Banner

Ned Lukalevic válaszolt a dvtk.eu kérdéseire

Szerző: objektív | 2017-08-15 17:25:00

A 31 éves újonnan igazolt Ned Lukacevic az amerikai Quad City Mallards együttesétől érkezett hozzánk. Az első meccséről és eddigi tapasztalatairól faggattuk.

- Hogy érzed magad nálunk két hét után? Sikerült beilleszkedned?
- Az első két hét rendkívül pozitív tapasztalat volt számomra. Keményen edzettünk és gyakoroltunk, szerintem kondíció fronton sikerült előnyhöz jutni sok más csapattal szemben. Nagyon jól érzem magam a srácok között, sikerült megismernem őket, és jó érzés velük együtt dolgozni napról napra.

- Csütörtökön volt az első mérkőzésetek együtt. Hogyan érezted magad a pályán? Sikerült az edzésen tanultakat alkalmazni?
- Szerintem remekül szerepelt a csapat. Amint azt várható is volt, az első felkészülési meccs, több hónapos szünet után, mindig nehéz. A játékosoknak mentálisan is vissza kell térni a jégre, de úgy érzem, ez nekünk egész jól sikerült, már az első alkalommal csapatként játszottunk. Keményen dolgoztunk, és ez a legfontosabb, ebből lehet építkezni.

- Kívülről úgy tűnt, hogy a soroddal, kiváltképp Jankóval (Vas János) nagyon éreztétek egymást, mintha évek óta együtt játszanátok. Gyakoroltátok edzésen, vagy nálatok ez ösztönösen működött?
- Jankóval remekül működött a kémia, nagyon jó érzés volt együtt játszani. Ő egy rendkívül tehetséges játékos, aki a legmagasabb szinteken játszott, és ez meg is látszik a játékán. Magas hoki IQ-val rendelkezik, és a csapat többi tagjához hasonlóan, keményen dolgozik minden nap. Én is úgy érzem, hogy megtaláltunk egy közös hangot, remélem ez a szezon alatt csak érlelődni fog. Két hete edzünk együtt, minden nap tanulunk egymástól, remélhetőleg ezt a közönség is észre fogja venni.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. abori
2017-08-15 19:31:20 Lila öves, Fanatikus tag
Feltünő volt, hogy milyen jól megértik egymást Jankóval. Na de mit várunk, két ilyen remek játékostól. Csütörtökön folytatás a labbancok ellen. Sör, hűvös, jó hangulat.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...