Banner

Nyilvános edzést tart Bódog Tamás

Szerző: objektív | 2017-05-16 15:03:00

Szerdán 17 órától nyilvános edzést tart Bódog Tamás a DVTK Edzőközpontban. Szurkolóink az edzőközpont jobb oldalán található kapun keresztül léphetnek be és a pálya széléről követhetik majd figyelemmel a tréinget. Várunk mindenkit szeretettel! - Írja a klub hivatalos honlapja, a dvtk.eu röviden.

Bódog Tamás többször is említette - ezek szerint nem csak udvariasságból, ahogy azt szokás - hogy nagyon fontos a szurkolókkal ápolt jó kapcsolat, fontos a jelenlétük, a buzdításuk a mérkőzéseken. Pláne azokon a mérkőzéseken, melyek olyanok voltak, mint a hétvégi Debrecenben megrendezett Mezőkövesd elleni találkozó, ahol az együttesünk a közönség támogatása közepette hozta vissza a sírból a 2. félidőben a mérkőzést, melyen már kétgólos hátrányban volt akkorra.

Talán elárulhatok egy kis kulisszatitkot is úgy, hogy nem haragszik meg rám senki... A meccsre történő invitálások - melyeket videóüzenet formájában tett közzé a klub a Facebook és a hivatalos oldalán - Bódog Tamás fejéből pattantak ki, ő írta, ő tanulta meg őket. Talán legyinteni is lehetne rá, sőt, talán még erőltetettnek is tűnhetne, ha nem az az ember találta volna ki, akinek nem éppen ez a dolga, hanem az, hogy a csapatot bent tartsa az első osztályban. Így én azt mondom, számomra kifejezetten kedvesek ezek a szavak, és őszintének is mindenféleképpen őszinték.

Tamás sem szeretne kiesni, és ezt láthattuk az eddigi 8 bajnoki mérkőzés alatt, ahol 4 győzelem és 1 vereség mellett 3 alkalommal osztozkodtunk a pontokon. Sokan talán úgy érzik, ha nem sikerült megvernünk a Gyirmótot, nem sikerült a Kövesdet, és ne adja Isten, nem lesz majd meg a 3 pont az MTK ellen sem, akkor nekünk nem való az NB1.

Igen, ebben lehetne valami akkor, ha előtte nem verünk meg három olyan csapatot, aki ellen a legoptimistább szurkolók is csak jóindulattal fogadtak volna összesen 1 pontra. Az UTE, a Honvéd és a Vasas elleni meccsek voltak ezek, nem feledve a paksi bravúrt sem, ahonnan mi hoztuk el mind a 3 pontot a bajnokságban először.

Nyilván, ezek a győzelmek akkor érnek majd valamit, ha a fő riválisainkat verni tudjuk, de én azt mondom, ne temessük a csapatot két döntetlen után, hiszen vajmi kevesen gondoltuk volna 8 fordulóval ezelőtt, hogy a következő meccseken csak egyszer kapunk majd ki. És amelyik csapat 8 meccs alatt csak egyszer kap ki, az igenis megérdemli a bentmaradást.

Hogy ennek a nyilvános edzésnek mi a célja két fordulóval a finish előtt, igazán nem tudom. Egy dolgot viszont tudok. Ha ezzel a játékosoknak tudunk segíteni, ha ebből erőt tudnak hétvégére meríteni, akkor arra biztatnálak benneteket, legyünk ott minél többen, hadd lássák, hogy hányan állunk majd mögöttük ezen a hétvégén is a háború utolsó előtti csatájában.

Mert egy biztos. A vendégszektor Budapesten tömve lesz, és ezer torok fogja ordítani teli tüdőből, hogy Hajrá Diósgyőr!

fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

35. xDoNx
2017-05-18 17:50:46 Barna öves, Fanatikus tag
Utoljára Urbán Flóriról. Ma felhívtam egy Pest megyei ismerősömet. Tudni kell róla, hogy foci őrült, de kizárólag megyei csapatok meccseit látogatja. Szóval a srác a következőket mondta. A Nagykőrösi Kinizsi a tehetősebb klubok közé tartozik a megyében. A játékoskeret bőven alkalmas lenne az NB III-ra, de nem akarnak feljutni, mert a pályájuk egy gánya. Szóval egy ilyen kerettel szerzett Flóri és az elődje összesen 15 pontot. :P Gyakorlatilag a bent maradásért küzdenek. Szóval Flóri kiebrudalásához semmi köze sincs a cikknek, de az eredménytelenségnek annál inkább. :P
34. xDoNx |Válasz erre: 33. fekete-peter
2017-05-18 12:25:23 Barna öves, Fanatikus tag
1. Így kell saját magad alatt elvágnod a fát. :P
2. Semmi sem bizonyítja, hogy az ominózus mondatokért rúgták ki. /De benne lehet a pakliban, pláne ha a szponzor Fidesz közeli :P/
3. Még egy megyei osztályú foci klubnak is lehet önérzete, ahol a negatív reklám csak hátráltat.
4. Urbán Flóri (mint korábban már mondtam) edzőnek ugyanolyan csapnivaló, mint HF, Véber, Mátyus stb.
5. Vajon most ki lesz a hibás a saját nagy pofája miatt? :P
6. Amúgy meg a Nagykőrös (utána néztem) a 14. helyen van az megyei I-ben összesen 15 ponttal. Szóval nem erre kellene Flórinak büszkélkednie. :P
2017-05-18 12:05:13 Barna öves, Tag
Órákkal egy interjú után kirúgták Urbán Flóriánt:
http://index.hu/sport/sportgeza/2017/05/18/urbant_kirugtak_miutan_azt_nyilatkozta_hogy_nbi-es_kispaddal_akarta_megvenni_a_fidesz/
32. kerecsen |Válasz erre: 29. bohumil-stejskal
2017-05-18 11:15:16 Piros öves, Őstag
Lehet, hogy mára alkesz lett, de bárcsak a mi csapatunkban lenne vagy 3 ilyen mentalitású játékos, amilyen ő volt. Bajnokok lennénk. Most sajnos nálunk egy sincs.
31. dudik-attila |Válasz erre: 25. tb
2017-05-18 08:36:39 Piros öves, Őstag
Valahogy nekem a munkanélküli segély és a közmunka program jut eszembe. Ott is az van, hogy egyesek jól megszokták, hogy egy biztos pénzt, amit semmilyen, vagy nagyon kevés munkáért kap, nem adja fel. Ha elmegy DOLGOZNI, alig kap valamivel többet, mint így. Viszont macerásabb. El kell menni esetleg messzebb, szabályok vannak és sok helyen komolyan kell termelni is. Talán ez a minimálbér emelés távolította az arányt. Őket is vissza kellene vezetni a piaci munkavállalásba. Mint a csapatokat a piaci működésbe. Nem egyszerű...
30. El Bandi
2017-05-17 20:34:50 Piros öves, Őstag
Valaki összefoglalhatná aki kint volt, hogy mi történt ... köszi
2017-05-17 15:13:16 Fekete öves, Őstag
Aki Flórit mérvadónak tartja, gondolja és meg hallja akarja hallani mit mond, az is menthetetlen!!!
Miután szakmailag egy bazi nagy nulla ő is így erős megélhetési gondjai vannak így celebségre adja a fejét és jól telehányja a sérelmeivel hétről hétre hónapról hónapra a médiát. Hát túl jó voltam hozzá azt sem érdemelte volna, hogy ezeket a sorokat rápazaroljam! Alkesz!
28. toki*
2017-05-17 14:46:08 Fekete öves, Veterán
Volt szerencsém Floreszhoz 1 párszor, dumáltam is vele. Mind amellett, hogy "értelmesebb" mondjuk mint 1 pár hasonló munkanélküli kollégája, a sértődöttsége sokkal nagyobb mint bárki másé, mivel sosem volt arra lehetősége arra, hogy kipróbálja magát. De amíg így nyilatkozgat, addig a játékosai is kicsinálják mert nem tisztelik. Szajkózgathatja nekik, hogy ő mekkora játékos volt az Anderlechtben, meg itt-ott, olyan hülyének fogják nézni még bivalybasznádon is, nem még, hogy az nb1-ben, mint Józsi bácsit a pályamunkást. Sőt!! Még lehet hülyébbnek.
27. Krapulax |Válasz erre: 19. birodalmi-lepegeto
2017-05-17 14:05:47 Piros öves, Őstag
Kettővel kezdte, aztán tizenkettővel folytatta :)
Egy idült alkoholista.
26. pirosfehér 1910 |Válasz erre: 17. xDoNx
2017-05-17 14:01:52 Barna öves, Fanatikus tag
Pedig igazán remek szakember, tolongtak is érte rendesen a klubok, de sajnos a gonosz kormány nem adott neki kispadot. :)
Szegény mellőzött, sértett ember, szépen le is épült. Kicsit sajnálom is. De csak egy kicsit.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...