, Veterán
Újabb szavazási lehetőség: http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-paintsil-hinta-priskin-ollo-ugrai-bomba-szavazzon-az-osz-goljara-2608901
36. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 32. dömötör megmondja
2017-12-16 11:41:57 Fekete öves, Veterán
kösz a jelzést, elkerülte a figyelmemet
sapisanyit a személyeskedő, durva kommentjéért egy hétre kitiltottam
35. Bobák Kornél* |Válasz erre: 33. Borsodi Bányász
2017-12-16 11:27:24 Fekete öves, Veterán
Igen, ez a lényege az egésznek. Ahogy megszavazták, hogy a felcsúti a világ legszebb stadionja, Gera lőtte az EB legszebb gólját, Lipták meg az előző bajnokságét, mind csak szavazás kérdése volt. Játék az egész, aminek kell hogy legyen valami alapja, de nem kell ezeket olyan véresen komolyan venni. Csupán egy jó érzés, büszkeség, ha "hazai győzelem" születik. Az igazság meg odaát van... :)
2017-12-16 11:21:01 Fekete öves, Veterán
Nálam a DVTK legjobbja ebben az őszi szezonban Vela. A legjobb magyarja Ugrai, a legjobb visszatérője Bacsa, a legjobb kapusa Antal, a legjobb fiatalja Óvári szoros közdelemben a sok U19-essel, akiket mindenképp be kell tenni a csapatba, a legjobb csalódás Makrai, a legjobb bedobó Eperjesi, a legjobb irányító Nono a legjobb védekező kp Busai, a legjobb védő Karan, a legjobb kölcsönzött játékos Kocsis, a többiek is majdnem a legjobbak voltak valamiben, de hát mindenki csak nem lehet legjobb.

A legeslegjobb viszont az edző volt.
33. Borsodi Bányász* |Válasz erre: 28. Zagar
2017-12-16 11:11:42 Fekete öves, Veterán
Ezek a szavazások nem a játékosokról, hanem a szurkolókról mondanak valamit, de nem ez az igazi ok.. :)

Azt lehet felmérni, hogy melyik csapatnak mennyi és milyen elszánt szurkolói vannak, és azok melyik játékosukat kedvelik leginkább.

A valódi ok pedig még ennél is egyszerűbb, tartalomgenerálás, látogatottságnövelés, mert aki 48-szor szavaz az annyiszor le is tölti az oldalt, és lehet mutatni, hogy milyen sokan nézik, érdemes itt hirdetni.

Egy játék semmi több, mert amúgy honnan tudja azt bárki, hogy a másik csapatokból ki hogyan játszott egész szezonban, Jó ha látom azt a játékost egyszer, vagy kétszer és akkor sem arra figyelek elsősorban, hogy mit csinálnak az ellenfél játékosai. Arra emlékszem pl, hogy Jovanovics mit csinált, meg mondjuk Ferenci és Tőzsér. Tőzsér pl kaphatna legjobb higgasztó címet, mert láthatóan észnél volt és próbálta nyugtatni a többieket, ha nem is sok sikerrel.

A többi meccsre meg nem is emlékszem, hogy pl Juhász hogy játszott. Arra sem emlékszem, hogy egyáltalán játszott-e, annál Lipták jobb volt, ha tud fejelni, ha nem :)

Szóval szavazzunk csak Ugraira jó sokan, a töbi úgyis Fradista játékos lesz, mert ha itt 48-szor szavaznak lehet ott is.

