Banner

Nagyszerű rajt

Szerző: dfcwolf | 2019-08-09 15:39:00

Lesz, ha sikerül az Újpestet is megvernünk hazai pályán. Természetesen, nem szeretném a Honvéd elleni győzelmet kisebbíteni, de ha holnap is nyerni tudunk, akkor mondom azt, hogy jó rajtot vettünk. Tudom, hogy jellemző a szurkolói lélekre a hurráoptimizmus, de maradjunk a földön. Attól, hogy nyertünk, észre kell venni a hibákat is és azokat ki kellene küszöbölni.

A csapat bal oldala nem volt olyan aktív, mint a jobb. A lendületes támadások hiányoztak, mert hiányoztak az üres területekre való befutások. A félpályát elhagyva szinte minden alkalommal megtorpant a csapat és azonnal visszavett a tempóból. Ezek voltak azok, amik nekem nagyon szúrták a szememet. Persze, nyertünk és tettük ezt hátrányból fordítva. Jó volt örömittas szurkolókat látni a hazaúton. Ha sikerül ezt megismételni holnap, akkor én elégedett leszek.

A sajtótájékoztatót újra nem élvezhettük végig, de nyílvánvalóan azért lehet ez, mert marketingosztály máson dolgozik teljes erőbedobással és nincs idejük a meghívókat mindenkinek kiküldeni. Hiszen hónapok óta dolgoznak azon, hogy ne csak a stadionnál lehessen jegyet venni és ennek az áldozatos munkának lassan be kell érnie. Dolgoznak azon is, hogy teljes miskolci tömegközlekedés ingyenes legyen a szurkolóknak. Nagyon remélem azt is, hogy a büfé árakon is dolgoznak, mert a minden 500 forint arcpirítóan szégyentelen lehúzás.

Sok sikert nekik ehhez!

És sok sikert a csapatnak az Újpest legyőzéséhez! A lilák beleszaladtak egy pofonba a miniszterelnöki majorság csapatától és a szurkolók jelenleg nincsenek nagyon egy hullámhosszon a klubjukkal. Pontosan ezért bizonyítani akarnak és meg szeretnék ismételni az edzőmeccsünket, de nálunk nem ugyanaz a csapat fog játszani és emiatt nagyon remélem, hogy nem fog sikerülni nekik.

Aki látta az első meccsüket, az láthatta, hogy volt azért egy 20-30 perces része a meccsnek, amikor sikerült az ellenfél fölé kerekedniük, de gólt nem tudtak szerezni. A szerencse nem volt velük úgy, mint ahogy velünk volt az első fordulóban. Jó lenne, ha Fortuna most is minket választana majd!

Jó idő lesz és biztosan sokan leszünk, hiszen az Újpest mindenképpen csábítóbb ellenfél a Honvédnál és már ott is több mint hatezren voltunk a katlanban. Nagyon várom ezt a meccset, mert az egyik kedvenc ellenfelem érkezik és már előrebocsátom, hogy lesznek trágár rigmusok és tuti azok lesznek a leghangosabbak…

Legyen ez is egy szép este és következzen utána egy vidám hét! Ahogy mondtam a Semleges Térfél adásában is, ez a foci élőben sokkal élvezhetőbb. Gyertek a stadionba!




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 > 

43. vebgy* |Válasz erre: 19. elzett
2019-08-10 22:36:00 Fekete öves, Veterán
Ott a pont... ! Egyébként én nem is értem , mindig teli torokból ordítom a "... mindenki CICKÁNYT ", vagy a "NAPLOPÓ Újpestet " és mégis mindig félrehallja ez a b.mlsz... :D :D
42. vebgy*
2019-08-10 22:24:53 Fekete öves, Veterán
...nagyszerű lesz, ha sikerül az Újpestet is megvernünk hazai pályán. Hát messze vagyunk még bármilyen nagyszerűségtől...ma /is/ bebizonyosodott.
41. dfcwolf |Válasz erre: 36. aki-diosgyori1
2019-08-10 17:02:38 Fekete öves, Őstag
Nem is kell. De én kifejtem. Sokan azt hiszik ők különbek másnál. Nekik gyerekük van, idősebbek, okosabbak és egyéb dolgok. Tizenéves gyerekem trágárságot fog hallani a stadionban! Jujj!!!!! A tizenéves gyerekedre is, mint az enyémre, önti a szart a média. De sejtem a tiéd nem nézhet tévét... Ki van kötve az internet is. Az én tizenéves gyerekem a stadionban nőtt fel. Az ultrában. Egy okos, érzékeny, gyerek lett belőle. Nevelés kérdése. Youtubon videókat néz, játszik a neten. Csetel, instàzik. Nem zavarja a tràgàrsàg, de nem él vele. Tudom te más vagy, a gyermeked is más. Mindenki ezt hiszi. De mégsem.

Csak meg kell hallgatni a friss Fonogram díjas előadót, Krúbit. A tinik egyik legnagyobb sztàrja. Utána beszéljünk a tràgàrsàgról.

Nem fogok veletek vitázni, mert ha megfeszültök sem lesz más a lelátó. Szerencsére! Na puszi pacsi! Induljunk a bűn templomába!
40. CLIPNOH |Válasz erre: 38. fekete-peter
2019-08-10 16:52:02 Piros öves, Fanatikus tag
Jólvan, akkor bocs. Bár elég gúnyos megjegyzést tettél a törzsi szokásokkal kapcsolatban, de mindegy. Szerintem mindenféle aggály nélkül kihozhatod a kisfiadat, akármennyi trágár rigmus is lesz.
39. fekete-peter |Válasz erre: 37. CLIPNOH
2019-08-10 16:48:33 Barna öves, Tag
Bocs, 2x ment
38. fekete-peter |Válasz erre: 37. CLIPNOH
2019-08-10 16:48:33 Barna öves, Tag
Én tábor alatt a teljes szurkolósereget értem, nem az ultrákat.
Természetesen nem az ultrák közé megyünk, de a hangadók ők.
Ezért írtam korábban, hogy nagy a felelősségük.

Egyébként sehol nem írtam, hogy nevetséges lenne.
37. CLIPNOH |Válasz erre: 32. fekete-peter
2019-08-10 16:46:21 Piros öves, Fanatikus tag
Csak tudnám, minek akarsz a táborba jönni, ha nevetségesnek tartod a "szokásainkat" ...
36. aki-diosgyori1 |Válasz erre: 33. dfcwolf
2019-08-10 16:43:18 Narancs öves, Tag
A kioktató stílusod szintjére nem tudok leereszkedni.Ezért no comment...
35. fekete-peter |Válasz erre: 33. dfcwolf
2019-08-10 16:14:43 Barna öves, Tag
Amikor nem kaptatok meghívót a sajtóra, gyanítom, valami hasonlóan egyszerű gondolati érvelés mentén döntöttek így.
Azon meg voltatok joggal sértődve, itt meg simán elküldöd a szurkertársad, mert nem osztja a véleményed.

Akkor most hogy van ez?
2019-08-10 16:11:43 Barna öves, Tag
Amúgy akkor már értem, miért Jenő szokott nekünk közvetíteni... az asszonyverés is törzsi szokás. Respect az M4-nek, hogy ennyire odafigyel ránk. :D

1 2 3 4 5 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...