Megújult a DVTK Jegesmedvék flottája

Szerző: objektív | 2019-07-31 08:00:00

A 2019/2020-as bajnoki szezonban is folytatódik a DVTK Jegesmedvék és hivatalos autós partnere, a Škoda és a Miskolc Autó együttműködése. A hétfői napon Sándor Attila a Miskolc Autó ügyvezető igazgatója és Brózsely Gábor marketingvezető átadta a DVTK Jegesmedvék új flottáját. Az autókat Egri István a DVTK Jegesmedvék elnöke vette át.

- Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a mai gyorsan változó, rohanó világban igenis van, ami állandó. A Miskolc Autó és a DVTK Jegesmedvék barátsága ilyen. – kezdte Sándor Attila, a Miskolc Autó ügyvezető igazgatója - Hálás feladat, amikor olyan egyesület támogatásáról tudunk beszámolni, amely a pályán és azon kívül is példa értékű munkát végez. Bízunk benne, hogy a most átadott flotta ehhez nagyban járul majd hozzá. Abban pedig egészen biztosak vagyunk, hogy a Škoda legújabb modellje a Scala a legmegfelelőbb partner erre a célra.

- Örülök, hogy folytatódik az együttműködésünk a Miskolc Autóval, akikkel a kezdetek óta kitűnő kapcsolatot ápolunk. – mondta Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke - A 2019/2020-as szezonban is azon leszünk a jégen és jégen kívül is, hogy teljesítményünkkel megháláljuk partnereinknek a belénk vetett bizalmat. Köszönjük szépen a szép új autókat.

A Škoda Scala típusú autók átadását követően a jégkorongozók által eddig használt Škoda Rapid modellek értékesítését a Miskolc Autó hamarosan megkezdi, így 5 kiváló ár/érték arányú autóval bővül a cég használtautó kínálata.

forrás, fotó: dvtk.eu

Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
1. perecesi-diosgyor-szurkolo
2019-07-31 17:54:39
Hasznaljak egeszseggel. Ok megerdemlik.
Vezessenek felelossegteljesen.

Apropo: A pozsonyrol mikor dontenek? Hogy hany egyuttes lesz vegul?
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...