Banner

Meccscenter Haladás-DVTK

Szerző: Jáborcsik András | 2018-12-03 11:49:00








Forrás: MLSZ Adatbank




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
8. alfonz |Válasz erre: 6. duke
2018-12-04 14:59:11 Lila öves, Tag
Ha a Vidi kiesik most,akkor is tele lesz a zsebe párszáz millioval,de inkább egy milliárd környékén.Akkor szépem leépítik az idősebb,sokat kereső játékosokat és ott lesz Hangya és Berecz is,meg több fiatal.
Nekem a védelmünkben Karan a gyenge pont,nem Tamás.Most azzal javultak fel,hogy ez a középpálya ésszel focizik,ha kell tartja a labdát és ritkán veszti el.Amiből hirtelen letámadás lehetne.Az hogy Hasani most lőtt gólokat,nem vagyok hanyat esve tőle.
Szabó lehetne keményebb,mert könnyebben elesik,mint anno a görög.Kölcsönben van,már télen lehetne tárgyalni róla./ha ő is úgy akarja/ Sesztire azért van szükség,mert az egyetlen gyors ember a csapatban plusz nagy a munkabírása.Ha nem is feltétlen kezdőnek.
7. toki* |Válasz erre: 6. duke
2018-12-04 14:22:48 Fekete öves, Veterán
Minden csak pénz kérdése, és ha akarnák megvennék. De ami miatt írtam pl.: Bobál Dávidot, vagy Szalai Atit, hiába Tamás Márk egyre jobb teljesítménye, szerintem mind2 játékos jobb lenne nála, és ugye az ő posztja. Bobál Gergőről annyit, hogy mivel Makrai elég sokáig sérült lesz, 1 félévet adnék neki, mondjuk a tavaszt, ha él vele, akkor nyert ügyünk van, ha nem, veszett már több is Mohácsnál. Vernest sem tartom nagy számnak, megmondom az őszintét, nálam ő sem nb1-es játékos. Stílus az önzőség és mindent én akarok ellőni tekintetben Ugrai, de nem olyan ügyes és nem olyan gyors. Na meg arra is kíváncsi leszek, mely fiatalok fognak a mi fiaink közül élni a lehetőséggel? Mert ki tudja? De
6. duke |Válasz erre: 5. toki
2018-12-04 13:52:42 Barna öves, Tag
A Bobálok közül szerintem Gerit felejtsük el. Úgy néz ki, hiába tűnt kamaszként nagyon nagy tehetségnek, nem lesz több a srác, mint egy jó NB II-es csatár. Az meg nekünk kevés. Szarka pl. Gyirmóton most szépen termeli a gólokat, de emlékszünk, hogy az élvonalban mennyire nem ment neki. De Vernes is 14 gólt rúgott tavaly a másodosztályban. Szóval akármilyen gyenge is az NB I, a másodosztályhoz képest még így is nagyon nagy a szakadék.

A másik Bobált viszont bármikor szívesen látnám, ő a bajnok Honvédban nagyon jól játszott, ráadásul egy ahhoz hasonló 3 védős rendszerben, mint amit most Fernando kitalált. A kérdés az lenne, hogy akar-e jönni? Oké, hogy nem játszik a cseheknél, tehát lehet, hogy könnyen elengednék, de többször is nyilatkozott arról, hogy mennyivel jobb az a csapat, mint a Kispest, és mennyire örül, hogy ott van. Szóval ezek után egy kiesőjelölthöz hazajönni, szerintem óriási arcvesztés lenne neki. Ezt mondjuk egy jó magas fizetéssel tudnánk kompenzálni, de mostanában nem a magas fizetéseiről híresült el a Diósgyőr.

Szalai jó ötlet, szinte biztosan előrébb lennénk vele, ráadásul még mindig csak 20 éves, tehát sokat is fejlődhet. Viszont másfél év van még vissza a szerződéséből, stabil kezdőjátékos, és Tállai nem igazán szívlel minket. Szóval szerintem ő a DVTK számára mozdíthatatlan.

Berecz is érdekes felvetés. Úgy néz ki, a Videoton nem jut tovább az EL-ben, vagyis még annyira sem kell majd forgatni a csapatot mint eddig, így valószínűleg nem fog sokkal több játéklehetőséghez jutni. Nyilván ő sem arra számított, hogy 141 lejátszott perce lesz 17 bajnoki után. De szerintem őt, hiába nem nagyon számol vele Nikolic, Kovács Zoli nem fogja elengedni, mert olyan szűk a keretük, hogy ha egy-két ember kidől a középpálya közepéről, komoly gondban lennének nélküle. De ha télen hoznak oda valakit, és Berecz létszám felettivé válik, akkor valóban érdemes lenne lecsapni rá.
5. toki*
2018-12-04 13:02:17 Fekete öves, Veterán
Nem tudom, hogy mi a tervük a vezetőségnek, de én már most bedobnék pár nevet igazolásra. Bobál Geri támadóként, Szalai kövesdről Tamás M. helyett, ha túl sokba kerülne, akkor a másik Bobál, Dávid a Dukla Prhaában úgy sem játszik. Bal bekkbe - csak azért, hogy 4 védős rendszerben is tudjunk játszani - Zahorán a Békéscsabából. Na meg 1 olyan vkp. aki. Szerintem Bereczet meg lehetne környékezni, hátha a Vidi elengedné, akár kölcsön is.
4. toki* |Válasz erre: 1. Jamie
2018-12-04 12:56:06 Fekete öves, Veterán
Igen, én is erre gondoltam Shestakov - Eper csere.
3. toki*
2018-12-04 11:44:36 Fekete öves, Veterán
A tudás kidomborodott ;)))
2018-12-03 13:57:59 Piros öves, Őstag
Ekkora fölényünk egyik nyert meccsen sem volt. Ilyen ez a pop szakma...
1. Jamie
2018-12-03 12:39:29 Barna öves, Fanatikus tag
Vegre a kozeppalyank van az instat szamok tetejen. Ez azt jelenti, hogy nem csak latszolag, hanem tenyleg jatszottuk a futballt. Azt gondolom, hogy lassan kezd osszeallni az alapcsapat es telen nem is kell egetrengeto valtozast csinalni. Kell egy jo center es azon tul csak a keretet kell melyiteni. A centerre viszont jo lenne nem sajnalni a penzt...
Kozeppalyan Szabot nehez lesz vegleg itt tartani, de jo lenne vele megallapodni. Markvart es Tajti kepzettebb jatekos, de tokeletes kiegeszito Szabo.
Kezdem azt erezni, hogy a csapatunk leggyengebb pontja Shestakov. Lehet hajt, mint az allat, de osszjatekban szinte hasznalhatatlan. Eper jo lenne, ha visszakerulne szelre.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...