Banner

MsHK Zilina - DVTK Jegesmedvék 2-0

Szerző: objektív | 2016-08-26 09:22:00

A DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata kalandos és hosszú utazás után, egy órás késéssel kezdte meg negyedik felkészülési mérkőzését. Egy kiegyenlített mérkőzésen, végig a győzelemért hajtva szenvedtünk szoros vereséget.

Kalandos útja volt csapatunknak Zsolnára. Hiába indult el időben a csapat, Zsolnától alig 70 kilométerre egy kőomlás miatt vissza kellett fordulnia buszunknak, így egy közel 100 kilométeres kerülő után, több mint egy órás késéssel érkeztünk meg Zsolnára. A vendéglátók rugalmasságát ezúton is köszönjük, hiszen partnerek voltak abban, hogy egy órával később kezdődjön a mérkőzés, így csapatunk megfelelően be tudott melegíteni.

A közel 7 órás buszozás nem látszott meg a csapaton, nagy iramban kezdődött meg az összecsapás. A hazaiak egyből kezdeményezően léptek fel, és az első percekben beszorultunk és egy szép háromszögelés után a zsolnaiak megszerezték a vezetést. A harmad közepére kiegyenlítettebbé vált a küzdelem, de ekkor megkezdődött a csapatunk ellen ítélt kiállítások sorozata. Az első kiállítást hamar követte a második, és 5-3 ellen kellett védekeznünk. A fiúk hősiesen blokkolták a lövéseket és már ekkor látszott, hogy Adorján Attila továbbra is remek formában van, az ellenfél nem tudta kihasználni a lehetőségeit.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.