Banner

Munkában a hálóőrök

Szerző: objektív | 2019-01-20 10:05:00

Nem csak a mezőnyjátékosok, hanem a DVTK kapusai is igencsak el tudnak fáradni a nap végére. Andrusch József, a klub kapusedzője a törökországi edzőtáborban változatosabbnál vátozatosabb tréningeken igyekszik megdolgoztatni a hálóőröket.

- Azt hiszem nem kérdés, hogy sokkal jobb januárban ilyen időjárási körülmények között dolgozni a csapatnak, a kapusoknak pedig pláne - nyilatkozta Andrusch József. - Nem mínusz fokokban kell edzeni, betonkemény pályán vagy bent a stadionban, ami ugyan nagyszerű dolog, azonban be kell látni, hogy a gyepet mi kapusok nagyon hamar tönkretesszük. Itt pedig jó időben, olyan pályán dolgozunk, amit arra szántak, hogy dolgozzunk rajta, nem kell kímélni. Élünk is a lehetőséggel.

- Ráadásul a kapusainknak az edzőtáborban nincsen más dolga, mint hogy edzenek, pihenjenek és rendesen étkezzenek. Monotonnak hathat ugyan, de minden külső körülmény ki van zárva kis túlzással, így csak magukra kell koncentrálniuk és az elvégzendő munkára. Ez az egyik fele a dolognak, továbbá tényleg nagyon jó pályákon edzünk, olyan szállodában vagyunk, ahol minden adva van a munkához, hiszen jól felszerelt a konditerem, amit próbálunk aktívan bevonni a munkába, úgyhogy azt gondolom optimálisan fel tudunk készülni a bajnokságra.

Olvasd el a teljes interjút>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

33. toki* |Válasz erre: 22. totalrecar
2019-01-23 08:18:04 Fekete öves, Veterán
Te Nostrademus vagy, hogy ilyen biztos vagy benne, hogy ha nem igazolunk, akkor az tuti nb2???
Egyébként elég szubjektív dolog ez az igazolás (bár én koncepciónak nevezném), mivel én már a 2 fiatalt (Farkas M., és Géringer T.-t, mivel Bárdos és Tóth Borisz már rég fent edzenek) is igazolásnak számítom. Ha csak az egyik tud olyan lenni, hogy folyamatosan padon van, és akár 10-20 percekre be lehet dobni, már megérte. Azt meg teljesen jó dolognak tartom, ha nyáron "nagy bevásárlást" tartunk, télen a fiatalok az up. játékosaink fel/beépítésén fáradozunk.
32. portugál
2019-01-23 06:58:31 Barna öves, Fanatikus tag
Nem azt mondom, hogy nem férne el-két-három-öt ember is.Dehogynem. Persze hogy elférne. Én is amikor vállalkozó voltam, kompromisszumokat kellett kötni. Jó lett volna 6 presszer, meg 23 ember, de nem volt csak 2 , meg 6 ember.Ennyit bírtam el. De azért meg lett csinálva.
31. portugál
2019-01-23 06:50:41 Barna öves, Fanatikus tag
Egyébként meg az össze-vissza igazolgatás de be szokott jönni. Lásd Pskás,Balmaz,Kisvárda, stb stb.Vagy pl mi magunk amikor kiestünk 5 válogatottal. Meg egy csúcsedzővel nem léptük át a félpályát fél évig (Tornyi).
30. portugál
2019-01-23 06:45:12 Barna öves, Fanatikus tag
Mit össze-vissza bírtok vitatkozni hülyeségeken amúgy. Nehéz megérteni, hogy nincs pénz? Nincs és ennyi.Nem fogunk senkit igazolni mostanában, érdemben legalábbis nem. Ennek a meglévő csapatnak kell szurkolni, és kész. Ez a csapatunk. Hogy mire elég, majd meglátjuk. Nem Fernando taktikája miatt nem igazolunk, hanem mert egyszerűen nincs rá pénz.
29. Szabó József* |Válasz erre: 28. totalrecar
2019-01-23 05:55:24 Fekete öves, Veterán
Újra és újra.
Ez nem a saját véleményem, hanem tények.
A görög zsetonja már vissza lett forgatva a nyáron érkezőkre.
Lipták zsetonja itt magasak számított, ám máshol nem, röhögve többet lehet keresni az MB2-ben mint itt...
A többi MB1-es csapat mögött ott áll a tulaj, itt nem (így újra és újra ránk kínálnak).
Hányszor kell még leírnom, hogy nem az akarat volt a bökkenő!
28. totalrecar |Válasz erre: 27. Szabó József
2019-01-22 23:55:40 Piros öves, Őstag
Azzal hogy te végtelenszer leirod a saját véleményed, még nem győzől meg senkit, az nem érv.
Az már igen, hogy felszabadult a görög meg Lipták bére, azonkivűl nem hiszem, hogy a többi nb1-es csapat is csak az nb2-ből akar "erősíteni", így ránk ígér mindenki, ezért nem tudtunk onnan hozni senkit eddig!
Mégegyszer írom, van fedezet az ingyen igazolhatóak bérére, csak hát ugye valamiért nekűnk, a kiesés szélén táncoló csapatnak nem sűrgős, pedig Fernandónak már több kiszemeltje is volt! Ez van, majd jön a szívinfarktus megint a bajnokság vége felé. A magam részéről a témát lezártam!
27. Szabó József* |Válasz erre: 23. totalrecar
2019-01-22 20:18:49 Fekete öves, Veterán
Nem az baj, hogy mást gondolsz. Az, hogy hiába írom le 100X, hogy mi a gond, nem érted meg.
26. Szabó József* |Válasz erre: 22. totalrecar
2019-01-22 20:17:44 Fekete öves, Veterán
Nem KELL védenem senkit.
Egyszerűen értsd már meg, hogy kutya kemény igazolni zseton nélkül, pláne télen.
Az ingyen igazolható játékos sem ingyen megy valahová, a zsetonját állni kell.
Ráadásul a hadra fogható honi játékosoknak olyan bérigénye lett (döbbenet, hogy ha valaki három egyenest tud a labdába rúgni, azonnal a mi bérplafonunk feletti zsetont követel), amit nem tudunk állni.
Így hiába akartuk most Futácsot, ha ránk kínált Vidi... Így jártunk több játékossal (Pekár, Molnár és stb.) az elmúlt 1-2 évben, simán ránk kínáltak a politikai hátszeles csapatok.
Azaz hiába a szándék és a gyorsaság, ha a pénztelenség miatt újra és újra hátrányba kerülünk.

Lesz igazolás (2-3 ember), csak az ilyen hátrányban lévő csapatok az átigazolási szezon vége felé tudnak csak igazolni, így volt tavaly nyáron is.
25. totalrecar |Válasz erre: 24. MertAkiDiósgyőőőri
2019-01-22 20:07:07 Piros öves, Őstag
Így kell ezt!
24. MertAkiDiósgyőőőri* |Válasz erre: 15. KáGábor
2019-01-22 20:04:06 Fekete öves, Veterán
Senki. Úgy kell tervezni.
Közben Mohl elment a Haladás után, majd döntenek a sorsáról. Ők bent akarnak maradni.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...