Banner

Medgyessy Dóra szerződést hosszabbított

Szerző: amigeleken.hu | 2020-04-29 13:11:00

Megújította nyáron lejáró szerződését az Aluinvent DVTK irányítója, Medgyessy Dóra.


Medgyessy Dóra Debrecenben kezdett kosárlabdázni, majd Kecskeméten, Szekszárdon, Cegléden és az MTK-ban is játszott. 2018/2019-es szezonban igazolt az Aluinvent DVTK-hoz, és csapatunk egyik vezére lett.

Óriási kihívást jelent a DVTK-ban játszani, nagyon megszerettem a csapatot, a stábot és a szurkolókat - árulta el Medgyessy Dóra. - Egy hatalmas családnak lehetek itt a megbecsült tagja, amelyből még sokáig nem akarok kiszakadni. Ezért nem is volt kérdés, hogy maradok. A következő szezonba ugyanakkora lendülettel fogom belevetni magam, mint eddig, hiszen a megújuló csapattal is jó eredményeket szeretnék elérni és az olimpiai szereplés lehetőségét is ki akarom harcolni!



Örülök, hogy sikerült Dóri szerződését meghosszabbítani - tette hozzá Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója. - A rutint neki kell képviselni és átadni az edzéseken és mérkőzéseinken fiatal csapatunknak. Stabilitást várok tőle, és azt, hogy életvidám egyéniségével és a több száz bajnoki és válogatott meccsen összegyűjtött tapasztalatával igazi vezérként átsegít bennünket a nehezebb pillanatokon.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. Karpfen
2020-04-30 20:54:02 Barna öves, Veterán
Úgy gondolom, eddig több a rossz hír, mint a jó, pláne, ha a nem hivatalos híreket is figyelembe veszem. Valahogy ki fogjuk bekkelni következő idényt,kb. olyan eredményesen, mint pl. a Cegléd az előzőt, aztán reméljük, hogy megerősödnek gazdaságilag a korábbi szponzoraink. Ha lesz 3 használható magyar játékosunk, igazolhatunk 4 középszerű légióst (szerintem olcsóbbak lesznek, mint a magyarok, éppúgy mint a fociban), megoldható a következő idény. Biztos, hogy most is megveszem a bérletet.
3. benji
2020-04-30 14:47:08 Lila öves, Őstag
Megyót is meglepte Cziczás távozása:

https://wbasket.hu/medgyessy-dorat-meglepte-a-dvtk-vezetoedzojenek-tavozasa/
2. burritos
2020-04-29 15:33:08 Zöld öves, Fanatikus tag
Tavaly nem volt könnyű szezonja, de nagyon szerethető, rutinos játékos, akire fontos szerep hárul az újjáalakuló csapatban. Örülök, hogy maradt!
1. benji
2020-04-29 13:30:13 Lila öves, Őstag
Jó hír, remélem, a Ceglédről érkezettek közül még többen is követik.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...