Banner

„Meg kell ragadni a lehetőséget”

Szerző: objektív | 2016-08-24 17:58:00

Elek Ákos mellett ezúttal Bognár István is meghívót kapott a magyar labdarúgó-válogatott összetartására Telkibe. Elutazása előtt beszélgettünk vele.

- Egy hónappal ez előtt kérdeztünk arról, hogy foglalkoztat-e a válogatottság gondolata. Most, hogy megérkezett a meghívó, hogy érzed magad?

- Nyílván reménykedtem és bíztam benne. Nagyon örültem neki, hiszen most meg tudom mutatni valamennyire magam, aztán meglátjuk. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ott tudjak maradni. A bajnokságot nagyon jól kezdtem, úgyhogy remélem, hogy ez a forma még kitart. Bár az utóbbi meccseken nem szerepeltünk olyan jól, de bízom benne, hogy a saját formám, az nem fog visszaesni.

- Milyen formában hívja meg a szövetségi kapitány a labdarúgókat? Te hogy értesültél róla?

- Telefonon hívtak fel, valamint a klub részéről is tájékoztattak.

- Milyen jár ilyenkor a fejedben?

- Várom. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Korábban Elek Ákossal sokat beszélgettem arról, hogy hogyan mennek ott a dolgok, így félig külső szemlélőként láttam eddig az eseményeket. Most már résztvevőként is fogom, úgyhogy nagyon várom. Kíváncsi vagyok, milyen munka folyik, hiszen belülről azért más látni, mint kívülről. Most van adva a lehetőség, úgyhogy most kell élni vele. Azt gondolom meg kell ragadnom.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás: dvtk.eu, fotó: mlsz.hu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.