Banner

MsHK Zilina - DVTK Jegesmedvék 4-1

Szerző: amigeleken.hu | 2018-10-18 12:38:00


Tipsport Liga 13. forduló

MsHK Žilina - DVTK Jegesmedvék 4-1 (3-1, 1-0, 0-0)

Zsolna, Garmin Arena, 414 néző, játékvezetők: Vladimír Snášel, Miroslav Valach, Lukáš Kacej, Michal Orolin

DVTK Jegesmedvék: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, Slovák, Milam, Láda, Rusk, Miskolczi, Magosi, Harrison, Vas, Pance, Kulmala, Somogyi, Hajós, Loiseau, Galanisz, Ritó, Vince, Vezetőedző: Glen Hanlon

MsHK Žilina: Mikolaš (Horčička) - Kučny, Jankovič, Bagin, Pastor, Piegl, Matejka, Mendrej, Barta, Sikela, Podešva, Jenčik, Huna, Milý, Beránek, Hvila, Ručkay, Hrazdíra, Ondruš, Rehák, Vezetőedző: Pavel Paukovček

1-0 03:02 Podešva (Barta)
1-1 05:14 Milam (Kulmala)
2-1 14:10 Sikela (Barta, Podešva)
3-1 14:54 Hvila (Jenčik, Matejka)
4-1 32:30 Hvila (Matejka)



A Jegesmedvék ötmeccses vereségsorozatban vannak, a tabellautolsó otthonában kellene újra felvenniük a győzelmek fonalát - írja beharangozójában a jegkorongblog.hu.


A két magyar Extraliga-újonc közül egyértelműen a DVTK Jegesmedvék kezdték jobban a szezont. A sztáredző Glen Hanlon tanítványai már a második mérkőzésüket megnyerték – simán, hat gólt lőve –, majd a folytatásban még három sikert arattak. A nyolcadik forduló után 4 rendes játékidős győzelemmel és 4 ugyanilyen vereséggel, kereken 50 százalékos teljesítménnyel álltak a tabella kellős közepén. Áldozataik között ráadásul ott volt az akkori éllovas HC Nové Zámky is. A szeptember 30-ai 4-2-es diadal után azonban megbicsaklott valami. Poprádról ugyan még sikerült elhozni egy pontot, ám a következő négy találkozóból is csak egyetlen egy újabb egység jött össze, a MAC Újbuda elleni hosszabbításos vereség alkalmából. Az igazsághoz tartozik, hogy ebben a szakaszban csupa roppant erős ellenféllel kellett felvenniük a harcot Magosiéknak. A Besztercebányától, a Trencséntől, a Nyitrától sem szégyen kikapni, más kérdés, hogy mindez azt eredményezte, hogy a Jegesmedvék visszacsúsztak a 11. helyre, és ha a nulla pontos szlovák juniorválogatottat nem számítjuk, akkor csupán az MsHK Doxxbet Zilina van mögöttük. Poprád elleni keddi sikerével a MAC is eléjük került, amely korábban 7 ponttal leszakadva követte a mezőnyt. Igaz, megemlítendő, hogy a Kontinentális Kupa-kötelezettségeik miatt előrehozott találkozókkal együtt az újbudaiak 2 meccsel többet játszottak, mint a mezőny további csapatainak zöme.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra a teljes beharangozóra >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

19. Geotic |Válasz erre: 18. Thurzó
2018-10-19 20:39:51 Piros öves, Őstag
A kiállításainkból volt egy 20 és egy 10 perces fegyelmi, azt vond le belőle.
Igazság szerint sokkal többet voltunk emberelőnyben, de sajnos így sem ment.
A bírók meglepően korrekten vezettek, sőt, néha úgy éreztem hogy nekünk kedveznek.
18. Thurzó
2018-10-19 15:03:35 Barna öves, Tag
Nem láttam a meccset,de a többivel együtt valahogy soknak tűnnek a kiállításaink.Csak a bírók miatt?
17. laca |Válasz erre: 16. falcao700
2018-10-19 13:58:38 Lila öves, Fanatikus tag
mivel limitált a légiósok létszáma, így keret nagy részének magyarnak kell lennie, vagy magyarnak is. pl: Rusk, vagy Adorján.
Nem tudom hány elérhető magyar játékos van/volt, aki szóba jöhetett emelendő a szintet. Duschek, Kiss, Szirányi, Somogyi abszolút ez a kategória volt. Vincze sztem már nem. Talán Nagy Gergő, aki végül a fradiba ment , esetleg Odgona aki a dab-ból a mac-hoz ment, esetleg Tóth Adát kellett volna marasztalni. A fehérváriak közül Kógert emlegette valaki nyáron, hogy tárgyaltak vele, de végül maradt.
De feltételezem nem gondolták Pista bácsiék, hogy a korábbi magyar mag, ennyire súlytalan lesz idén. Magosi még talán ok is, de Galanisz, Hajós, Miskolczi sajnos egyenlőre semmit nem mutattak.

