Banner

Megnyitotta a szezont az Aluinvent DVTK

Szerző: objektív | 2018-08-18 09:03:00

Szezonnyitó sajtótájékoztatót tartott az Aluinvent DVTK csütörtökön. Az eseményen jelen volt Szabó Tamás ügyvezető, a klub társadalmi elnökének felkért Csöbör Katalin, Cziczás László vezetőedző, valamint Medgyessy Dóra, a csapat játékosa.

- A magyar bajnokság a mai kosárlabdában rendkívül erős, ezt a legfrissebb FIBA által kiadott rangsor is megerősíti, ami a negyedik helyre rangsorolja a hazai pontvadászat színvonalát, közvetlenül az orosz, a török és a francia bajnokság után - kezdte Szabó Tamás, az Aluinvent DVTK ügyvezetője. - Ez a szurkolók számára is örömhír, hiszen minden héten nem csak magyar, hanem nemzetközi szinten is magasan jegyzett játékosokat láthatnak a mérkőzéseken. Minden egyes meccs kiváló sportélménynek számít majd az elkövetkezendő évben. A magyar bajnokság mellett ki kell emelni a nemzetközi porondot is. Az Európa Kupában immáron hatodik alkalommal fogunk elindulni, ahol neves csapatokkal szállunk harcba. Ez azért is fontos, hiszen ebben az évben Miskolcot csupán az Aluinvent DVTK női kosárlabda csapata képviseli nemzetközi versenysorozatban, aki tehát komoly, európai szintű mérkőzéseket szeretne látni, annak érdemes lesz kilátogatni a csarnokba. Ahhoz, hogy ezeket az eredményeket mindig hozni tudjuk, nem csak a felnőtt csapat szintjén, hanem az utánpótlásban is folyamatos fejlődésre van szükség. Az egyik ilyen lépés volt a klub részéről, hogy új sportszakmai igazgatót neveztünk ki a szezon elején, Völgyi Péter személyében, aki a szakmai munka felügyeletében fogja segíteni a klubvezetést. A klub vezetésében is változásokat szeretnénk eszközölni annak érdekében, hogy minél szélesebb alapokon álljon a kosárlabda. Ezért úgy döntöttünk, hogy a kosárlabda szakosztály vezetését egy elnökség fogja a jövőben ellátni. Ennek az elnökségnek a vezetésére, az elnöki posztra Csöbör Katalin országgyűlési képviselő asszonyt kértük fel, aki az elmúlt években már nagyon sokat segített a klubnak. Például komoly szerepe volt abban, hogy a kosárlabda akadémiánk immár az ország három legjobb utánpótlás bázisa között szerepel. Úgy gondoljuk, hogy Katalin lesz a legmegfelelőbb személy arra, hogy a DVTK kosárlabda szakosztályát a jövőben képviselni tudja. Az elnökség több főből fog állni. Az elkövetkezendő hetek feladata lesz az, hogy képviselő asszony segítségével megtaláljuk azokat a személyeket, akiknek tudjuk, hogy sokat jelent a kosárlabda, és szeretnének aktívabban részt vállalni a szakosztály munkájában. Nagyon bízom benne, hogy ez a lépés előremutató lesz, és a jövőben még eredményesebb munka irányába viszi el a DVTK kosárlabda szakosztályát felnőtt és utánpótlás szinten egyaránt. Nagyon örülök, hogy Csöbör Katalin első szóra elfogadta ezt a pozíciót és sok sikert kívánok neki, illetve magunknak az eredményes munkához. Bízom benne, hogy ezzel a lépéssel újra sikeres pályára áll a miskolci és a megyei kosárlabdázás ügye. Nagyon bízunk benne, hogy Miskolc városának a támogatását is élvezni fogjuk. Rakaczki Zoltán úr, Miskolc városának sportért felelős polgármesteri-biztosa egyelőre nem tudott pontos információt adni arról, hogy a város tudja-e támogatni a kosárlabdát, és ha igen, milyen mértékben. Várjuk az erre vonatkozó tájékoztatást, hogy tovább tudjunk lépni.

Olvasd el a teljes cikket >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. kohasz
2018-08-22 10:43:09 Barna öves, Fanatikus tag
Mit akarnak ezzel a nővel a kosárlabdában? Nem elég, hogy a labdarúgók tanácsadó testületébe is befészkelte magát? Kinek van erre szüksége? Kezdje már el azt a munkát amit a kampányban emlegetett! Vagy jön a polgármester választás azt alapozzák? Szégyen ez a városra nézve!
2. dissus
2018-08-22 04:12:25 Citromsárga öves, Tag
Valamit nem értek !!!
Csöbör Katalin ???!!! Milyen " szinten " fogja tudni " istápolni " a diósgyőri kosárlabdát ???!!! Taktika ??? Játékos beszerzés ??? Anyagi " támogatás " ??? Vagy esetleg " szóban " ??? Tettben ??? Vagy más úton-módon ???
Kinek volt ez " jó " ??? Minek kell mindezt csinálni ???!!!
A megtörténteknek többed magammal nem " tapsikálunk " !!!
Egy országgyűlési képviselő képviselje az országházában a területét !!! A fennálló problémákat vesse fel a " nagyok " előtt !!! Ott produkáljon és ne a KOSÁRLABDÁBAN !!! AMIG ÉLEK ÉN.........CSAK A DIÓSGYŐR !!!
1. korxi
2018-08-19 11:41:22 Piros öves, Veterán
Jó lenne ha tényleg úgy lenne ahogyan elhangzott. Azaz idén első négy, de legalább szó volt arról hogy bajnoki cím és Euroliga. Vagy összejön vagy nem, de már kezdtem unni hogy mindig csak az a cél hogy jussunk a döntőbe meg jussunk az első négybe.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...