Banner

Melyik a Diósgyőr szurkolók legnépszerűbb oldala?

Szerző: walaki | 2017-01-08 15:29:00

A legfrissebb elemzések szerint 2016 decemberében az amigeleken.hu volt a legnépszerűbb, a legtöbb ember által látogatott Diósgyőri weboldal.

Köszönjük megtisztelő figyelmeteket!

Nem állunk le az oldal fejlesztésével és 2017-ben ismét több újdonsággal fogunk jelentkezni!

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

55. objektiv |Válasz erre: 53. korxi
2017-01-09 23:47:22 Fekete öves, Őstag
Alma-alma viszonylatában egyszerűen nincs összehasonlítási alap. Tudom, ez most iszonyú nagyképűnek hangozhat - nehogy most ezért kapjak - de tényleg így van. A fradi.hu az, ami jelenleg jobb látogatottságú. Valamivel.

Ezért írtam, amit.

Egyébiránt alma-alma viszonylatnak nem lehet nevezni két szurkolói oldalt sem, mert annak látogatottsága nagyban függ a szimpatizánsai számával. A Pápa szurkolói oldala és mi, ugye nem alma-alma reláció? Vagy akár az MTK-é, Vasasé stb... Egyszerűen nem egy kategória. És mielőtt bárki félreértené... Nem az amigeleken.hu-val nem egy kategória, hanem a DVTK-val.
54. objektiv |Válasz erre: 52. korxi
2017-01-09 23:33:50 Fekete öves, Őstag
Akkor bemásolom még egyszer, amit az 51-ben írtam:
"És mivel nincs más komoly fokmérő, mint a másik DVTK-val foglalkozó oldal - még ha az a hivatalos is - így nem lehet elvonatkoztatni az összehasonlítástól. "

A számodra érthetetlen megfogalmazás indikációját szintén az 51-ben olvashatod. Ettől én nem tudom jobban kiírni magamból, és már el is fáradtam benne.
53. korxi
2017-01-09 23:24:30 Piros öves, Veterán
Amúgy eddig egyáltalán nem érdekelt, de most már felkeltődött az érdeklődésem: mit mutat az összehasonlítás alma-alma relációban?
Azaz milyen oldalletöltés/oldalon töltöttidő/ ilyesmi számadatok vannak az egyes nb1-es csapatok szurkolói oldalai között? Ezt hol lehet megnézni?
52. korxi |Válasz erre: 51. objektiv
2017-01-09 23:18:10 Piros öves, Veterán
"Itt a kritikát 2 ember számára inkább az a kommentem okozta, melyben az oldalon töltött időnek és az oldalletöltésnek örültem."

Azt hiszem az egyik bt, a másik én vagyok.

A "kritika" szó jelentésén ne vitatkozzunk, ha annak veszed, lelked rajta. A valóság a következő:
1. Amit teljesen értek és megértek:
Örülsz a magas oldalon töltött időnek és oldalletöltéseknek. Ezt természetesnek veszem, ez eredmény.
2. Amit nem értek:
Miért azért örülsz ELSŐSORBAN, avagy miért azért örülsz ennek, mert ez duplája mint a hivatalosnak. ("ami végképp szembetűnő és örömteli, az a lapmegnyitások száma, ami majdnem a duplája, mint a hivatalosnak, " -ez volt az a kommented, ami hozzászólásom írására sarkallt).

Ez két teljesen különböző dolog. Ezt érted?
51. objektiv
2017-01-09 22:52:41 Fekete öves, Őstag
Én Norbit nem vonnám ebbe bele, mert szerintem nem is lehet, és ez tényleg teljesen eltérne már a cikktől. Nyilván vannak, voltak főnökei abban az időszakban is, mikor a két weboldal között - fogalmazzunk finoman - nem volt éppen felhőtlen a viszony. Ha erőteljesebben akarok fogalmazni, mondhatnám, hogy zajlott az ellehetetlenítésünk. Pedig részünkről nem volt semmilyen verseny. Mégis úgy éreztük, szálka vagyunk egy szemben. De aki követte a weboldal életét és ezt az időszakot itt élte meg velünk, az ezzel tisztában van.
Mindezek tükrében az, hogy az egyik hónapban több "tiszta" látogatónk volt, az számunkra örömteli, még akkor is, ha ez már januárban nem így lesz.
Itt a kritikát 2 ember számára inkább az a kommentem indikálta, melyben az oldalon töltött időnek és az oldalletöltésnek örültem. Nem gondoltam, hogy másnak ez fájhat. Ha így van, én kérek elnézést. Nem más kárára örülök, hanem a magunk javára.
Ellenben nekem, aki az oldal statisztikáit a Google Analytics rendszerén elemzi, és ezt a két, a Google számára kifejezetten mérvadó információt fokozottan figyeli, hatványozott jelentőséggel bír.
És mivel nincs más komoly fokmérő, mint a másik DVTK-val foglalkozó oldal - még ha az a hivatalos is - így nem lehet elvonatkoztatni az összehasonlítástól.

De megkövetve a kritika megfogalmazóit, akkor megemlítem, hogy vannak bizonyos szempontok, melyben valóban nem lehet összehasonlítani a két oldalt.
50. bt
2017-01-09 22:05:24 Narancs öves, Tag
Remélem nem darázsfészekbe nyúltam, vagy legalábbis nem szítottam semmit tovább én sem. Nem szokásom, nem is volt célom.
Pillanatig nem vitatom az elért érdemeket. Részemről ezt csak annyival tudom alátámasztani (meg "hozzájárulni"), hogy nap nem telik el, hogy többször ne kattintanék ide.
Annyit próbáltam csak jelezni véleményként részemről, hogy ha pusztán arról szólna a történet, hogy úgy érezzük folyamatosan versenyben kell lenni a hivatalossal.. akkor az tévút. Szerintem.
De könnyen lehet, hogy félreértelmeztem... és az is könnyen lehet, hogy nincs is igazam...
49. tabak
2017-01-09 21:51:50 Piros öves, Őstag
Jól tettétek!
48. dfcwolf
2017-01-09 21:49:25 Fekete öves, Őstag
Amúgy az igazság az, hogy mi is megvitattuk kitegyük-e... De ha mi nem emlékezünk meg erről a számunkra fontos eseményről, akkor ki fog? Senki.
47. Bobák Kornél* |Válasz erre: 46. KáGábor
2017-01-09 21:48:16 Fekete öves, Veterán
Egyetértek. Vannak, akik szívvel-lélekkel és nem pénzért tesznek valamit. El is érnek valamit. Akkor jogos a sikerélmény, jogos a szerkesztők öröme. Ezt elég lélektani oldalról megközelíteni, és akkor minden érthető és világos lesz.
46. KáGábor*
2017-01-09 21:41:00 Fekete öves, Veterán
Én azt nem ertem, hogy minek kellett így belerondítani ebbe az egészbe. Korxi, illetve a többiek, akik szőrszálhasogatnak, ez nem volt szép! Abszolút érződik, hogy elrontottad Objektív hangulatát. Mi értelme volt??? És itt nem arról van szó, hogy igazad van-e, hanem arrol, hogy elrontod más örömét. Miért jó ez?

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...