De hát bízzunk benne, hogy lesz ez jobb is, azért álltunk 4 győzelem 4 vereséggel is. Ehhez kellene visszatalálni.
16. falcao700
2018-10-19 08:23:25 Zöld öves, Tag
Azzal is tisztában kell lenni. hogy a magyar mag ezen a szinten már kevés, ami elég volt a Fradi, Ute, Dab stb. ellen, az most ide édes kevés. Itt már nem ficánkol sem Galanisz ,sem Magosi és sorolhatnám. Adorján is magára maradt, mint kapus, egyedül nem bírja ezt a sorozatterhelést, sajnos Dushcek eddig teljes betli. Bár ne lenne igazam, de ettől a szezontól nem sok jót lehet várni.
2018-10-18 21:57:15 Piros öves, Őstag
55 meccsre készülünk ez tiszta, ezért nem szeretnék 14 forduló után vészmadárkodni, de Mikael (egytértve az előttem szólóhoz) jobb taktikát hozott össze. Nyilván más liga, jobb csapatok, de én a második harmadra értem haza, ahol közel 6 percig játszottunk megszakításokkal előnyben és semmi. Olyan lassú volt a játék, mintha visszajátszás lenne. Az első meccseken mutatott sebesség sehol nincs. Túledzették magukat vagy pont fordítva nem tudom, de semmi jelét nem látok, hogy ez javulna. Jön Kassa, Zólyom idegenben, azaz megint két cumi.Így a bajnokság harmadánál sima utolsók leszünk, Orange 20-at nem számolva...A légiósok Kulmala és Pancén kívül nem ide valók, mert nem tesznek hozzá pluszt.
Harrison is szépen elsétáltatja a kutyáját a szőke csajával és kb itt meg is állt a hozzá adott érték.
2018-10-18 20:34:49 Lila öves, Tag
2-3 meccsel ezelőttig azt gondoltam, hogy az idei évre szerződtetett légiósainkkal (Kulmala és Pance kivételével) nagyjából befürödtünk, mert semmi extrát nem láttam tőlük. Milam hiába volt a Nyitra megbecsült tagja, elég lassúnak tűnik és eddig a távoli bombáival sem kényeztetett el bennünket, sőt! Sokszor komikus elütéseket mutatott a korong fölött. A Slovák, Crawford, Loiseau triótól sem emlékszem semmi extra teljesítményre, csak inkább tesze-toszaságra, Harrison pedig számomra a legellenszenvesebb játékos. Ami meccset láttam, azon mindegyiken fölöslegesen, túlzottan keménykedett és sokszor nem a játékra figyelt, hanem arra, hogy lehet a másikba beleszállni.
Aztán a legutóbbi 2 meccsen már azt gondoltam, hogy lehet nem csak a légiósainkkal van baj, hanem a komplett csapattal. Most ez azért van mert hosszú a szezon és próbálunk a végére élesebbek lenni vagy egyszerűen az edző nem képes helyes irányba terelni a dolgokat, azt nem tudom. Vagy lehet a tavalyi idényben a svéd mesterrel a srácok életük szezonját futották és el lettünk kényeztetve? Nem tudom...
2018-10-18 19:30:49 Fekete öves, Veterán
Sikerült szépen javítani a zsolnaiak emberhátrányos védekezési statisztikáján, még a sajátunk emberelőnyös kihasználásán alaposan rontani, ami így sem volt fényes.
Sokkal, ezerszer élesebbnek kell lennünk emberelőnyös szituban, vagy sokat a további meccseken se reméljünk. Ma aztán tényleg lett volna bőven lehetőség az emberelőnyös kihasználás javítására, de nem sikerült. Volt egy egyetlen 5:3 elleni gólunk, édeskevés.
2018-10-18 19:01:57 Fekete öves, Veterán
Valahogy nagyon tompának érzem a csapatot, rengeteg emberelőnyös helyzetet hagyunk kihasználatlanul és nem látom a lendületet, a tüzet bennük.
2018-10-18 18:57:39 Fekete öves, Veterán
Ez a vegleges varhato volt, eleg szerencsetlenul ert jeget a zsolnai, hordagyon fejezte be a merkozest.
2018-10-18 17:39:12 Fekete öves, Veterán
Mezonyben eddig egalban vagyunk, ha nem egy kicsit jobbak. Golszerzesben nem.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...