Banner

Objektív tippek - Mindkét csapat gólt lő

Szerző: objektív | 2017-10-06 17:30:00

Bajnoki forduló nélkül maradunk a hétvégén, mert válogatott mérkőzések lesznek terítéken, így a tippeket csak ezekre az eseményekre vonatkozóan tudjuk megosztani egymással.

Nincs ezzel semmi baj, legalábbis fogadási szempontból, bár a meccsrejárók most más program után kell hogy nézzenek a szombat délutáni órákban. Nekik talán akad némi hiányérzetük, hogy nem tudják meglátogatni a stadionokat és szurkolni a kedvenceiknek.

A cikk címe kiegészült a "mindkét csapat gólt lő" mondattal, és hogy miért, azt lejjebb olvashatjátok.

Egy ideje már nem hoznak tűzbe azok a mérkőzések, melyekre 1,4-1,8-as oddsokat adnak az irodák. Valamiért most ezekről - ideiglenesen vagy végleg - "leszoktam", és figyelgetem azokat a lehetőségeket, amivel nagyobb szórzójú meccseket, ezáltal nagyobb eredő oddsokat találhatok. Ez nem jelenti azt, hogy a tippjeim közé néha nem keverednek hasonlóan kisebb oddsok, de hosszabb távon kiiktattam a 4-5-6 tippeket tartalmazó szelvényeket, mert én egyszerűen nem vagyok az a típus, aki eltalál 6 meccset 1,8-as átlaggal.

Vállalom, ez van. Vagy rosszul tippelek, vagy a szerencse-faktor nem működik, de hosszú távon ez a stratégia nem volt számomra nyereséges.

Vannak ellenben olyan lehetőségek a kiegészítő ajánlatok között, ahol bizonyos kitételek mellett megnő egy adott nyereményszorzó az egyik csapatra, mindez úgy, hogy a kimenetel nem tartozik a "csoda történt" kategóriába, és szépen "hoz a konyhára".

Ilyen fogadások például a "Mindkét csapat gólt lő + hazai" típusú fogadás. Utóbbi helyettesíthető vendéggel vagy döntetlennel. Ezeknél a fogadásoknál az egyébként kis, vagy normál oddsok is fel tudnak ugrani olyan magasságba, amik igen figyelemreméltóak arra, hogy bekerüljenek a megjátszott szelvényeink közé.
A mérkőzés kimenetelére adott 2-es oddsok akár 4-es, 5-ös oddsokra felugorhatnak akkor, ha hozzácsapjuk a "mindkét csapat gólt lő" lehetőséget. Kifejezetten csábítóvá válnak így egy-egy mérkőzések. Nem beszélve arról, hogy 2 eltalált kimenetel is elegendő ahhoz, hogy 10-15-ös eredő oddsot érjünk el. Pár példa az elmúlt bő 10 nap eseményeiből, szelvényeiből:


Egyet azonban ne felejtsünk el, mielőtt nekiugranánk és ötösével játszanánk meg így a meccseinket! A fogadóirodák nem véletlenül adnak ilyen szorzókat a mérkőzésekre, hanem mert a valószínűsége akkora, vagy fogalmazzunk úgy: annyival kisebb. Itt van példának okáért a múlt hétvégéről két top-bajnokság szombati játéknapja, amikor a "mindkét csapat gólt lő + az egyik nyer" nem éppen aratott, hiszen 13 mérkőzésből, mindössze kettőn teljesült ez a feltétel.

A nagy oddsok híveinek és a "nagyot álmodóknak" viszont bátran ajánlom ezt a lehetőséget, mert 1000 forintból 3 db 5-ös odds eltalálása esetén már nagyon szép összeg ütheti a markunkat. A bebiztosítás sem árt, ilyenkor vagy egy kisebb nyeremény, de legalább a szelvényünk ára visszajön.

