Banner

MOL Fehérvár FC - DVTK 5-1

Szerző: objektív | 2019-08-17 15:00:00

OTP Bank Liga 3. forduló

MOL Fehérvár FC - Diósgyőri VTK 5-1 (1-1)

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó, 3586 néző. Játékvezető: Bogár Gergő (Huszár Balázs, Szalai Dániel; Szőts Gergely, Vad II István).
Fehérvár: Kovácsik - Nego, Juhász R., Fiola, Hangya - Huszti, Elek - Kovács I., Milanov, Petriak - Futács. Vezetőedző: Marko: Nikolić.
DVTK: Danilović - Shestakov, Brković, Karan, Polgár - Márkvárt, Szabó B. - Hasani, Tajti M., Zsolnai - Prosser. Vezetőedző: Fernando Fernández.

Csere: Zsolnai helyett Tamás M. a 45., Szabó B. helyett Tóth Ba. a 60., Milanov helyett Hodžić a 72., Tajti M. helyett Vági a 74., Huszti helyett Hadžić a 74., Futács helyett Pátkai a 77.percben.
Sárga lap: Tajti M. és Huszti az 55., Szabó B. az 56., Futács a 68. percben
Piros lap: Brković a 43. percben
Gólszerző: Prosser (0-1) az 1., Elek (1-1) a 13., Futács (2-1) az 53., Danilović (3-1, öngól) a 73., Hodžić (4-1) a 75., Hodžić (5-1) a 85. percben.


Edzői értékelések

Fernando Fernández: - Két különböző mérkőzést láttunk ma. Az első addig tartott, amíg teljes létszámban nyílt mérkőzést játszottunk, ezt követően viszont fölénk kerekedett az ellenfél.
Amíg 22-en játszottak, az történt, amire egész héten készültünk, és amit elterveztünk. Megkönnyítette a dolgunk a gyors vezetés, de mindig nehéz a jó erőkből álló, és ezen az estén kifejezetten támadó felállásban játszó Fehérvár ellen.
Létszámhátrányban mindig nehéz játszani. Könnyű lenne, a játékvezetőt emlegetni, de sosem szoktam, most sem teszem. Egy rutinos játékosnak jobban kell figyelni az első sárga lap után, még akkor is, ha Petriak nagyon okosan keresztezett Brković előtt. Inkább azzal foglalkozok, hogy könnyű gólokat szerzett az ellenfél: két gólt, pontrúgás, egyet bedobás után kaptunk, ez nem a létszámhátrány, hanem a koncentráció hátránya miatt történt.
Az eredmény miatt szomorú vagyok, mert egy nagy különbségű vereséget szenvedtünk, azonban egészen másként is alakulhatott volna.
A mai napon minden összeesküdött ellenünk, kezdve Adukor kiválásával a bemelegítés során, utána jött a kiállítás és a többi.
Most fel kell készülni a Mezőkövesd ellen, mert bebizonyítottunk, egyenlő létszám mellett bárki ellen partiban vagyunk.


Marko Nikolić: - Gratulálok a játékosoknak! Nem csak a mai mérkőzés miatt, hanem erősen kezdtük a bajnokságot. A három győzelem során 11 gólt lőttünk, azaz majdnem négy gólt szereztünk mérkőzésenkénti átlagban. De azt mondom, a földön kell maradni, még csak a bajnokság elején járunk.
Ma jó mérkőzést játszottunk, pedig egy ilyen nyitány után mindig nehéz, hihetetlen, hogy a 26. másodpercben hátrányba kerültünk. Az első tíz percben nagyon idegesek voltunk, ezért fontos, hogy gyorsan sikerült egyenlíteni.
A DVTK agresszíven, sok szabálytalansággal játszott, a szünetben mondtuk is a játékosoknak, hogy nyugodjanak le, és a saját játékunkra figyeljenek. Azt gondolom, a közönség is élvezte a mérkőzést, a sok helyzetet, a sok gólt.


Harmadik fordulójához érkezett az OTP Bank Liga idei szezonja, a diósgyőri csapat a Videotonhoz látogat. 50%-os a mérlegünk két forduló után, amit valószínűleg alá is írtunk volna a meccseket megelőzően. A folytatás sem lesz könnyebb, ami a következő fordulókat illeti, tehát jó lenne pontot, pontokat hozni az ünnepekre - csak hogy mindenkinek jobban teljenek a következő napok.