Én Tőzsérra is szavazok a legjobb higgasztó címre, ezzel az egy szavazattal tuti meg is nyeri. :)
32. dömötör megmondja |Válasz erre: 28. Zagar
2017-12-16 10:40:36 Lila öves, Tag
.. hát igen , nem szeretik ha kilógsz a sorból... tudod inkább ne reagálj , ha a többségitől eltér a véleményed! .. legyints zárd le, engedd el , mehehehe XD
...persze a csótányozás mehet (http://www.amigeleken.hu/hirek/tilos-passzolni-bodog-tamas-2017-12-13 34. sapisanyi)..
a normális hangnembenleírt többségtöl eltérő vélemény nem javasolt.. az hangulatkeltés... na most hogy le merészeltem írni szerintem én is ki leszek dobva.. cső XD
31. Zagar |Válasz erre: 29. portugal
2017-12-16 10:37:15 Barna öves, Tag
Említettél valami választást az előzőekben. Mondjuk az országgyűlési választásra jól jönne vagy 573 652 szavazólap valahonnan. Azzal lehetne befolyásolni dolgokat. Ezzel átléptem a határt?
30. mr-d |Válasz erre: 24. jaborcsik-andras
2017-12-16 10:27:26 Fekete öves, Őstag
Szakmaiság ide vagy oda, furcsa, hogy Karanra, mint jobb oldali belső védőre, Liptákra meg, mint bal oldali belső védőre lehet szavazni. Ez utóbbit egészen biztosan nem tudjuk megítélni, mert ősszel egyetlen meccset sem játszott abban a pozícióban. Karan legalább játszott egy meccset jobb oldalon is.
29. portugal |Válasz erre: 28. Zagar
2017-12-16 10:15:44 Barna öves, Őstag
Engem is moderálak már, úgyhogy nem biztos hogy rám kell hivatkozni. De én elnézem,mert szeretem ha van véleménye valakinek. Hogy hülyeségnek tartom, az más kérdés.De van. Ez olyan kérdés, hogy mivan ha én csinálnák honlapot.Akkor hogy moderálnák? Őszintén megmondom hogy fogalmam sincs. Így se jó, meg úgyse. Azért a határokat valahogy lehet érezni.Magunktól
28. Zagar |Válasz erre: 21. jaborcsik-andras
2017-12-16 08:47:31 Barna öves, Tag
Rendben zárjuk le ezt a csetepatét. Bár nem érzem úgy, hogy vitát gerjesztettem volna. Egyébként maga a vita szerintem nem egy negatív dolog. Akkor az, ha anyázásba fordul. Ez itt nem volt jellemző. OK, némi iróniával adtam elő a mondókámat, ami tudja marni az ember szemét, főként ha betalál. De említhetném szorcsi 19. hozzászólását, ami szintén ilyen volt és nem is volt vele semmi gond. Ti gondolom örültetek, hogy most aztán jól megmondta, de magam is mosolyogtam, mert frappáns volt.
Jobban átnéztem a szavazati listát is. Teszem hozzá a felsorolt diósgyőriek valóban mind alapemberei a csapatnak, de én nem néztem végig minden forduló, minden meccsét. Tudja a fene igazából, hogy a többiek, hogy adták elő.
Újdonsült közellenségként leírom a véleményem, akit nem érdekel legfeljebb kihagyja:
Karan : OK (megjegyzem fogalmam sincs, hogy produkált pl. Heris)
Lipták: Legyen ( főként, hogy fő ellenlábasa, legalábbis a múltja alapján Juhász. Ő viszont egy b.nkó. Jöhet diósgyőri elfogultság)
Vela : Varga azért erős ellenlábas, de legyen a saját játékos most is.
Ugrai : Talán neki vannak a legkomolyabb riválisai, számomra mégis egyértelmű.
Bódog : a már korábban említettek miatt nyerő
Tehát a fő kritikám nem a csapatra irányult, hanem erre a duplázós, triplázós szavazásra. Valószínűleg minden csapat szurkolói ezt csinálják, de ez ettől még nem lesz OK.
Említetted, hogy a listát, azért sportújságírók osztályzatai és szakemberek véleménye alapján állították össze.
Azért ez nem feltétlen garancia a reális képre. A Nemzeti Sportban pl. Forgács Dávid a 2. a bal oldali védők között. Nem hinném, hogy sokan oda tippeltük volna Őt.
Egyébként nem vagyok rossz véleménnyel róla, inkább olyan semmilyen benyomást keltett. Bár nem felejtem a Vasas elleni "lecsúszott" beadását, amiből Vela gólt lőtt. Vagy az első Mezőkövesd elleni meccsen is jól szállt be a rendkívül gyenge formát kifogó Tamás helyett (gólpasszt is adott). Ettől függetlenül nem mondanám jelenleg alapembernek.
Erre Bognár György "szakértő" azt mondja : "Leginkább az örömteli számomra, hogy Forgács stabil helyett vívott ki magának a Diósgyőrben"
Igen? Biztos...
Egyébként dicséri Óvárit is, akit itt elég sok meccs után elhordtak mindenféle kutyaütőnek. Emlékezhetünk Doros Laci bácsira is aki régen az Észak-Magyarországban írta a meccstudósításokat. Néha a gólszerzőt sem találta el, vagy a bal felsőbe vágódó labdára azt írta, hogy x játékos a kapuba gurított. Őszintén szólva azt hittem már nem is él, erre nemrég a Nemzeti Sportban szakértett....
Visszatérve az osztályzatokra. Lehet, hogy egyszerűbb lenne úgy mint az alsóbb osztályú csapatok meccseinél írják.
Jók: Gipsz Jakab, Csutorás István illetve senki vagy az egész csapat. Szerintem a nem túl látványos pozíciókon kívül (gólszerző, nagy hiba a kapustól) kb. hasra ütésre mennek az osztályzások.
A végére azért ideszúrom kérdésként, hogy a sok káromkodós, anyázós hozzászólással nincs baj, amit gyakran látni más témáknál? Gondolom az is baj lehet, hogy kizárása előtt én nem hordtam el minden sz.rnak pirosfehér 1910-et.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...