Ne nevessetek ki, de a tegnapi nyeremény után én ma vígan szembefordulok a papírformával, és olyan tippeket játszok meg, melyek valószínűsége - pláne együtt - egészen kis szálalékban mutatható ki. Láthatjátok ezt a fogadóiroda oddsaiból is...

Mali - Elefántcsontpart - Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) 4,8
Grúzia - Wales - Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) 10,25
Törökország - Izland - Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) 8.5

Odds összesen: 202,71
Tét összesen: 1 000 Ft (4+1)*200
Maximum nyeremény: 202 705 Ft

Természetesen megjátszom a "papír" verzióját is ennek a szelvénynek, amin az Elefántcsontpart marad, csak a walesi és a török csapatot teszem meg győztesnek.

Ez a rovat azért indult, hogy azok az olvasók, akik rendszeresen vagy néha fogadnak, megosszák tippjeiket, szelvényeiket, gondolataikat, jó esetben be tudják küldeni a nyertes papírt, hogy ihletet adjanak a játékostársaknak. Ha vannak ilyen ötleteitek, szelvényeitek, nyugodtan írjátok le kommentben, vagy küldjétek el az e-mail címünkre - info@amigeleken.hu - hogy megoszthassuk a többiekkel.

Sok szerencsét!

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
9. ötvenöt |Válasz erre: 7. Csakegynap
2017-10-07 20:50:07 Zöld öves, Tag
A tartaléknak mi a konkrét szerepe? Ha jön egy bukó, akkor hogyan - milyen téttel és tartalékkal - indítod a következő kört?
8. objektiv
2017-10-07 11:59:47 Fekete öves, Őstag
Értem. Köszi a variációt/szisztémát. Ha egy excelbe berakod, szívesem megosztom majd egy cikkben, ha hozzájárulsz. Bár vannak ezzel a kulccsal szemben ellenérzéseim is, alapvetően nem rossz.

Hasonlít egy picit a tétemeléses szisztémához, ami közelebb áll hozzám...
7. Csakegynap |Válasz erre: 4. objektiv
2017-10-06 20:50:15 Barna öves, Fanatikus tag
Az előző körről készítettem egy excel táblát. Holnap délelőtt megpróbálom feltenni ide, mellé egy kis magyarázatot is írok.


Egyébként teljesen jó úton jársz!


Szerk:

Mivel nem igazán kerültem gép elé, így inkább leírom röviden 3 körben hogyan is játszok.
Kezdő tőke: 3000

Tartalék TéT Odds Nyeremény Haszon
1. 1 500 Ft 1 500 Ft 1,5 2 250 Ft 750 Ft
2. 1 875 Ft 1 875 Ft 1,5 2 813 Ft 938 Ft
3. 2 344 Ft 2 344 Ft 1,5 3 516 Ft 1 172 Ft

∑ tőke 5 859 Ft

(hiába szerkesztem meg átláthatóra, itt összehúzza valamiért, remélem attól még nagyjából érthető a tábla)

Tehát ha nyerek a hasznot( nyeremény-tét) ketté osztom és az egyik fele megy a tartalékba, másik pedig a következő körös tétbe. Lényege az önmérséklet, heti pár db meccs elég hozzá, viszont ha elég türelmes vagy elég sokáig eljuthatsz. Nem egy ördöngős , hűha nagy taktika, inkább csak arra szolgál hogy ne ragadjon magával a fogadás, ebben segít hogy látom magam előtt a célt és tudom hogy nem kell azonnal nagyot nyerni.