OTP Bank Liga 3. forduló

MOL Fehérvár FC - DVTK

Székesfehérvár, 19:30

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

2019-08-22 10:02:55 Fekete öves, Veterán
Stieber - ZTE.
Biztos van tőlünk 3 gyengébb csapat? Miénk a 3. legerősebb keret?
Tajti itt van még amúgy?
2019-08-22 09:26:55 Barna öves, Fanatikus tag
Eddig még nem írtam...! Már a 3. forduló beárazott bennünket, helyünkön vagyunk. Ne is merészeljünk szebb álmokat szövögetni. Ilyen gyengék vagyunk, csak az a kérdés, hogy Fernandó meddig csinálhatja ezt a munkát.
Ne izguljunk. hiszen nekünk veretes keretünk van Tajti szerint. De amíg egy Zete leigazolja Stiebert vagy a Kövesd viszi Takács Tamást, addig itt minden rendben van... Már csak azért is, mert visszaadtuk a 3 pontot az Újpestnek és a Fehérvárnak, hogy tavaly megsegítettek és bent maradtunk!
441. toki* |Válasz erre: 440. Zole61
2019-08-21 21:09:15 Fekete öves, Veterán
Érdekes megközelítés.
440. Zole61 |Válasz erre: 438. MertAkiDiósgyőőőri
2019-08-21 20:53:59 Piros öves, Őstag
Ezek mekkora balfaszok...mármint a vérprofi vezetőség..miközben számtalanszor láttam-gondolom nem csak Én- hogy Takács a meccseinkre kijárt, nyilván nem azért mert közömbös volt neki a DVTK...Na Ő biztos nem olyan lelketlenül lépne pályára mint a saját nevelésű sztárunk Bacsa..már amikor játszik. Amatőrök és szerintem elkel felejteni, hogy LT. nem ad pénzt, amit itt művelnek szakmai téren az siralmas.Ebben a csapatban több van csak alkalmatlan vezetőség,vezetőedző, alkalmatlan taktika éröltésével nem fog tudni eredményt elérni. Gondolom most a matyók is gurítanak egy párat, de nem baj a bizalom töretlen, majd csak történik valami csoda megint... Simán elég lenne mondjuk egy edző szerű valaki, aki legalább erőnlétet követelne, ebben a híg fos bajnokságban már az is elég lehetne egy bent maradáshoz. Amíg mondjuk Tajti, Hasani meg a többiek már a 30. percben a seggükön veszik a levegőt addig nem is lehet más eredményekre számítani mint legutóbb.Ja és kár az emberhátrányra fogni az egészet, mert sok olyat láttunk már, hogy pont az emberelőny fog meg egy csapatot... Kíváncsi leszek, szerencsétlen Prosszer is mikor fogja megunni ezt a semmire sem jó szerepkőrt amit rá erőltetnek...
2019-08-21 16:26:24 Piros öves, Fanatikus tag
Lúzer Kövesd! Első helyen állnak és csatárt igazolnak!Tanulhatnának tőlünk!
2019-08-21 14:06:30 Fekete öves, Veterán
Takács Újpest helyett és persze mi helyettünk is a Mezőkövesdhez igazol.
Gratulálok Tajti papi!!! Inkább nézzük Bacsát! Taps!!! Meg a sok rózsaszín szemüvegesnek is jár a taps. Amatőr klub vagyunk minden téren. Béna.
437. birodalmi-lepegeto |Válasz erre: 436. lg
2019-08-21 11:24:39 Fekete öves, Őstag
Vezetőség szerint a Diósgyőrnek nincs rá szüksége, inkább "kihúznak" pár meccset, amíg a Makrai-Taba páros felépül.
Mondjuk vicc, hogy olyanoktól várjuk majd a megváltást akik 1-1,5 éve nem játszottak mérkőzést.
436. lg |Válasz erre: 433. tomi87
2019-08-21 11:04:09 Lila öves, Tag
ST-ben a lokisták elfogultak a saját csapatukkal szemben, örökké leszólják a Diósgyőrt, próbálják csicskítani, hogy érezzük hogy mi sehol sem vagyunk az ő szintjükhöz képest. Az hogy nekik egy Takács nem elég jó (akkor sem volt elég jó nekik, amikor gólokat lőtt a Debrecenben...) az csak annyit jelent, hogy ők különbnek érzik magukat a slepptől (pl. mi) és ők EL szintről álmodnak. Takács amikor itt játszott lőtt győztes gólt a Fradi ellen pl. Most meg égünk 5-7 gólokkal az állami gondozottak ellen... Takács a magasságához képest technikailag sem ügyetlen, ha épp jó formában van. Nehéz úgy formában lenni egy csatárnak hogy nem játszatják. Takács így is összekapirgált gólokat azért Debiben. Aki leszarozza az szimplán vak. Magyar szinten egy teljesen használható spíler.
435. toki*
2019-08-20 16:41:34 Fekete öves, Veterán
Nagyon merem remélni, hogy az elkövetkező meccseinket csak öngólokkal nyerjük meg, hogy végre a károgóknak elég legyen csak annyit írni, nyertünk, és pont! Mert ész érvekkel nem lehet őket meggyőzni.
2019-08-20 09:22:57 Narancs öves, Lelkes újonc
Csend van!Megmindig nincs igazoläs..mert jok vagyunk,ahogy a vidi ellen is lättuk.Elkeseritö h nincs felelös,nincs semmi önkritika...itt azert mär elzavartäk volna az egesz bagäzst!!!Miert nincs nekünk egy jo tulajunk,egy jo edzönk es egy jo csapatunk???

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...