Banner

Mit értél el?

Szerző: dfcwolf | 2017-12-09 13:17:00

Nézz magadba, kedves olvasóm és mondd el, mit értél el? Sikerült megszerezned egy jó állást, megvenned álmaid autóját, beköltözni a saját lakásodba, családot alapítani? Sikerült már eredményeket elérned? Megelégedtél vele, vagy mész tovább és újabb célokat tűzöl magad elé? Mindezt teszed úgy, hogy talán nem is olyan az állásod, amilyenről gyerekkorodban álmodtál. Profi vagy! De mi lenne akkor, ha mindezt úgy érnéd el, hogy a munkád a szórakozásod is egyben? Mi lenne akkor, ha boldogan mennél munkába? Van ilyen?

Én arra gondoltam, hogy a focistáink élete ilyesmi lehet, hiszen abból a játékból élnek, amit én gyermekkorom óta annyira szeretek. Álmodoztam a haverokkal focizva az MVSC pályán, hogy egyszer majd teli stadion előtt teszem le a labdát egy utolsó perces büntetőhöz. Az én gólom dönti majd el a VB döntőt. Aztán, amikor már komolyabban fociztam, akkor már az is boldogság volt, amikor az én szerelésem akadályozott meg egy kibontakozó támadást. Már az is öröm volt...


Itt meg olyan játékosokról kell beszélni, akik nem szakadnak meg abban a mezben, ami nekünk oly sokat jelent? Mert már annyi mindent elértek? Hát lássuk, mit is értek el az én nézőponom szerint. SEMMIT! Nem szereztek érmet, vagy kupát, amire büszke lehetnék. Nem öregbítették szeretett klubom hírnevét, csak majdnem újra kiejtettek minket az első osztályból. Persze, lehetnek elégedettek, mert nyugi van, jön a frankó fizetés, nincs elvárás. Ha nekik ennyi elég... Rossz hirem van, ez nekünk semmit nem ér.

Nekünk az ér valamit, hogy ha ezer fokon égnek, amikor a DVTK mezét magukra öltik. Ha azt látjuk, hogy a meccs végén nem bírnak menni, mert annyira elfáradtak az öldöklő küzdelemben. Ha megverik a Debrecent, akiket csak ritkán szoktak. Ha a kupában menetelnek és végre megnyerik azt nekünk. Na, akkor majd azt mondom, hogy srácok, elértetek valamit. Büszke vagyok rátok és örülök, hogy itt vagytok nekünk.

Addig viszont várom a teljesíményt és a bizonyítékát annak, hogy tényleg diósgyőri játékosok vagytok. Tudtok küzdeni ezért a városért, ezért a klubért, és nem csak az számít, hogy hónap végén csörög a kassza. Bízom benne, hogy nem kell csalódni bennetek és a hadvezér mögé álltok. Mi már mögötte állunk és aki nincs velünk, az ellenünk van. Jobb, ha tudja ezt mindenki!


Hajrá Diósgyőr!




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

18. toki*
2017-12-12 08:23:05 Fekete öves, Veterán
Jobb későn mint soha, még csak most volt időm mindent átbogarászni, és ezt az írást is elolvasni. Wolfi ez szeren van!
17. Borsodi Bányász* |Válasz erre: 16. tommasi
2017-12-09 14:54:35 Fekete öves, Veterán
Ez így van.
Saját kárukból sem képesek a legtöbben tanulni.
Véletlen egybeesés :)
16. tommasi
2017-12-09 14:50:35 Barna öves, Tag
Ezekre nem hat semmi,abban biztos vagyok.
Beleszarok mentalitás van a magyar öltözőkben,ezért tart itt a focink.

Kíváncsi vagyok,ki fog Daushvili és Jagodinskis sorsára jutni a télen.
Most jöhetne egy-két magyar áldozat is,hátha a mardék hazai mag észbe kapna.

Érdekes Antal is azok után táltosodott meg a akpuban,amikor már a kapusok sorban jöttek próbázni.
15. portugal
2017-12-09 14:20:43 Barna öves, Őstag
Mondok egy példát a mentalitásra. Stuttgart. A "főnökünk" egy 23 éves 27 kilós vejjelölt. Perfekt német. Semmihez sem ért, csak jól tud németül. Győri. Mondom neki, kérjél szögmérőt, mert anékül bajos lesz kiszámolnunk 14.5 fokos hajlást. Jó. Odamegy a némethez, és bezél mindenről, csak a szögmérőről nem. Hát nincs fiúk.Azt mondja. Na azért én is tudok valamennyire, csak tagadni szoktam. Odamentem a némethez, modtam neki , hogy vagy hozol egy szögmérőt, vagy hazamegyünk a gecibe. 2 perc és lett. A vejjelölt meg rám haragudott, hogy miért kerülöm meg. Mondom te kávézgass, meg beszélgessél valami buzi modellekről. Inkább majd én elintézem
14. portugal |Válasz erre: 8. vebgy
2017-12-09 13:46:32 Barna öves, Őstag
Lássuk be, bármilyen nehezünkre esik is, hogy borsod tulajdonképpen a balkánhoz tartozik, nem közép európához. Minden szempontból. Még a köztéri néha nyitva lévő vécék is úgy néznek ki, mint Bulgáriában. A mentalitás ugyanaz. Ezért baj hogy kevés a helyi játékos, mert ha vér miskolciak/Abaújiak/Zempléniek lennének a csapatban, megennénk mindenkit reggelire ebben a ligában
13. anszkord |Válasz erre: 12. Szabó József
2017-12-09 13:46:15 Piros öves, Őstag
Én meg ezt:
2017-12-09 13:27:00 Fekete öves, Veterán
Ezt adnám ma le a játékosoknak az öltözőbe, földrengető hangerővel:
11. betyarok
2017-12-08 23:10:33 Fekete öves, Őstag
A csakfoci szerint a szombathelyi stadionavató előtt a Haladás játékosok kaptak egy sms-t a szurkolóktól, hasonló hangvétellel. A mi kupadöntőnkre hasonlitott, sok régi Hali szurkoló utazott haza erre a meccsre a fradi ellen. Be is húzták, önkivületben.... meg is raktam mixen, hogy a következőn leverik felcsútot idegenben - igy is lött! Ennyin múlik, múlhat nálunk a lelkesedés hatása.... és ki fog tartani a Vidi ellen is, möglátjátok. Megérezték a csapatot, az örömöt, az eufóriát.
10. betyarok
2017-12-08 23:00:39 Fekete öves, Őstag
De különben mög nyugi... most mögösszük a Debrecent!
9. betyarok |Válasz erre: 3. anszkord
2017-12-08 22:59:29 Fekete öves, Őstag
Hát ebben van valami végre, hogy a szurkolót jobban érdekli, mint a játékost...viszont nem unalmas...nekünk ez a dolgunk, csináljuk is röndösön.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...