Banner

NB I Bérletárak – Nyúlj mélyen a zsebedbe? - A lokiblog.eu írása

Szerző: objektív | 2019-08-01 10:07:00

Amikor a bérletárak nyilvánossá váltak a szurkolók számára, finoman fogalmazva is vegyes érzelmeket váltott ki a meccsrejárók körében. Talán többen voltak az elégedetlenek táborában, mint azok, akik üdvözölték a bérletárak változását a 2019-2020-as szezonban. Tegnap a diósgyőriek számára a Semleges Térfélből jól ismert arc, Csibu, a lokiblog.eu szerkesztője alapos feltérképezést prezentált a honi jegyárakról, bérletárakról. Ezekkel az összevetésekkel teljesen tiszta képet kaphatunk, hogy hol helyezkednek el a mi áraink a mennyei csapatok közötti találkozókra vetítve.

Elsősorban a DVTK-ra vonatkozó feljegyzést tesszük közzé, hogy látja egy "kívülálló" a diósgyőri jegyárakat, de érdemes elolvasni a teljes cikket.

10. Diósgyőr
Legolcsóbb bérlet: 16.500 (1031/meccs)
Legdrágább bérlet: 49.500 (3093/meccs)
Diák/Nyugdíjas bérlet: 11.000 (687/meccs)
Apa+15 éves fia közös bérlete: 26.500
Páros felnőtt bérlet: 33.000
Óvodás gyermek és szülei közös bérlete: 33.000

A Diósgyőré az összes bérlet közül az egyik legpimaszabb. Úgy gondolja, megteheti, hiszen új stadion, új lehetőségek, de kérdés, nem csökken-e emiatt a kilátogató szurkolók száma? Ugyanis azt se felejtsük, hogy aki már megvette a bérletet, könnyebben azt mondja, kimegy a következő találkozóra is. Ezzel szemben viszont, aki csak egy-egy jegyet vesz meg, az élményei függvényében talán elhatárolódik egy időre a meccsre járástól. Csak a Honvéd-Kisvárda-Fradi-Vidi négyes árazta magasabbra a legolcsóbb jegyét, még a dobogóért küzdő Újpest és a Loki is ennél jóval olcsóbban teszi lehetővé, hogy ne a pénztárcádon múljon, hogy bejutsz-e bérletesként egy-egy találkozóra.

Országos szinten pedig csak a Fradinál vannak ennél nagyobb árak a legdrágább szektorba, de ott is csak akkor, ha lemaradtál az első körös bérletárusításról. Egyetlen pozitívum, ami országos szinten azért átlagos jelenség, hogy 6 éves kor alatt ingyenes a belépés (minimum ugyanezt nyújtja a Fradi, a Loki, a Honvéd, a ZTE, a Paks és részben a Felcsút valamint az Újpest). A nyugdíjas/diák jegy 11 ezer forintja egyébként bár jónak tűnik, szintén csak középmezőny az egész országot tekintve. Itt nagyon azt érzem, nincs összhangban a csapat várható teljesítménye és a szurkolók megbecsültsége a jegyárakkal – pedig ha valahol, akkor Diósgyőrben tényleg hálásak lehetnének a nézők kitartásáért.

Olvasd el a teljes cikket>>>

Forrás, fotók: lokiblog.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. zorba*
2019-08-01 21:58:47 Fekete öves, Veterán
Ha lenne egy sikeres, bajnokesélyes csapatunk, akkor ezekkel a magas jegyárakkal is jó kihasználatlanságú lenne a stadionunk, lenne benne elég szurkoló.

Jelenleg az ár-érték aránnyal van baj.
2. chr1s
2019-08-01 17:58:57 Piros öves, Fanatikus tag
Azt hiszem, ide nem is kell komment...
1. miskolci
2019-08-01 12:08:49 Barna öves, Fanatikus tag
A kiemelt részekben van a lényeg tökéletesen megfogalmazva! Ár érték arányban lenne hova fejlődni...kicsit talán képet is mutat a szurkolói megbecsülésről. Topp kategóriás árakért topp kategóriás kiszolgálás járna minden területen(pálya, kiszolgálás,minőség) Ès mit is kapunk érte? .....nos ezt mindenki tudja! Példa nélküli erő van bennünk ami valami miatt nem kell... Szép összefoglaló.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...