Banner

Miért csak a kerítésen kívülről szurkolhatunk az edzőmeccseken?

Szerző: amigeleken.hu | 2018-07-09 21:05:00

Az alábbiakban a Diósgyőr Szurkolók Közössége Egyesület nyílt levelét adjuk közre, melyet Sántha Gergelyhez, a DFC Kft. ügyvezetőjéhez címeztek.


Tisztelt Sántha Gergely Úr!

Nagyon örülünk, hogy csapatunknak sikerült kiharcolni a bennmaradást, és ebben az évben is NB1-es mérkőzéseken szurkolhatunk majd. Bízunk benne, hogy az előttünk álló szezonban nem lesznek kiesési gondjaink.

Szeretnénk azonban azt is, hogy a klub ne essen újra ugyanazokba a hibákba, amelyek csak ingerlik a szurkolókat. Sajnos, azt tapasztaljuk, hogy sikerül újra és újra megismételni a hibákat.

Azt gondoljuk, joggal merül fel a szurkolókban a kérdés, mi kellene még ahhoz, hogy az edzőmérkőzéseket is látogathassa a szurkolótábor? Az a szurkolótábor, amely többször bizonyította már, hogy a nehéz helyzet ellenére is a csapat mögött áll. Nem érdemeljük meg, hogy kényelmes és elfogadható körülmények között szurkolhassuk végig az edzőmérkőzéseket? Biztosak vagyunk abban, hogy az ok nem technikai jellegű, hiszen minden feltétel adott ehhez. Valaki az Ön beosztottjai közül azonban nem végzi megfelelően a munkáját és ennek a szurkolói közösség látja kárát.

Meglehet, hogy a szurkolói kérések nem érnek el a megfelelő szintre, de ezért vagyunk mi, hogy tolmácsoljuk a problémákat. Mindannyian ugyanazt akarjuk. Egy sikeres focicsapatot és elégedett szurkolókat. Arra kérjük, tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy ez ne ismétlődhessen meg újra. Mutassák meg, hogy nem csak az utolsó meccsen fontos a szurkoló, hanem minden pillanatban.

A másik kérdéses dolog az új söröző neve. Nagyon sok jó ötlet érkezett a Facebook oldalukra, de úgy tűnik, hogy azok, akik a végleges szavazási lehetőségeket választották, teljesen tévúton járnak. Sikerült nekik a legvállalhatatlanabb lehetőségeket kiválasztani, átlépve az igazán jó és kidolgozott ötleteket.

Kérjük Önt, változtasson, míg nem késő! Szavazásnál lehetőséget kell adni az összes ötletnek, főleg olyan esetben, ha a hozzáértés teljes hiányában valakik ilyen neveket bocsátottak szavazásra.

Kérem Önt, tegyen lépéseket ebben a két dologban azért, hogy a szurkolók végre érezhessék, fontosak ennek a klubnak és nem csak díszletek, akiket jó érzés mutogatni.


Üdvözlettel: a Diósgyőr Szurkolók Közössége Egyesület





És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

15. wexeye
2018-07-11 16:51:31 Fekete öves, Őstag
De mindegy. Jelzésértéke van . Így fogják elintézni az edzőpálya kinyitását és a magas jegyárakat is
14. johny* |Válasz erre: 13. wexeye
2018-07-11 13:55:24 Fekete öves, Veterán
Most őszintén: nem mindegy mi a neve és, hogy arra hányan szavaztak?
13. wexeye
2018-07-11 13:15:40 Fekete öves, Őstag
A dvtk.eu-n megjelent hír alapján ez a levél is meghallgatásra talált... Ennyit arról,hogy számít-e szurkoló véleménye. 1056 szavazat eldönti,hogy mi lesz a kocsma neve...
12. dissus
2018-07-11 10:17:51 Citromsárga öves, Tag
Csak gratulálni tudok a Sántha úrnak címzett levélhez ! Remélem eljut hozzá és az abban felvetett problémák,észrevételek nem maradnak válasz nélkül !!!
A söröző névadására ki írt " akármi " nem aratott sikert !!!
A MAKUKA elnevezésre máris született egy újabb elnevezés,mely így hangzik : MA KUKA !!! És holnap ???
A MA KUKA helyett jobban illene még a SZOTYOLA elnevezés is,mert azt országosan így kínálják !!!
Nem utolsó sorban a jegyárak a GRUPAMÁVAL vetekszik !!! Gondolkozzanak el azon,hogy alacsonyabb áron tömött lelátók,avagy a magasabb ár megtartása mellett 2-3 ezer néző meccsenként !!!
Ui : diák és nyugdíjas jegyek miért is szűntek meg vajon ???!!!
AMIG ÉLEK ÉN......... CSAK A DIÓSGYŐR !!!
11. szombatondelelott* |Válasz erre: 4. wexeye
2018-07-11 07:26:31 Fekete öves, Veterán
Összbevétel ugyanaz a jegyekből, de több ember többet költ a büfében, shopban, plusz a hangulat okán több a megszerzett pont is. Ezen elgondolkodhatnának.
2018-07-10 15:29:41 Citromsárga öves, Tag
Kerestem facebookon a többi ötletet de nem találtam.Linkelné valaki?
Köszi!
9. laci68
2018-07-10 11:00:46 Citromsárga öves, Tag
Gratulálok a levélhez és remélem nyitott fülekre talál!
Sajnos eddig az a tapasztalat hogy nem nagyon veszik figyelembe az észrevételeket!
A jegyárakkal is kezdeni kell valamit mert nem sok ember lesz a meccseken,ha így maradnak.
8. kerecsen |Válasz erre: 7. vebgy
2018-07-10 08:42:46 Piros öves, Őstag
Teljesen jogos igény, továbbmegyek, teljes dilettantizmus, ha csak a stadionnál lesz elővételi jegyvásárlási lehetőség. Köztudott, hogy rengeteg DVTK szurkoló van a környékbeli településekről, az egész megyéből. Ők gyakran megfordulnak a Búza-tér környékén, de már nem szívesen utaznak ki egy órát jegyet venni. (+ 2 villamosjegy 600 Ft)
7. vebgy* |Válasz erre: 5. gabeszba
2018-07-09 22:28:39 Fekete öves, Veterán
...aztán mondjuk nem ártana egy kis elővételi jegypénztár / pult a Szinvaparkban , kedves illetékesek …!
6. vebgy*
2018-07-09 22:26:16 Fekete öves, Veterán
Lesz dolga a dszke-nek azt garantálom...Ha én elkezdeném most sorolni mi minden ingerli manapság itt a diósgyőri szurkolókat...háááát..

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...