Ma a 2. körben járok és Barcelona, Löwen győzelmét játszom (kézilabda Bl) kettő együtt kb 1,62 es odds.
6. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 5. dudik-attila
2017-10-06 20:18:39 Fekete öves, Veterán
egy boon-os írás alapján készült
2017-10-06 20:07:56 Piros öves, Őstag
Off: "Az új diósgyőri stadion – a Hell Aréna – átadásának tervezett időpontja február 2."
A rangado.hun olvastam. Ez csak valami "jól értesült" firkász műve, vagy van valami alapja? Nem mintha nem lenne valami előzménye...
http://rangado.24.hu/tartalom/cikk/437350_futacs_marko_visszater_diosgyorbe
4. objektiv
2017-10-06 17:14:07 Fekete öves, Őstag
Én nagyjából sejtem, hogy milyen koncepció alapján működik a dolog, azt hiszem, egyre nagyobb téttel játszod meg a szelvényeket, és ha nyersz, azok egyik részéből játszol, másikból elteszel. De az is lehet, hogy teljesen tévúton járok. Ami neked természetes, másnak kínai lehet.

Én ezt így képzelem el, de szerintem itt sok mindenkinek nem világos, hiszen nincs leírva, hogy mennyivel kezded, mekkora összeget kockáztatsz mondjuk az 5. körben stb...

Gondolok itt arra, hogy 300 Ft-tal elkezdesz játszani. 1,5-ös oddsnál 450 Ft a nyereményed. A 150 Ft tiszta nyereményed felét felteszed újra a kezdő 300 mellé, a felét berakod a tartalékba.
Így a következő kört 375 Ft-tal játszod meg. ha nyersz, az 562 Ft. Ebből 187 a tiszta nyeremény. Tehát a már 375 Ft-os téthez a tiszta nyeremény fele, azaz 94 Ft megy, így 469-cel játszod meg a 3. kört, 94 Ft meg megy a tartalékba.

És így tovább. Jól gondolom? Mert csak találgatok... Vagy a másik verzió, hogy a tiszta nyeremény plusz a tét megy kétfelé. De ezt már nem vezetem le...

Van ilyen szisztéma, ismerek hasonlókat, de nem ilyen oddsal, és anélkül a bizonyos tartalék nélkül. Úgyhogy nem baj az, ha részletesebben leírod, persze csak ha akarod.

nem mindenki totó és tippmix-guru, épp azért próbálok segíteni kulcsokkal, a kérdésekre válaszokkal. Nem gondolom, hogy azonnal értené mindenki, pl. a csoportosított vezetéses kulcsok lényegét, amikor 2 vezetés nem érintheti egymást, és mindezt párhuzamosan játszva kiszámított tétemeléssel kell bontani. )))
3. Csakegynap |Válasz erre: 2. objektiv
2017-10-06 15:43:48 Barna öves, Fanatikus tag
Semmi rendkívüli nincs benne :) Talán az első hozzászólásomból annyi maradt ki hogy a haszon ( tehát nyeremény-tét) fele-fele arányba megy a tét és a biztonsági tartalékba.
Talán a lényege az hogy tudom hogy csak 3000 Ftm van benne amit egy hónapban amugy is elköltöttem fogadásra, csak ott 10 ből 1x nyertem vele.
Annyit tehetek hogy leírom tippjeim :)
2. objektiv |Válasz erre: 1. Csakegynap
2017-10-06 15:10:15 Fekete öves, Őstag
És beavatsz bennünket a részletekbe is?
2017-10-06 14:55:20 Barna öves, Fanatikus tag
Én most pont egy olyan taktikát játszok amihez 1,5 odds kell. Szeptemberbe kezdtem 3000 ft ből melyet 2 részre osztottam és a felét tétként kezelem a másik felét pedig biztonsági tartalék gyanánt. Így 10 fogadás után amennyiben minden jol megy bőven 30 e fölött járhat az ember. Nekem sikerült eljutnom a 9. Szintig ahol már az össztőkém közel 40 eft volt. Ekkor viszont jött a bukó, de így is megmaradt nagyjábol 18 ezer ft, ( biztonsági tartalék). Amit jelen esetben kivettem és kicsit pihentettem a fogadást, most kezdem újra, ezúttal 4000 ft kezdő tőkével.

2000 ft a tét, 2000 a tartalèk.
1. Lépcsős tippem a walesx2 és fradi kézi veresèg. Kettő együtt kiadja a várt 1,5 öt.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...