Banner

Meccscenter - DVTK-Mezőkövesd

Szerző: objektív | 2018-05-07 10:31:00

A hétvégi bajnoki mérközést több tízezren láttuk, mindenkinek van róla egyéni véleménye. Lejjebb a statisztikát láthatjátok. Beszéljenek a számok is.

Amiben jobb volt ezek szerint a mutatók szerint a Mezőkövesd, az a passzok száma, a sikeres passzok száma, a labdabirtoklás, a lövések száma, a szögletek száma, a megnyert párharcok... Egyénekre lebontva Dombóé lett a legjobb mutató, de az első 5-be nem is került be diósgyőri. Iszlai és Cseri a sikeres cselekben és passzokban került az élre, utóbbi a támadópassz kategóriát is nyerte. Vadnai és Koszta a kulcspassz és gólpassz táblázaton lett első.

Tudom, nem mindig csak a számokat kell nézni. De ez a statisztika elég sokatmondó, hogy miért lett olyan a közhangulat, amilyen...

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
8. KáGábor* |Válasz erre: 6. viva-espana
2018-05-07 17:01:28 Fekete öves, Veterán
Jól van, nagyon ügyes vagy, bemásoltad az összes releváns cikk alá. Bravó, taps, taps. Az ilyesmit hívják trollnak...
7. kgabi |Válasz erre: 6. viva-espana
2018-05-07 16:17:14 Barna öves, Fanatikus tag
Ember Te ,,,beteg,, vagy. Itt egy normális ember volt aki reményt adott , az a BÒDOG TAMÁS volt. Simán kiesünk ez biztos, vele is kieshettünk volna, de gondolj bele, nb2 csak fiatal magyar akár up sràcok is egy èvig gègèt gyakorolva toronymagasan balynokkènt jövőre ugyanitt . Fel se jutunk ha kiesünk lehet. Tegnap az nb2 kiesèsi rangadò zete-barcika komolyabb volt mint a miènk sajnos.
2018-05-07 15:01:57 Citromsárga öves, Tag
Busai Attila nyilatkozata a mai nemzeti sportban: A téli felkészülés nem volt olyan intenzív mint a nyári.Ősszel jobban is néztünk ki,most a hetvenedik perc után elfárad a csapat.Szó volt erről télen,négy azaz csak 4 edzőmeccset játszottunk,messze a legkevesebbet.........erönlétben és mentálisan is bajban vagyunk,úgy mentünk neki a bajnokságnak,hogy senkinek sem volt 1 teljes meccs a lábában a felkészülés alatt.

Ezekért miért nem kritizáljátok a volt edzőnket,hogy például nincs erönlét és mi játszottuk a legkevesebb edzőmeccset, és ezért az összes játékos formán kívül is van?Lásd például csak 2 játékos Ugrai és Vela.Ez a két játékos mennyit is tett hozzá gólókban ősszel és most tavasszal golókban és gólpasszokban?Ez is vissza vezethető erönléthez és mentális állapothoz is.A legjobb edzés a meccs,és önbizalom növelőnek sem utolsó.Edzőmeccsekhez,hogy többet játszanak nem kell a tulajdonos sem a vezetőség a leszervezéshez.Bódognak is van gondolom annyi összeköttetése,hogy "menjen" még több ellenfél után.Miért is nem volt több edzőmeccs?Azért szerintem mert Tamás edzőnk lusta volt megszervezni.Példák az edzőmeccek számában,bajnoki pontokban.Körülöttünk lévő csapatokkal.Mezőkövesd télen 10 edzőmeccs,tavasszal bajnokikon 15 pontot eddig, Szombathely 11 edzőmeccs télen,tavasszal bajnokikon 14 pont, Balmaz 11 edzőmeccs télen,tavasszal bajnokikon 10 pont, Vasas 11 edzőmeccs télen igaz mind szinte kis csapatok ellen Magyarországon,tavasszal bajnokikon 9 pont.És végére a a tavaszi sereghajtó DVTK télen mindössze 4 edzőmeccs,tavasszal bajnokikon 5 pont....................................Mit is várt erönlétben,formában Bódog Tomink 4 edzőmeccstől?
2018-05-07 13:23:51 Piros öves, Őstag
Hivatalosan nem hiszem, hogy perdöntő, de valljuk be, ha egy csapat a kiesés ellen küzd, hogy van az, hogy egy árva sárga lapot nem szedett össze senki? A kérdés költői: amit látunk hetek óta, nincs küzdelem, beleszarás van.
Hol van már Liptáknak a tavalyi őrjöngése Kassai ellen. Na akkor akartak nyerni. Most meg....
4. toki* |Válasz erre: 3. dge840
2018-05-07 12:42:15 Fekete öves, Veterán
Ott a ponty!
3. dge840
2018-05-07 12:37:12 Barna öves, Fanatikus tag
Tisztelt Vezetőség! Azt szeretném megkérdezni:azokkal a szakértőkkel akivel megtargyaltak, hogy ez a csapat sokkal tobbre hivatott, nen lehetne megint beszélni?? Téma:hogy maradjon bent a csapat? No en nem vagyok szakértő,de a valaszt tudom: Bodog Tamás! Neki mar sikerült is egyszer! Legalább lenne önök ben gerinc,beismerni a hibakat...Csak a Diósgyőr!
2. johny*
2018-05-07 12:20:24 Fekete öves, Veterán
Jól látom, hogy csak a szabálytalanságokban voltunk jobbak?
1. mr-d
2018-05-07 12:08:43 Fekete öves, Őstag
Ezek a kövesdi Instat számok irreálisan magasak. Sajnos a párharcmutató az Újpest ellen is ilyen silány volt. Mondhatnám, hogy ez a stílus váltás következménye, de minek hazudjunk egymásnak.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...