Banner

Minden, amit Fernando edzői múltjáról tudni kell

Szerző: amigeleken.hu | 2018-04-24 14:34:00


A csakfoci.hu "A Vidi 17-0-ra verte azt a klubot, ahonnan a Diósgyőr új edzője érkezik" című írása szerint nagyon éles váltás lesz Fernando karrierjében a miskolci munka, akinek edzőként számos újdonsággal kell majd szembesülnie a kiesés ellen küzdő NB I-es klubnál, ahhoz képest, mint amit a spanyol negyedik vonalban megélt.

A 2016/17-es szezonban a spanyol negyedosztályban, jellemzően amatőr közegben dolgozott vezetőedzőként. Komolyabb szinten kevés a tapasztalata, vélhetően helyismerete és Pro Licence-es kinevezése szólhatott kinevezése mellett.


Arról, hogy a DVTK új vezetőedzője milyen szinten is dolgozott hazájában trénerként, meglehetősen ellentétes információk láttak napvilágot. Akadtak olyan beszámolók, melyek szerint a spanyol másodosztálynak számító Segunda Divisionban is dolgozhatott, de a valóság ezzel szemben teljesen más, eddigi edzői karrierjét tekintve egyelőre tapasztalatlannak számít, profi csapatnál még nem dolgozott, így ilyen tapasztalatra nem feltétlenül alapozhat a kiesés elleni küzdelemben Miskolcon.

Fernando eddigi egyetlen edzői lehetősége a CD El Palónál való munkája volt. A 2014/15-ös szezonban ez a klub ugyan a spanyol harmadosztálynak megfelelő Segunda División B tagja volt, de az újdonsült miskolci vezetőedző nem a felnőtteket, hanem az egy évvel fiatalabb korosztályt irányította akkoriban.


Az El Palo egyébként a 2015-ös szezon végén kiesett a Tercera Divisiónba, amely a valóságban a negyedik osztálynak felel meg (a La Liga, a Segunda División és a Segunda División B mögött). A 2016/17-es szezonban irányította ezt a kis klubot, akkor már vezetőedzőként Fernando, igaz, teljesen más körülmények között, mint ami Miskolcon vár rá.


Elolvasom a teljes cikket a csakfoci.hu-n >>>>>


forrás: csakfoci.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 > 

41. filmcom |Válasz erre: 40. johny
2018-04-25 12:42:52 Barna öves, Fanatikus tag
igaz..lehet..
..meg van olyan hogy pénzkeresési kényszer... (Antal Nimród amerikában így készít ám B kat. filmeket...:)
mert van olyan hogy is hogy producer..és nagyon komoly befolyásos rendezőnek kell lenni, hogy szembemenj egy producerrel...
(kicsit eltávolodva a focitól... )
40. johny* |Válasz erre: 33. filmcom
2018-04-25 09:45:49 Fekete öves, Veterán
A rendező választja vagy utasítja el a forgatókönyvet, és a színészeket is ő választja ki, ő instruál, stb. Szóval filmrendező nélkül nincs film, se jó, se rossz.
39. gazember*
2018-04-25 09:26:06 Fekete öves, Veterán
Ez az egész egy tragédia gyerekek! De figyeljétek meg, hogy az lesz most, hogy Fernando kurvajó edző lesz és a DVTK sikereket fog elérni vele...ilyen az élet. Ha más nem a "hülyének, hülye a szerencséje" elv alapján..:) ..(természetesen a klubvezetésre értem)
38. fules1
2018-04-25 09:20:03 Piros öves, Őstag
Minden amit Fernando edzői multjárol tudni kell: és ugyanitt és ilyen terjedelemben kaphato Szlovákia történelme is :DDD De a viccet félre téve nem akarom bántani Fernandot, maximàlis tiszteletem neki.Fèltem attól viszont hogyha nem úgy alakulnak a dolgok, akkor egyes gátlástalan gyáva sunyi emberek ott a klubházban minden szívfájdom nélkúl kibasszák innen mint a véres rongyot, azért hogy megint mentsék a saját bőrüket.
2018-04-25 01:50:08 Piros öves, Őstag
Magyar, szerb, német, most spanyol mentalitású edző jön, milyen kell még? Újabban tapasztalatlan edzők, hozzájuk ingyen igazolható játékosok. Ez egy koncepció nélkűl klubb, évek óta. "A helyezés nem számít, csak az NB-1-es tagság" mentalitású többségi tulajdonossal. Ehhez hozzá adjuk a magyar földön elismert, és nagyszámú a Diósgyőri szurkoló tábort, és most már egy zsír új stadiont.Jelen pillanatban"Ez Miskolc"...
36. vebgy* |Válasz erre: 14. Szabó József
2018-04-24 22:00:54 Fekete öves, Veterán
Bár úgy lenne...alig várom azt a nyári elzavarást. És nem érdekel, hogy nem lesz azonnali eredménye...Egyelőre azt érjük már el egyszer, hogy több győzelmünk van idényenként, mint vereségünk az nb 1-ben.
35. filmcom |Válasz erre: 34. vebgy
2018-04-24 21:53:26 Barna öves, Fanatikus tag
ha azt mondod 40 %- én tanácstalanul széttárom a karom, de ha azt mondod hogy 30 vagy 50 % akkor is... :))

A BRIDZS egy ZSENIÁLIS kártya játék... UGYANAZOKKAL A LAPOKKAL LEJÁTSSZA MINKÉT SZEMBEN ÜLŐ JÁTÉKOS PÁR A PARTIT...ÉS KI HOZ KI TÖBBET BELŐLE...

de ezt sajnos edzőkkel nem lehet.... (mert ha megkapja az egyik edző 2 évre a csapatot, akkor a másik edző két év múlva már nem ugyanazt a csapatot kapja meg...HANEM KÉT ÉVVEL ÖREGEBBET...! :) )
34. vebgy* |Válasz erre: 33. filmcom
2018-04-24 21:40:19 Fekete öves, Veterán
Erről is sokat diskuráltunk már...így van, bár az edző jobban kiszolgáltatott a keretnek, meg persze a klubnak, mint egy filmrendező, pláne, ha nagyhatalmú producer is egyben. Szerintem a legeslegjobb edzők jelenthetnek olyan 40 %-ot az eredményességnél, a többiek inkább kevesebbet...
33. filmcom
2018-04-24 21:34:33 Barna öves, Fanatikus tag
ez az edzőség..... annyira de annyira van túldimenzionálva, de komolyan....
Horváth Ferinek volt nemrég egy jó mondása egy balmaz meccs után: "ha a teljes NB I-hez eljönne a világ 12 legjobb edzője akkor is kiesne két csapat.....

szóval ez az edzőség..... olyan ez mint a FILMRENDEZŐ... attól azért nagyon függ a sikere, hogy milyen forgatókönyv van a kezében, és milyen színészekkel forgathat....

(nem mondom hogy egyáltalán nem fontos az edző...ezt nem mondom...)
32. tabak |Válasz erre: 30. mr-d
2018-04-24 20:09:03 Piros öves, Őstag
Bódog is így gondolta, nem úgy a játékosaink egy része, azokra gondolok, akiknek itt sem kellene lennie! Vajon a spanyol fiú tudja-e, milyen szempontok alapján kell Miskolcra focistát igazolni? Luque tudná, hátha megkérdezi. Hogy ki nem tudta és kiket nem kellett volna leigazolni, azt inkább most hagyjuk, a legfontosabb most az összetartás. Zárjunk össze, aztán majd átbeszélhetjük, mi nem tetszik.

1 2 3 4 5 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...